Regasiri (23)
Raspunsuri - Pagina 15
dolores spune:
desiree..eu tocmai ca-mi faceam multe griji pt david si inca imi fac.este un baietzel usor timid, dar sociabil,ii place sa se joace cu copiii. asta nu inseamna ca nu va avea zile cand va urla dupa mine, dar macar in fatza lui trebuie sa fiu "tare"(greu de facut) ca sa-i insuflu curaj, tarie si altele.mai ales ca e baiat
cat despre durerea de canini...nu iti pot zice decat ca noi avem concert de tzipat in fiecare noapte de ne stie tot cartierul. cel putin acum 3 nopti,nu treceau 30 de min si urla de ziceai ca-l mushca ceva. e greu.
stiti de ce scriu la ora asta nu?? ne pregatim de cresha ![]()
si multumim de incurajari
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
Dodo-pui spune:
Buna dragi regasite,
Noi suntem ok.Bogdi abia asteapta sa inceapa gradi.Felicitari piticilor pentru prima zi de cresa
.Rabdare mamici
,cel mai greu e totusi pentru voi
,copii de regule trec mai repede peste.

7+Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dastefa spune:
buna dimi
si eu sunt f matinala dar pana sa citesc tot ce ati scris s-a facut o ora mai normala
subiectul cresa cred ca va fi in top mult timp de acum in colo
Daria a mers la cresa vreo 2-3 saptamani inainte de vacanta .Acum inca nu mi-am facut curaj sa trec inca pe la cresa tot aman acum mai sta cu soacra,cumnata
Inca nu sunt sigura dar s-ar putea nici sa nu o mai duc.La noi problema e ca suntem departe de orice cresa.Ca sa ajung la cea la care a fost Daria trebuie sa merg cam 700mpana la statia de autobuz si cam tot atat cand coboram pana la cresa deci dus-intors 3 km.In primavara am folosit carutul mic sport,cu cel mare nu te prea poti descurca prin autobubuze.Acum insa in cel micimbracata gros de iarna nu cred ca mai incape,dealtfel noi am renuntat de mult la orice fel de carut
ma gandeam cand a scris Carla ca o mustra constiinta ca o pune prea de mica la program ca eu ar trebui sa o pun deja sa faca si naveta.Deci atat cat va merge bine actualul sistem de lasat copilul acasa cresa va ramane solutia de avarie sper sa nu-mi zica ca nu se mai poate pt ca nu a frecventat deloc la inceput
Oricum cresa i-ar fi prins bine daca ma gandesc ca acasa nu prea are copii sa se joace iar parcurile ne sunt la fel de greu de accesat ca si cresele .
In alta ordine de idei Daria are mari probleme cu piscaturile de tantari,face un fel de reactie alergica.La noi e o invazie de tantari cred ca nu au mai stropit astia cu nimic.AUTAN nu am reusit sa gasesc pe nicaieri aseara mi-a zis o prietena ca a gasit intr-un supermarket tre sa merg urgent acolo ca nu se mai poate
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
carla2005 spune:
Hop ...prima pe ziua de azi ...am facut deja cafeaua si va astept sa o bem impreuna! O zi buna tututror!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla2005 Hop ...prima pe ziua de azi ...am facut deja cafeaua si va astept sa o bem impreuna! O zi buna tututror! mama din 16 nov 2006 Draga mea |
Eu baush una cu sotul
Ne-am facut un obicei sa iesim la plimbare toti 3 pe jos seara intre cina si laptic...si Dani zburda ca o oitza...si parca doarme mai bine, e mai obosit...
Aseara am fost in portul din Cartagena, regele Spaniei navegheaza(nu cred ca asta-i cuvantul)...o regata...
Mai tarziu pun si poze...
Pupici
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
www.flickr.com/photos/dbunny/2787659454/in/set-72157601922484976/" target="_blank">Poze noi
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
carla2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny www.flickr.com/photos/dbunny/2787659454/in/set-72157601922484976/" target="_blank">Poze noi Dbunny cu Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu |
Super pozele! Ce cuminte sta in scaunel...! Acolo unde este dezbracat sa nu-mi spui ca doarme asa in fund :))!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
dayanara spune:
la poza unde e dani dezbracat ma uitam si eu , s.a ingrasat sa stii, e foarte bine cum e, dar nu cred ca doarme acolo ca se vede ca are ceva in mana cu care se joaca :)
sunteti frumosi toti 3 si paco
! merge la sala?
dolores, ce bine ca david are pe verisoara, eu cred ca.i va fi bine acolo, chiar daca mai plange dupa tine, vorba ta cand isi da seama ca nu esti, se va obisnui
mirona si tu sa nu te mai stresezi , lasa sa fie asta singurul lucru din lume pt care sa plangi, o sa va obisnuiti si voi amandoua 
kokorina, marani, angi, carla, dodo si cine mai apare 
ivan si dayanara
Mirona spune:
salutare,
moralul e mai sus -si asta e bine.
eu sunt inglobata in bagaje
- unul pentru gradinita- din care tot scot si iar bag si iar ... si iar ...
- unul pentru Karina pentru Otelul Rosu - plecam la mama - ducem si lasam copilul - sambata avem o nunta la Resita.
- si al treile e pentru nunta.
Dbunny - vazut pozele - super fai nDani al tau - rotunjor pe unde trebuie. Noi inca nu am depasit nici acum 10 kg. he he he
fetele - va las cu bine - fug la bagajele mele - nu puteam sa plec fara sa va pupicesc pe toate
si sa va regasesc aici cu toatele duminica seara cand ne vom intoarce.
Luni - pe baricade - cu povesti de la gradi.
ca tot le-ai insirat aici pe fetele care scriu mai rar - mi-am dat seama ca nu mai stim nimic de multisor timp de ROANA si Alex. Oare ei ce mai fac?
va pup pe toate si va urez un w/e linistit si frumos. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006