Regasiri (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

cand citesc ca trebuie sa duceti copii la gradi mi se rupe sufletul. ca vad cum e la noi, si e f.f. greu. Cris e foarte sociabila in parc se duce la copii se joaca pe langa ei, da jucariile fara nici o problema, se da in leagan, pe topogan, am incredere de cateva zile sa o las singura sa urce scarile si sa se dea, nu mai e tentata sa se arunce pe burta sau in alte pozitii. dar eu sa fiu acolo, chiar daca de cateva zile stau pe banca si nu in spatele ei cum faceam pana acum. pleaca singura la jucarii dar din cand in cand mai arunca o privire in directia mea, de fapt se asigura ca eu sunt acolo. si asta e problema ca eu nu sunt acolo. dimineata e tragedie, daca ati vede-o cum se agata de gatul meu, plange, si pur si simplu nu vrea. iar eu trebuie sa trec peste dorinta ei . la plecare cum ma vede ma ia de mana si ma trage spre poarta.
Miro parerea mea este ca e foarte important sa interactioneze cu Karina. si ce daca nu era eleva ei, putea sa o ia sa o duca la copii, sa ii arate jucarii, sa o atraga intr-un cuvant. cred ca aceeasi problema e si la noi. copilele noastre sunt obisnuite sa fie ele in centrul atentei si acum dintr-o data pe langa ca nu mai sunt langa noi si in mediul lor, nici nu li se acorda atentie. si e cu atat mai dureros.
aseara vb cu o vecina si baietelul ei sta cu bunica din mai de cand a inceput ea serviciul. si acum plange dimineata cand pleaca ea la servici. dupa atatea luni el tot nu s-a obisnuit cu situatia.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dolores cum e David? eu am impresia ca-i ceva virus...si nepotica a avut febra vreo 4 zile la rand fara altceva...si i-a trecut de la sine...Dani ia antibiotic si de aia tot se mai incalzeste putin seara si dimineata...nu arde, dar e caldut in jurul capului...ah, si scrasneste din dinti noaptea in somn saracutul...

dodo pai n-ai graviduta la semnatura?

aka, pupam mititica...Dani s-a obisnuit cu gradinita relativ repede...chestia-i ca si dupa 6 luni, chiar daca e supermultumit la cresa, cand e bolnavior e mai sensibil...si cum suntem in faza de canini si masele...sper sa nu-mi dau cu firma-n cap!
Carla giardia? aia e grav? sau doar viermisori?
Miro..si totusi..unde-i koko?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mirona si eu cred ca educatoarea trebuia sa stea cu ea chiar daca plangea in continuare, s.o aduca la tine , s.o duca la copii sau doar sa stea langa ea, cum as lua.o tot acelasi rezultat imi da si anume: chiar daca n.ai platit, ca viitor client trebuiau sa fie mai atenti cu tine, ca om care vede un copil singur plangand si nu mai spun ca educatoare...

aka exact cum spui tu de inceputurile cristinei, exact asa au patit toti cunoscutii de aici , plus ca plang dupa fiecare vacanta si unii chiar dupa weekend lunea, sper sa se obisnuiasca repede

dbunny - acum ca spui tu sa stii ca si ivan se incalzeste cand adoarme un pic, chiar daca nu e febra, mai ales la cap

angi - da e tot aia cu blugii :)) imi place cum se imbraca, are si ea 2 fetite una de 5 ani si ceva si cea mica de 2 ani, se ingrijeste foarte mult si pe ea si copii clar, nu are servici, e foarte relaxata si aranjata mereu

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu am iesit din dileme! Pediatra mi-a zis sa nu o duc la gradinita pana nu o tratez de giardia, asa ca incepem de maine cu tratament , zentel o jumatate de fiola /zi 3 zile! Incepem si ceva tratament naturist pentru intarirea imunitatii...dar asta ne spune luni (nu ne poate vedea decat luni)! Asa ca la noi gradi o sa inceapa pe 15 septembrie! Pup!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

eu astazi nu ma simt bine deloc. parca mi s-au inecat toate corabiile.
sunt cu "toate alea" in sus - asa ca pe mine va rog sa ma scuzati.
lipsesc o vreme - pana imi revin.

Ca sa nu ne uitati:
de aici in colo - poze cu noi - de la ultimele evenimente - un botez, Mako cu prietenii, pe acasa - etc si etc.

va pup pe toate.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

miro : drept sa spun eu, daca as fi in locul karei .....la fel (sau chiar mai rau )as reactiona !
angi : m-a agatat prietena ta, ma va suna sapt viitoare
dodo : ce fain cred ca e bodo :)
dayanara si dbunny : pupici la spaniolii mici ;)
acs : pup
aka : pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiii

noi suntem cu casa in panta ..... si e doar a 2 zi ! sper ca intr-o luna sa termine !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dodo pai n-ai graviduta la semnatura?

Deocamdata nu pot pune caci nu stiu ce se intampla ....cu programul lor.La profil personal apar doua rubrici noi cu nr de copii existent si daca esti insarcinata dar in rest nik.Prin urmare cand o sa pot am sa pun la semnatura ...+

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Bate vantu frunza-n dunga...

o cafea, ceva?

Dani a recuperat apetitul, mananca foarte bine acum, ieri intre mese a papat o juma de cutiuta de bors in conserva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mai - eu nu v-am parasit - asta e clar - sunt in aceeasi faza naspa - imi rod unghile pana vine ziua de luni si vad cum se integreaza- daca se integreaza.
imi fac tot felul de ganduri - nu dorm noaptea, am cosmar dupa cosmar ... sper sa-mi treaca repede.

dar vad ca nici una dintre voi nu ati incercat mingiuca suflareatza ... nu v-a placut ideea?

sanatate tuturor puilor bolnavi.
va pup pe toate
imi revin io ....

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirona

imi fac tot felul de ganduri - nu dorm noaptea, am cosmar dupa cosmar ... sper sa-mi treaca repede.

dar vad ca nici una dintre voi nu ati incercat mingiuca suflareatza ... nu v-a placut ideea?

Eu am sa incerc mingiuca...in vikend! daca-l vezi pe Dani sufland te prapadesti...suffa ca Popey marinarul...aerul iese prin sus si bineinteles ca se prapadeste de ras cand sufla...dar vom practica pana la sfarsitul lui noiembrie sa sa stim sa suflam in lumanare....

Ma intreb cum petrece David de dolores la gradi, ca tare preocupata mai era si dolores aseara...offf

Mergi la inceput