Regasiri (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirona

mai - eu nu v-am parasit - asta e clar - sunt in aceeasi faza naspa - imi rod unghile pana vine ziua de luni si vad cum se integreaza- daca se integreaza.
imi fac tot felul de ganduri - nu dorm noaptea, am cosmar dupa cosmar ... sper sa-mi treaca repede.

dar vad ca nici una dintre voi nu ati incercat mingiuca suflareatza ... nu v-a placut ideea?

sanatate tuturor puilor bolnavi.
va pup pe toate
imi revin io ....

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Miro, incearca sa te relaxezi...stiu prin ce treci, eu am un nod in stomac numai cand ma ganesc, m-am mai calmat de teama sa nu ma simta copilul asa agitata si sa-i transmit starile mele, acum imi zic asa (dupa ce am avut mustrari de constiinta ca o duc prea de mica la gradi): ca am avut grija de ea cum am stiut eu mai bine aproape doi ani, ca la gradi ii este mai bine _decat daca i-as aduce o femeie, ca o duc totusi la cea mai buna gradi din oras, ca si asa de la mine nu mai are ce invata, ca va fi cu copii, vor fi serbari (chiar azi i-am zis ca la gradi va invata sa danseze si la serbare va fi ingeras-isi doreste sa fie ingeras...e un videoclip un cu ingeras), la gradi sunt persoane autorizate sa aibe grija de copii, au experienta,......mai gasesti tu atuuri!!! Hai, iesi din starile astea ca sigur Kara te simte si nu-i va fi usor!(eu am curaj acu fiindca am amanat gradinita cu doua saptamani...mi-a mai venit graiul :), ca altfel eram ca tine).

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

claro ca ceea ce simt eu acum este trasmis suta in mie Karei - s-o vedeti cum ma cauta prin casa - nu am voie sa ma indepartez nici un metru fara sa-i spun unde ma duc si sa-i spun ca vin imediat - sa-i arat semnul de "putin" ala cu doua degete si abia atunci ma lasa sa ies din camera. Daca nu vin imediat inapoi ma striga si incepe sa se matzaie.
Repeta la infinit "cu tine". La orice joc - sa ma joc cu ea, daca ma asez la calc - sa vin pe covor, dacastau pe banca in parc - vine si ma ia de mana si ma duce (nici ea nu stie unde vrea sa mearga - doar ca stie ca eu tre sa fiu cu ea) - daca vb la telefon - spune ceau - ceau pana incepe sa planga - adica sa spun ceau persoanei cu care vb si sa inchei odata.
E clar ca simte si ea prin ce trec - dar zau ca am picat rau de tot - nu stiu cum sa fac sa-mi revin.

merci tuturor ca va ganditi la noi. va pup si pe cele de la tel si pe cele de pe mess care ne-ati scris/telefonat.

ma tot gandesc si la cele mai neinsemnate chestii - de ex.
- unde o sa pun carutzu sa nu incurce pe nimeni cele 5 ore cat Kara va sta la gradi. stupid, nu?

acum ma apuc de bagajelul pe care o sa-l ducem cu noi acolo - deja am uitat tot ce mi s-a spus sa duc - ma ajutati cu completarea listei?
am pus pana acum asa:
- olita
- suzeta
- un iepuras cu care doarme ea (desi prima lunanu o voi lasa sa doarma acolo - dar - sa fie)
- 5 body-uri
- 5 perechi de pantaloni
- 5 perechi de sosete
- 2 perechi pantofi (sandale deocamdata) - una pt interior - una pt exterior
- 15 pampersi
- o paturica
- 2-3 chestii de finet (pt ce - nu stiu - dar le-am pus sa fie)

ca atat.
ce sa mai pun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

un prosopel
biberon + lapte

mie mi-au zis asa: 1 pijama, prosop, suzy, bibe+ lapte, pampersi, incaltamnite (de interior), perna fara care nu doarme! I-am cumparat totul nou...apoi m-am gandit sa-i duc din cele mai vechi cu care este deja obisnuita-le stie ca sunt ale ei! Cam atat!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

merci Carla - Karina nu mai bea lapte din biberon de fff multe luni.

am mai adaugat:
- am scos din body-uri - si am mai pus tricouri si body tip maieu
- servetele umede
- prosopele - 2
- 2 trening-uri
- bluzite cu maneca lunga - 2
- 7 chilotei (daca cumva se incumeta s-o lase fara pampi )

si eu la fel m-am gandit - ii duc din cele pe care le stie - sa-i fie familiare.
pijama nu-i duc inca - nu va dormi acolo - dar e deja pregatita.

cate schimburi tre pana la urma? ca doar zilnic treci pe acolo si vezi ce-i in dulapul fetei - si deci pot a doua zi sa le duc cele lipsa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miro, servetele umede? paharelul pt apa? crema solara daca-i lasa in curte ?

Noua ni se da o lista cu ce trebe adus de acasa...musai!!

scutece, mai multe de-odata(cam 30-40), fiecare are dulapiorul lui acolo, un pachet mare de servetele umede(60-80), prosopel micut pt maini, prosop mare in caz ca trebe spalat pe la fundic, mai o diaree, mai o voma...paharel cu supapa pt apa, crema pt fundic(ti se cere in special daca-l vad iritat, daca nu, nu, cum vrea mamica), un rand de haine de schimb, carnetelul-agenda(ii vand ei)unde noteaza cat mananca, cat doarme si la ce ora, si de cate ori a facut caca/pisu + observatii de acasa sau daca lipseste ceva, scutece etc.
Olita ei n-au, au niste mini wc-uri...Dani o sa fie incantat!

Jucariile de-acasa nu-s permise...cine stie cine i-o ia si-si lasa balele pe ea...la inceput poate-i ok una mica, dar sa fie de guma, s-o poti s-o speli cu apa fierbinte. dar imagineaza-ti daca 30 de copii vin cu 30 de jucarii cand pleaca o sa plece cu jucaria altuia...

Mi se pare ca-i pui prea multe haine...doar n-o lasi acolo o saptamana...un rand de schimb, inclusiv chilotel, body, maieu...ce folositi voi...poate ar trebui sa-i pui babetica, la noi se folosesc d'alea de hartie ca la Ikea, unifolosibile. Daca-si ia suzeta cu ea sa-i prinzi agatzatoare cu lant, ca educatoarele n-or sa stie ale cui sunt cele 20 de suzete de pe jos

Carutul...la inceput noi dormeam o tura mica la gradi, vreo 20 de minute, in carutz, eu l-am bagat pe Dani inainte de a umbla singur si mi s-a cerut sa las si carutul tocmai pt asta, ca doar nu l tin in brate sau in scaunelul inalt toata dimineata...apoi au ele la iesire sau undeva un loc pregatit si pt carut, sau intr-o curte ceva...

Daca mai ai vreo nelamurire baga mare...

doloreeeeees

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ma bucur ca dani a inceput sa manance, stiu ca tu i.ai dat antibiotic, poate i.a facut pofta de mancare

mirona ce e finet?

si eu sunt curiosa ce face david de dolores

ivan si dayanara

Mergi la inceput

merci - merci - wwwwooooaaaaauuuu - cat de utile sunt sfaturile tale
merci

nici nu m-am gandit la aiacu lantul de suzeta - noi de cand nu mai purtam pe afara ... - noi o folosim doar la somn - dar parca vad ca va redeveni prietena ei de zi cu zi.

pahar de apa - super util - si sa nu uit sa scriu pe el - la fel si pe olita

la haine - nu comentez - caio tot timpu iau si dulapul dupamine - oriunde merg.
o sa se uite si Dani peste bagajel si o sa mai taie el din tzoale.
prosop mare ...
hai ca fug acum sa le pun - pana nu uit

mai zii daca iti mai amintesti

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miro eu am pus asa in ghiozdanel: 2 schimburi de haine,barbitze,incaltzaminte de interior, servetzele umede, biberonul si ceiaul granulat, pampersi si cam atat..aaa si un prosopel micutz

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

si am mai pus si o pijama

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

scriu cat ma lasa nazdravanul de david...l-am dus dimineatza..a intrat de mana cu verisoara lui karina care mai sta acolo pana pe 15 sept dupa care merge la gradi...au intrat frumos in clasa, s-au aszat la masa..david timid...karina l-a luat de mana si l-a asezat pe scaun...mi-a tras 2 priviri cat am stat cateva minute de vorba cu educatoarea si am plecat..am mai stat pe acolo cat am vb cu asist medicala..pe la 10.30 am dat tel la cresha..revin

Mergi la inceput