Sezatoarea canadiana (100!!!)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

noi am primit taxa lu ' Bienvenue dupa vreun an si ceva...cu scadenta parca dupa o luna ..nu stiam ca se poate plati si in rate...dar cum a fost sub 1000cad. am facut un efort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Trysunt asa de multe diferente intre provincii. Nu pot face si astia un singur regim national?
Triplu-test il platesti. Eu aveam 33spre 34 cand am ramas insarcinata si 34 jumate cand am nascut. Sub 35 de ani nu te testeaza si apoi te trimit direct la amino.....
Eu am preferat sa fac pe banii mei. Si a fost destul de scump totusi.

Despre placa aragazului, eu primele luni chiar am regretat vechiul aragaz luat second-hand cand am imigrat.... mi se parea mai simplu si mai putin stresant. Nu radeti, dar aragazul asta cu placa( care nu stiu de care e, ceramica sau de sticla, eu credeam ca e acelasi lucru si ca mai e unu cu inductie) ma streseaza. Ca eu nu sunt genul care sa mestece intr-o oala fara sa dea pe afara..Nu mai spun de cate ori am uitat mancarea pe foc, in viata mea? Si cu asta stau foarte stresata sa nu se intample ceva.Plus ca eu nu am rabdarea lui Try sa-l curat. De fapt mai nou, i-am plasat si treaba asta sotului.
Si solutia asta e cam toxica. Iti face mainile praf si mie nu-mi place sa port manusi....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Si taxa aia de Bienvenue o platesti la fiecare casa? E si in Ontario?

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

noi am primit taxa lu ' Bienvenue dupa vreun an si ceva...cu scadenta parca dupa o luna ..nu stiam ca se poate plati si in rate...dar cum a fost sub 1000cad. am facut un efort

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

aioleu, ce fericita ai fost :)) eu am $ 1.850 CAD :((;
Miikon, se plateste de fiecare data; la noi deja e a doua oara, si tinind cont ca mai mult ca sigur ne vom muta cind va trebui sa inceapa Tudor secundara....e o distractie; noroc ca am evitat de data asta (dar am platit la prima casa) cealalta magarie: asigurarea CSHL care se plateste si ea pentru fiecare casa (daca nu dai avand +20%)

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

de ce taxa vorbiti voi acolo?
de vreti sa inspaimantati un biet muritor de rand, cumparator de amarat de casa?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Maru, Welcome Taxe, o chestie platita de orice cumparator de casa. x la suta din nu`s ce plus alt x la suta din altceva sau o suma fixa, depinde de oras. Cauta la site-ul orasului.

Lorelaim... :)))) ai vazut My big fat greek wedding? :))) Apropo de Windex ... m-am binedispus pe azi, ar trebui sa revad filmul :)

Mimitete... bin` ca ne organizezi.... de la distanta...

Dana, ora 12 e perfect. Probabil o sa am ceva peste (sole?, crez c-asa-l cheama) si inghetata si neste suc de Cosco. O sa ai loc in congelator? Sau mergem la un depaneur chiar atunci si servim direct din frigo-ul lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai,taxa aia de plateste chit ca cumperi pentru prima data casa?
Laurajr, help, ajuta-ma ca tu esti proprietara mai cu vechime!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, Simonna, si tu m-ai binedispus pe mine... incercam sa-mi aduc aminte de film, mi-am dat seama ca nu e in Nasul la psihiatru, cum credeam cind am citit mesajul lui Lorelaim... abia asteptam sa i se termine desenul Tudorei ca sa aflu cum se cheama filmul. Asa este, My big fat greek wedding, acolo era Windex-ul bun la toate. Ce lapsus am putut sa am!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ati incercat cu burete din ala Mr Clean magic eraser? Ca la mine vaz ca merge binisor si nu trebuie frecat mult. Si nici nu zgaraie. Plus sterge tare bine si desenele artistice ale copiilor inafara hartiei:))
Olga felicitari si cu curaj inainte. Si eu imi ies din minti la sarcina asta pana ajung la capat. Si mi se pare ca trece asa de greu….
Ana asteptam vesti bune. Iti tin pumnii sa fie asa cum doresti:) Cu varsta asta e treaba fiecare cum poate. Nici eu nu-s cu mult mai tinerica, dar de unde era sa-l scot pe al doilea mai repede daca nu a vrut?:))
Khristin iti tin pumnii sa ai nastere usoara. Am facut si eu analizele genetice si par in regula, fara sa mai fie nevoie de amnio. Sa vedem cum o fi si la eco din trim 2. Intre timp am mai tras o fuga la un wlak in clinic sa imi linistesc paranoia, sa imi asculte aia inimioara. Se uitam la mine ca la nave spatiale, ca daca ma doare ceva, ca nu se face doar asa sa auzim inima. Dar pana la urm ami-au facut hatarul, dar a doua oara nu mai am curaj sa merg:)) Da ce sa fac daca e atata timp intre vizitele la dr?:))
Nelia bine ai revenit. Ma bucur mult. Cand vin "musafirii" tai din ro? Sanatate multa la cei mici si tie.
Ktrinel sanatate si lui Julia.
Si intalneala placuta. Ce bine de voi.
Noi am facut vacc doar de hep A si B, iar baiatul doar de A ca B parca este inclus in cele normale. In rest am luat doar pastile pt burta, nici macar de malarie, si am fost in in Mexic si RD.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

In ignoranta mea intreb - care esti difer dintre aragaz cu placa si cel cu ceramica ???

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput