Sezatoarea canadiana (100!!!)
Raspunsuri - Pagina 4
lorelaim spune:
Servus fetelor dragi si "La Multzi Ani!" si la mai mare (nr :-)) pt Sezatoare!
Avetzi un ritm la scris - de mai mare dragul :-) Nu reusesc sa va prind din urma nici cum...
Olga - bunul Dumnezeu sa va ocroteasca pe mami si bb si sa ai o sarcina usoara si fara probl
Ana - cum te mai simtzi? Itzi doresc multa-multa sanatate!
Laura, Dana & Roxana - frumoase vacantze atzi avut - sa va fie de bine!
Nelia & Ktrinel - multa sanatate puiutzilor bolnaviori
Ange - multa bafta lui Robert in cls I - tzi-au mai trecut un picutz emotziile? :-) Gabisor a inceput azi "grupa mare" :)
Dragaica - eu am fost (dusa de omul meu) la d-na dr Bui - vietnameza scolita in Frantza si apoi in Quebec (daca nu ma insel la McGill), e simpatica foc, are rabdare f mare cu clientzii de toate varstele(mama de 3 baietzi daca nu ma insel), are aparatura perfomanta, consultatzia propriu-zisa este parca de 45$, dar ramele pe care le gasesti la ea sunt relativ scumputze dar de calitate, lucreaza si sambata, aici ai nr de telef pt programare: http://www.buiopto.com/ Din punctul meu de vedere dr Bui e super-pro. Eu am o simpla miopie - fara mari probl, dar tati are si + si - si astigmatism si... "progresiv". Mie si omului meu ne-a fost TARE draga. Cand venim acasa sigur ii facem o vizita - atat ca vrem un control la ochi cat si pt faptul ca vreau s-o tzuck si s-o intreb ce-i mai fac baietzii :-)
Lilidana - noi nu am fost in dominicana, dar am fost in Tunisia si in Mallorca si da ne-am facut tot familionul anti hep A&B si cand am "emigrat" in Suedia, canadienii ne-au facut me si sotzului un Diftero-Tetanos-Pertussis. Asa cum spune Khristin - daca intentzionatzi sa va "aventuratzi" in afara resortului - mai bine facetzi vaccinurile necesare, daca statzi DOAR in resort si mancatzi la resto hotelului - cred ca nu trebuie sa va ingrijoratzi prea tare. Eu intotdeauna am avut cu mine medicamente pt febra si diaree, si asigurare medicala - ca Doamne fereste nu se stie niciodata - mai bine nu le folo - dar dormi linistit daca le ai. Vacantza placuta!
Khristin - mai ai un pic si facem galerie! Sarcina usoara in continuare
Ce mai stitzi de Ina?
Denisa - tot nu te "prind" (la Sezatoare) sa-tzi spun ce bine itzi sede tunsa (in ultimele poze pe care le-am vazut acum vreo 2 capitole)
Cristina (cge) - ce perlutze faine scoate Ancutza ta
Acum fug rapid-rapiduletz ca ma chiama prunca mea la raport!
Vai ce mi-ar place sa vin si eu la Dana la cheful de sambata!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lorelaim spune:
Ah - ca am uitat: pt curatzat ORICE tip de pata (de mancare arsa/nearsa, de pix, de marker, etc) - pe parchet, pe linoleum, pe aragaz, pe sticla - am folosit cu F MULT SUCCES - o sol cumparata de la Canadian Tyre (in nov 2005 inainte de plecare) numita: Windex (cu amoniac D). E o adevarat comoara la casa omului - mai ales cand scrie prunca cu carioca/marker/pix pe ORICE! Mai am un picutz din sol si-o pastrez cu sfintzenie pt cazurile de "fortza majora". Sol "moaie" excelent orice pata si se curatza fara sa freci prea mult.
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Ica 1975 spune:
Ktrinel,din pacate nu putem ajunge, desi mi-ar fi placut tare mult sa fi venit
Intrebare, intrebatoare- la cat timp de la mutat vine taxa de bienvenue ? Am inteles ca avem o luna s-o platim, dar cand ne ureaza bun venit pe bani?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
columbiana spune:
Dana, eu am glumit (ca d'aia am adaugat si un emoticon acolo, cind am scris:))
zic si eu ca si Mihaela: tacimuri+farfurii+servetele+pahare de unica folosinta+apa/sucuri fiecare pentru cei mici (si mari)+bere
de pus pe gratar inca, daca vreti: ciuperci, gogosari+ salate pentru gratar(pungile alea de la Maxi de .99/buc) sau mustar;
eu iau carnea de mici de la Transilvania, 3 kg or ajunge, ce spuneti?
Loreleim, mersi- azi incerc sa ma programez la Juifs, am mai facut un test, e tot +, in schimb dr. la care am fost m-a speriat+ca nu se vede la eco nimic-nimic inca (eu zic ca-i prea devreme); asta fizic...ca psihic trec prin niste stari...de la bucurie la spaima ca am (aproape) 41 de ani si daca mi se intimpla ceva ramin doi nu unul...si mai ales ma rog sa fie sanatos sau sa nu fie, sau macar sa nu fie mai grav decit Tudor.
http://www.floriinro.ro/
nelia spune:
Lorelaim, m-ai distrat cu Windex-ul, mi-am adus aminte de un film cu De Niro...
Ktrinel, sanatate multa fetitei tale, si ai mei au fost si mai sint inca raciti cobza. Si eu, din pacate.
Ana, ai coordonatele vreunui medic din Juif? Bafta multa sa te primeasca si sanatate.
Laura, Roxana, Dana, ce-mi place sa citesc despre concedii, mai ales atunci cind sint reusite...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
Laurajr, daca te hotarasti, biletul e al tau! Stai cu Dana Hartopanu, ca ea are biletele de langa, cum ar veni!
Ana, ma rog ca totul sa fie bine, sa imi faci si mie curaj!
fetelor, voi ma ingroziti cu aragazul cu placa ceramica. Cat de mult mi-am dorit eu, si casa noastra are unu asa, ca ma termina curataul la asta alb, cu ochiurile ingropate, cih
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
cge spune:
Ica, noua ne-a venit la 1 luna dupa mutare. Dar am mai avut 1 luna timp s-o platim.
Si cand a platit-o sotul, s-a dus cu copiii, si astia de la primarie au fost f. draguti, le-au urat "Bienvenue" la fiecare in parte parca le-au dat si pixuri, erau f. incantati.
Scumpa distractia, ce sa zic.
Ktrinel, eu am declarat numai cadourile si jucariile la aeroport.
Sotul adauga timid ca avem si ceva tigari.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
try spune:
Ica, pai cu alte soluti ide spalat vase clasice e un mare chin sa cureti placa de la aragaz. Trebuie neaparat sa cumperi o solutie de-aia (vezi sa fie pt palca de sticla). Eu dupa ce mi s-a terminat mostra de la cumpararea aragazului, am luat una pe care am nimerit-o si eu din mag. si nu mi-a placut deloc. Nu curata mai deloc, era mare diferenta intre ea si mostra ce-o avusesem. Si apoi ma luat un bidon alb (nu stiu marca) de la Home Depot ce-l aveau astia expus pe aragazurile de acolo si asta vad ca e bun. Si n-am nici o pata, zgarietura facuta pe placa pana acum. Dar sunt si genul care e in stare sa stea si 2 ore sa curete un aragaz (daca am energia si determinarea necesara in acel moment).
Dar dupa cate zice ktrinel vad ca e diferenta intre placa ceramica si cea de sticla. Eu cred ca am luat din intamplare de sticla, n-am stiut diferenta.
Am folosit si eu in final autocuratarea pt cuptor. E marfa. Totu lse transforma intr-un praf alb (cenusa) si doar dai cu-o carpa umezita si gata, s-a dus totul. Nu-mi vine sa cred. Si-n Ro am avut de-ala cu autocuratare, dar era o chestie de mantuiala. Ultima data mi s-a programat la 2h (eu am incercat sa-i dau 4, dar el tot 2h selecta, nu stiu de ce. Si au fost de ajuns si 2h.
Miki, eu dupa 10 minute de purtat ochelarii, nu mai stiu ce lentile imi pui. Doar colorate daca sunt mai fac o diferenta. Altfel, nici mizeria de pe lentile n-o vad decat daca ma impiedica la vedere. Nu-s din cei care au ochelarii impecabili in permanenta. N-am nici macar carputza speciala de sters ochelarii. Ii sterg cu ce apuc. La mine n use renteaza lentile scumpe ca nu stiu sa le apreciez.
Cum de ai platit triplu test? Pai e acoperit de OHIP, nu-ti trebuie asig. privata….
Olga, ce incurajator, sa va fie de bine prima intrevedere mama-fat. Speram sa ne aduci cat mai multe vesti bune.
Haideti, mai, ne intalnim si noi pe undeva. Macar tot la un mandarin, daca nu intr-un parc cu puradeii.
Wow, lilidana, 1000$ pt pregatirea de a pleca in Dominicana? Pai asta e jaf la drumul mare. Sincer. Un simplu vaccin facut la un dr. de fam. cred ca era de ajuns. Nu vad ce atata tam-tam. Noi am fost in mexic, nu-n Dominicana, dar banuiesc ca nu-i mare diferenta dpadv. Noi ma preferat sa nu ne complicam cu nici un vaccin. E adevarat ca am mers pe barba noastra. Sunt destul de putine cazuri care au regretat ca n-au facut vaccinul ianitne, insa… banueisc ca tine de riscul pe care si-l asigura fiecare.
Tinem pumnii, Ana, sa fie totul bine si sa se termine cu bine.
Ktrinel spune:
Windex...ca ala de spalat geamurile ?? ..sau asta contine amoniac, ziceti ? ..o sa ma uit si eu ...nu am incercat inca cu EASY-OFF ( cred ca e cel de la NoName) ...
dada, trebuie organizare pt sambata. cu lista, cu tot tacamul..care, ce si cum.
columbiana spune:
Nelia, am sunat la dr.Ziegler si secretara mi-a spus sa-i trimit mail ca se intoarce din vacanta saptamina viitoare; mai am un nr. de acolo de la o dr.Minner, dar astept sa vad daca nu ma primeste totusi Zieger.
Ica, noi avem taxa de bienvenue (ci-ca asa se numea ala de-a infiintat-o !!!) scadenta pe 22/08/08, si ne-am mutat pe 1 iulie; eu o platesc in tare in 2-3 luni (am vazut ca e mai mica dobinda decit la CC de ex) pe internet.
Maru, arata misto aragazul de ceramica, mai misto decit cu ochiuri-care in schimb mi se pare mult mai practic,e un bullshit-zic eu povestea cu curatatul si placa sensibila tare;
si noi am fost in Dominicana- eu am dus o trusa de medicamente ( e drept ca tocmai de malarie n-am luat cu noi, dar din greseala) le-am adus neatinse inapoi; mi s-a parut safe, mincarea foarte buna si resortul foarte curat ( e drept ca nu-i de mers sub 4*, din cite am inteles)
http://www.floriinro.ro/