Sezatoarea canadiana (100!!!)
Raspunsuri - Pagina 16
try spune:
Citat: |
se scot doar cu ciocanul; |
Hai ca esti mortala. Nu-mi pot da seama cum sunt petele tale, ar trebui sa le vad sa inteleg.
Ma salvasi, Lorelai, ca nici nu stiam cum se cheama corect. Eu am tot vazut reclama si am zis odata sa iau si eu sa vad ce minuni face. Ca daca tot n-apuc sa varuiesc in casa, macar sa scot urmele de pe pereti. Si chiar face minuni.
Daiopri, cam asta-i tendinta, sa iei mai mult la a doua sarcina. La mine n-a fost asa, dar din motive intemeiate.
Daiopri, stii cum vine dragostea si sentimentul pt al doilea? Ca mos ene pe la gene, usor, tiptil si definitiv. Ai sa vezi dupa un timp ca nu-ti mai poti inchipui cum de focusai totul doar pe un copil.
Nelia, sanatate multa, senzatia asta am avut-o eu asta primavara ca m-au lovit toate cele una dupa alta (desi n use compara probleme meel de sanatate cu ce-ai avut tu in ultimele luni). Hai c-acusi iti sosesc calatorii acasa. Cred ca pt o sapt. o sa simti nebunie mare in casa (chair daca o sa cazi fericita seara la culcare).
Andy, bine-ai venit si felicitari pt sarcina. Sa fie totul bine in continuare si nastere usoara si bebe sanatos. Mai dace de gravidute avem acum pe grup. Imi place ca asta inseamna ca inca suntem tinere… he, he, he.
Dana, Ana, nu cumva pata aia doar e o iluzie ca e dedesubt? Daca e intr-adevar dedesubt inseamna ca s-a topit ceva acolo, alta explicatie n-am. Si asta da, o scoti numa' cu ciocanu’ (m-ai amuzat teribil, ana).
In final nu conteaza asa mult cati bani faci, ci managementul lor ...dar sa faci multi totusi daca poti |
Esti mortala, Ktrinel.
Dana, zi-mi si mie cum e cu las vegasul, povesteste mai pe larg te rog. Amanunte de-alea ca pt unul care vrea sa mearga maine. Ce sa cauti, ce sa nu cauti (ma refer la hotel, comparatii cu ce poti)
Chiar, mqqm, o fi ramas de tot prin franta?
Da, miki ,se referee la taxele pt produse. La noi sunt 13% (au fost 15%), 7% de la federal si 5% provincial.
Ica, din pacate aici daca estin insarcinata, angajatorul te poate da afara. Are obligatia sa-ti pastreze doar postul pan ate intorci din maternity leave, dar dupa ce se termina concediu lde maternitate iarasi are dreptul de a-l pastra pe inlocuitorul tau, daca asta se dovedeste a fi mai bun ca tine.
Magdone, sa va fie de bine botezul, cretofolina si pletoasa mai e Olivia ta. Iar fi-tu e un frumos si jumatate. Tot cu preotul asta l-am botezat si noi pe Alex.
Pt burette, mergi la Costco. E imposibil sa nu-l gasesti si in alte magazine, insa eu cand nu gasesc ceva, intreb angajatii de acolo. Unele produse sunt pe la raioane care nu au legatura cu logica mea, asa ca…posibil sa se intample si la case mai amri .
La costco e mai usor de gasit ca au numai cateva articole din fiecare produs.
Ktrinel spune:
mimitete, nu eu am intrebat despre bucatarie de la Ikea ...nu mai stiu cine ...
ana, intreb si eu , de ce pui problema plecarii ?
aha, ok deci nu era vorba de impozite in BC...
Lorelai spune:
citat din mesajul lui Ktrinel mimitete, nu eu am intrebat despre bucatarie de la Ikea ...nu mai stiu cine ... |
Mimitete, nu iti place aspectul sau nu e functional countertopul de la ikea?
mimitete spune:
Lorelai, este f functional dar parca in timp nu mai e asa frumos ca la inceput si se pateaza relativ usor. Eu am ceea ce vrei si tu o prelungire mare a lui care e transformata in masa de o forma speciala (nu as fi gasit in veci asa masa) si care se potriveste bine in spatiul care era disponibil. De iesit ies petele (de la visine de ex) dar in timp si cu multa dedicatie la frecat ceea ce nu se potriveste deloc cu mine. Poate Corian ar fii mai bun daca granit nu vrei.
O zi buna,
columbiana spune:
Ktrinel, aproape tot din munca fostei sefe mi-au pasta mie, pe linga ce faceam inainte; fiind singura, mai am tot felul de kkturi administrative aparute peste noapte; de predat-in fuga, o saptamina- multe lucruri pe care le descopar singura, cer timp, atentie;
nu spune nimic ce vor face, sefa actuala vine doar o zi-doua/luna pentru inchiderea de luna; am ajuns sa-mi duc de lucru acasa, dar neplatit-eu sunt platita cu ora, doua vizite la dr.si am pierdut o zi la salar, pe de alta parte munca trebuie s-o fac, in pauze fug la banca sau posta, etc; nu-i fair, si nu-mi place deloc;
plus atmosfera incarcata intre vechi si noi, lipsa totala de comunicare, partenerii care ma suna si pun intrebari si eu nu stiu ce e confidential, ce nu;
eu aveam nevoie de un job linistit, de aceea am acceptat salariu cum e , n-am nici beneficii sociale, dar in cazul de fata cind nu ofera nimic, doar agitatie, stres,harababura, overtime, nu mai e de mine- mai ales acum;
http://www.floriinro.ro/
carmen77 spune:
Ana si Ange, multumesc de adresa! O sa sun sa intreb daca au carne de mici pe azi dupa amiaza.
Ana, eu tin minte de o fata de pe sezatoare (dar sincer nu mai stiu cine), care fusese data afara in timp ce era gravida, si parca spunea ca odata ce intri in somaj astia de la Employment QC iti calculeaza cumva si concediu de maternitate, chiar in conditiile in care intri in el direct din somaj ... sper sa nu zic prostii ...
CriPOD spune:
Serustoc, dragelor! Am sosit duminica si-am vrut sa va scriu, dar s-a blocat totul pe-aici, asa ca s-a dus...
Va pup si v-am auzit cand m-ati strigat , inca n-am reusit sa va ajung din urma, mai vin eu cu un link la alte site-uri la poze si impresii dupa ce imi trag sufletul si le astern pe undeva.
Ii dau drumul astuia acum pana n-o ia razna iar forumul. Cum aveti nervi pt asta? Sau e doar la mine?
Distractie faina la party maine, Montreal! Sunt geloasa!
columbiana spune:
yessss, uelcam cu poze si povesti frantuzesti, Mqqm! nu-i tirziu sa te hotarasti pentru intilnire :))
http://www.floriinro.ro/
Daiopri spune:
Da, asa e ma refeream pe taxele pe cumparaturi. Pe cele pe impozit nu le stiu pe de rost, si nu imi bat capul. Va zic ca eu ma uit la partea plina a paharului:))) (chiar daca e poate sfert nu jumate).
Ange, de preturi la case nu intreba, iti zic dupa ce poate mai scad:))
De aratat nu ma arat cu siguranta pana la cateva luni bune dupa ce nasc:)) Nu vreau sa va sperii. Ar trebui sa pun niste poze mai vechi:))) Da tocmai le-am sters din albume, ca citisem pe la alte subiecte cu privatul.
Poate eu eram aia cu somajul si maternitatea. Ca la primul copil am ramas fara sv cand eram insarcinata in vreo 2 luni parca, deci intrat in somaj, iar apoi cand am nascut intrat in maternitate pt diferenta de timp. Adica ei iti dau beneficii cumulate pana la 52 sapt. Poate sa fie somaj, maternitate, parental, boala, da nu mai mult de un an. Dupa care gata esti de capul tau.
Magdone sa va fie de bine botezul. Frumoase poze si participanti.
Cumva ma gandesc ca l-o baga cineva in seama pana la urma si pe al doilea (sper ca frate-sau in mod pozitiv). Numai ca tot imi vine in cap experienta mea cu mama, si nu stiu pe care sa il aleg ca sa ma focusez:)) Glumesc, sper sa fiu o mama acceptabila. Multam de sfaturi.
Ktrinel, Rocs mi-a zis ca v-a cunoscut personal pe tine si pe Nelia parca. Stau cam prost cu memoria.
Lorelai imi pare rau, nici nu pot sa intreb ce si cum. Oricum sper sa reusiti asa cum va doriti. Majoritatea prietenilor nostri au baieti asa ca ceva intariri cu fetite sunt binevenite:)))
Denisa, tu numai apari decat putin si fugi? E asa grav cu doi?:)) Ca sa scriu acuma sa imi iau revansa.
Podeanu, sa stii ca si noi cand am fost in RD am baut un paharel de mama juana. Oare de acolo mi se trage miracolul?:)) Ca habar nu aveam de calitati ca as fi stat numai pe el.
Se pare ca ati trimis ploaia si frigul la noi, asa ca va doresc vreme insorita si distractie pe cinste.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cge spune:
Asa, repede sa scriu si eu ca nu e rau cu doi, mie chiar mi se pare ca ii acordam mai multa atentie motatei decat lui Victor.
Victor ne critica, a crescut, nu il mai multumesti asa usor, Ancutei daca ii desenez o floare e fericita toata ziua.
Mai scriu si de acasa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005