Sezatoarea canadiana (100!!!)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cel mai frumos insa e cu trei! Ca daca nu ai chef nici de primul, nici de-al doilea, stai cu al treilea, in timp ce ceilalti doi se joaca in legea lor. Daca nu ai chef de nici unul, stai cu sotul, copiii gasesc ei ce sa faca prin casa... unde-s trei puterea creste si imaginatia si sotiile la fel.

Ah, Daiopri, de fapt tie voiam sa-ti raspund. Stai linistita, ca dragostea si atentia nu se imparte cind ai mai multi copii, se inmmulteste, nu stiu cum, dar la mine asa simt ca s-a intimplat. Da, si pe mine ma cunoaste Rocs, ne-am intilnit prin parc, mai ales cu tatal ei si cu Julia eram eu buna prietena si apoi am si vizitat-o. Era Luca micut, ca Lisandru acum...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Vreau sa felicit viitoarele mamici, de abia astept jurnalul celor 9 luni care vor urma si tzin pumnii tututor pt sarcini usoare si fara probleme si bebelusi sanatosi nascutzi la termen.
La multi ani sarbatoritilor, zile de nastere si de Sf.Marie-la noi se serbeaza pe 8 sept., iar copiilor multa sanatate si o multe cadouri frumoase !
Sa va fie de bine vacantele tuturor si asteptam poze.
Ina-isi cere scuze,dar nu are timp deloc,ca nu are ajutor si copiii o solicita-Robert e bine si creste,Rachel mergela gradi si ii place,va pupa si va multumeste pt toate gandurile si va roaga sa o scuzatzi ca inca nu poate scrie.
Daiopri-nu e nici usor si nici greu,depinde cum te organizezi,doar ca eu am acuma un cumul de stres din 2partzi,care nu existau pina acum 2luni(cautatul de job si boala mea) si de aia nu mai intru- decat f.ff.rar-oricum nu te speria ca tu ai baiatul maricel comparatv cu ai mei care nici macar impreuna nu au 5ani:))Ai grija!
Try-La Multzi ani pt maine, sa va traiasca Juniorul cel luptator simulta sanatate si noroc.
Petrecere frumoasa la mtleze si numai bine de la noi si weekend placut.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Denisam, boala? Am pierdut eu ceva? Nu stiam ca esti bolnava! Multa, multa sanatate iti doresc. Salutari Inei!

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nelia-mersi-din pacate treb sa iau o decizie legata de hipertiroidismul meu,in maxim 3-4 luni si din cele 2 variante nici una nu e buna,adica 100% ok nu voi fi toata viata(asta zice medicul meu si internetul), dar pina in decembrie,voi merge sper la un naturopath si poate daca elimin si stresul cu jobul,poate reusesc sa "fentez medicina" si sa traiesc cu pastile,fara cutit,iradiere,samd.

Denisa 'de Emma Andreea 2,7 ani si Mark Alex 1 an

Mergi la inceput

Denisam, imi pare rau sa citesc asta, nu cred ca ai mai scris. Sanatate multa si bafta sa gasesti cea mai buna solutie. Un gind bun si de la mine, sa fie alaturi de tine la nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Denisam. multa sanatate. Eu am doua prietene operate de acelasi lucru si sint bine merci, operatia a fost mai usoara decit se asteptau ele.
Mult curaj si incredere ca o sa fie bine.

Nelia, ti-a trecut gripa, te simti mai bine? Bunicul meu avea o vorba cind ma plingeam ca ma imbolnavisem vara, "pai toti prostii stiu sa fie raciti iarna" dar tot nu ma incalzea prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, denisa, multa sanatate!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Denisam, multa sanatate

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Denisam, te astept pe la mine cand vrei tu cu mama si micutii tai cum am discutat. Sanatate multa

Magdone, frumoase poze, am vazut ca ati botezat-o pe micuta voastra la aceeasi biserica unde am fost noi nasi de doua ori, si cu acelasi preot. Mi-a placut mult si rochia ta. De unde ai luat-o? Cat despre copii, si eu am oarecum aceleasi temeri, am observat ca multi parinti fara sa vrea isi cam ignora primul nascut dupa ce soseste minunea. Ramane de vazut cum vom evita si noi capcana asta.

Andy, felicitari pt. sarcina, verifica MP Cand nasti?

Daiopri, ce sa zic, nu te mai stresa cu greutatea ca daca ai ambitie suficienta dupa nastere vei scapa de kilograme. Acum concentreaza-te sa fii tu si bb sanatosi. Cand afli ce ascunzi in burtiq?

Dana, asteptam poze din LV, noua ne-a placut asa mult, astfel incat sigur ne vom mai intoarce o data, nu se stie cand insa....

Mqqm, chiar te-ai mai intors din Frantia? Eu acolo as fi ramas...si chiar ma bate gandul sa ne mutam doar acolo, daca va veni vreodata vorba de mutat pe undeva.

Am vazut ca discutati de aragaze si frigidere, noi ne-am luat din cele care imita SS dar fara inconvenientul lasarii de labute micute pe ele . Iar Mr Clean magic eraser curata si placa de aragaz destul de bine. Eu tocmai am realizat ca de saptamana viitoare trebuie sa fac niste vizite pe la scoala si nu stiu cum ma voi misca asa Nici nu stiu cand a trecut vara asta....

Cristina

le bébé 33w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hai ca-mi vine sa mananc forumul asta in loc de masa de seara.
doar ce reusisem si eu sa va scriu cate ceva si poc mi s-a blocat totul merge ca pixul la mine.asa si la voi sau mi-au rezolvat mie copii calculatorul?

carmen,ai sunat la transilvania?nu ai de ce s-mi multumesti pt ca nu am facut nimic.pana mi-am terminat eu cafeaua a fost Ana mai iute ca mine si ti-a dat nr.

daiopi,si mor acileade nu-mi spui cat este o casa modesta la voi.nu ca as avea de gand sa ma mut dar asa din curiozitate.Voi nu incepeti scoala?am sa trec azi,maine pe la voi(unde-i subiectul acum?) asta pt ca mi s-a redeschis apetitul pentru d.c

denisam,multa sanatate.trec toate numai ca trebuie sa ai incredere si sa-ti spui "va fi bine"

nelia,si tie la fel,sanatate ca tare-i importanta.esti singura cu Lisandru?zau de am stiut.

magdone,sa va fie de bine botezul.sunteti niste draguti

try,cum reusesti tu sa fii atat de ordonata si cum faci de reusesti sa raspunzi la fiecare fata in parte?nu am avut cum sa nu te remarc
eu deja mi-am prins urechile incercand sa va scriu si eu 2 vorbe
seara buna.dispar...
deja se bat copii de 10 min.
merg sa dau cu mine in vreunul din ei ca nu mai tine
si voi patiti la fel cu ai vostrii?

mimitete,ma bucur.super.vai ce gasca faina va fi!dana ai asigurata casa?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput