Sezatoarea canadiana (100!!!)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Ktrinel: Multumesc mult. O sa ma mai lupt cu dr. mea sa vad daca-mi da trimitere...daca nu, merg fara. Nu inteleg de ce ii e asa greu sa-mi dea trimiterea aia, mai ales ca suport din buzunarul meu costul ecografiei.
Cu taxele, sper sa ma dumiresc la anul, cand voi face cursul despre impozite.

Ica
: Multumesc de info. Vroiam sa te intreb, daca nu te deranjeaza, in ce zona e condo-ul pe care il cumparati. Si noi ne uitam de case (in vestul insulei, ca acolo am aterizat), ipoteci, asigurari, notari......

Andy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Andy, nu absolut de loc. Este pe De la Savane langa cimitirul evreiesc, destul de aproape de statia de metrou de la savane care are iesirea pe de la savane, ca nu stiu daca sunt mai multe iesiri

Ange, merci si mie mi-ar fi placut

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am vazut ca au rechemat multe produse de carne , gata preparate de la Maple Leaf din cauza de Listeria. Atentie fetele insarcinate .
www.mapleleaf.com

Ktrinel, cred ca Dairopi se referea la TVQ, TPS cand spunea de 14.5%. Sau se referea la impozit pe venit?
Da-mi de veste cand sa ne intalnim saptamana viitoare. Poate mai vine cineva care lucreaza pe aici.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

na, mi-am facut stacana de cafea...si pozele nu-s !!

andy, nu vor sa incurajeza lumea sa faca zeci de ecografii ..atata tot...dar cred ca lui Khalife ii convine( desi e f ocupat, te poate lasa balta in mijlocul consultatiei daca are vreo nastere , el lucreaza la Royal Vic )

Ica, io nu vizualizez zona..dar unde lucrati voi doi?

haideti sa ne definitivam lista de sambata, ca nu mai e mult..si inca ceva...prevede toata lumea ca ajunge la o anumita ora...sau daca eu ajung prima mancam mustar cu paine ?...glumesc, dar ma gandesc ca fiind vorba de mancare e bine sa facem un rost...

Mergi la inceput

venisem binedispusa la scarbici si acu' arat cam asa

Locatia ar fi de la savane cu Decarie pe langa Jean Talon, cu Wal-mart si Hipodromul un pic mai departe, aproape de unde s-au intalnit fetele odata la un resto grecesc pe Jean-talon langa Namur nu mai stiu cum ii spunea . In CDN/NDG la granita cu Mont-royal. Eu lucrez pe Cote des Neiges apropae de Juif iar sotul meu langa statia de metro Place st Henri, deci ar merge numai cu metroul fara autobuze. Eu planific sa schimb scarbiciul desi ar fi max 30 de minute cu masina cu tot cu lasatul la gradi insa tot raman aproape de HEC

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Ica: Asta este in NDG/CDN, nu? E bine ca esti aproape de metrou si poti ajunge repede peste tot. Ma gandesc ca taxele sunt mari din cauza zonei. Sa-l stapaniti sanatosi.

Mikiion: Sper ca nu am mancat chiar din alea. Am fost la un Cora in we si am manca ceva sunca mai prajita (sper ca suficient cat sa fi omorat animalul)....acum...asta e. E fain ca nici nu te testeaza pt. listerie si toxoplasmoza. Mi-a explicat dr. ca doar 15% din femei iau bacteria, drept pt. care nu se testeaza.

Ktrinel: Sper sa reusesc. Mie mi se pare (dar zic, asa, ca necunoscator) ca 3 eco pe sarcina, unul pt. fiecare trimestru, sunt ok (cum se face in Romania, lunar sau chiar la 2 sapt., mi se pare mult). Un eco mi se pare putin, sincer. Mai ales ca cel facut la 19 saptamani la Jewish a fost facut de un rezident care s-a cam chinuit sa prinda anumite imagini pt. a face anumite masuratori (se vedea ca nu prea are experienta). Pana la urma a chemat un supervizor, care a surprins imaginea respectiva in 3 sec., dupa ce rezidentul incercase vreo 5 min. Ei, sa fim noi sanatosi si atunci nu mai conteaza nici un eco.

Andy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

venisem binedispusa la scarbici si acu' arat cam asa

Locatia ar fi de la savane cu Decarie pe langa Jean Talon, cu Wal-mart si Hipodromul un pic mai departe, aproape de unde s-au intalnit fetele odata la un resto grecesc pe Jean-talon langa Namur nu mai stiu cum ii spunea . In CDN/NDG la granita cu Mont-royal. Eu lucrez pe Cote des Neiges apropae de Juif iar sotul meu langa statia de metro Place st Henri, deci ar merge numai cu metroul fara autobuze. Eu planific sa schimb scarbiciul desi ar fi max 30 de minute cu masina cu tot cu lasatul la gradi insa tot raman aproape de HEC

Noi

Ica, si eu ca tine la job, din pacate; oricum azi am discutat cu presedintele o eventuala plecare a mea, in conditiile date (noii proprietari au dat-o afara subtil pe fosta sefa) si s-a oferit cu scrisoare de recomandare, numai ca in contextul cu sarcina pica tare prost;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Ana, dar daca tu ii anunti ca esti insarcinata, nu sunt obligati sa te tina ? Oricum acum nu mai este nevoie de cele 600 de ore ci doar de 2000 cad castigati in ultimul an insa cred ca asta afecteaza prestatia de maternitate. Curaj!

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

sunt pe dinafara, nu am citit decat asa pe diagonala, vroiam sa va zic distractie placuta la party pe 23!!! va invidiez, sa faceti multe poze.

Noi suntem ocupati cu musafirii din RO, am facut si botezul cu ocazia asta, daca aveti timp sa va uitati am cateva poze aici:
http://picasaweb.google.com/magda.udrea/BotezOlivia

In rest vroiam sa-i spun lui Daiopri, ca asa credeam si eu ca nu o sa am puterea sa ma impart la 2 copii, fiind numai cu baiatul de 5 ani de ziel, ei acum pot sa zic ca mereu fac eforturi sa nu-l neglijez pe cel mare, suntem innebuniti dupa asta mica. Oare cum o fi cu al treilea?

aa si inca o intrebare de unde ati luat buretele ala Magic eraser ca eu nu-l gasesc pe nicaieri.

Pupici si sanatate!

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Ktrinel, eu am bucatarie de la Ikea dar nu mai imi place comptoirul (mi-a placut 10 ani ) si cind n-oi avea ce face cu 8K+ il schimb cu granit de care sint f multumita ca il am in bai.

ange, o sa ne vedem caci vom veni pt citeva ore. Eu cred ca o sa aduc niste salate si eventual niste fructe ca ne ingrasam de atitea dulciuri.

Eu zic ca Daiopri s-a referit la taxa pe produse si nicidecum la taxa provinciala care din cite stiu eu este si acolo mare desi Qc este fruntea la taxe...

Nu stiu cine spunea de San Diego, casele sint si mai scumpe decit la Vancouver ... dar e tare frumos si cald.

O zi buna,

Mergi la inceput