Sezatoarea canadiana (100!!!)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana sanatate ! Nu exista alta cale in afara operatiei ?

Edit - Matilda, vorba Simonei
Nelia - sanatate si voua, si eu am fost racita sau gripata nici nu stiu exact, cert este ca a tinut o sapt, a inceput cu gatul si spre sf mi-a curs nasul continuu si ma simteam tot timpul terminata, vroiam doar sa dorm.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetele din Laval, am si eu o intrebare: stiti daca la Transilvania se gaseste carne de mici tot timpul saptamanii sau numai in weekend? Si care e programul magazinului? Adica pana la ce ora e deschis, sa zicem, maine? Ca o sa ajungem pana in Laval si ma gandeam sa tragem o tura pana la Transilvania sa luam niste mici, da nu vreau sa ma plimb degeaba pana la ei ...

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Lorelai, impresionanta poveste...nici nu mai imi trebui vreo motivatie sa inteleg intoarcerea voastra la Vancouver!

Daiopri, ce fain ca o stii pe Rocs ! Numai noi nu te stim ..dar poate ni te arati dupa nastere !
Ala zici ca e impozitul la voi ...soo...la ce ora o mai fi avion spre Vancouver ?...acum inteleg de ce pe pozitii similare cu a mea vedeam acelasi range de salarii ...si mi-am zis, nu m-as duce tot pt atata ...dar e clar ca ramai cu mai mult in mana. intr-adevar, daca nu ai iesit de-acolo nu ai cum sa iti dai seama cum e prin alte provincii...la prima vedere, si nici nu vreau sa stiu preturile la case !, totul e mai scump, decat in Qc evindent ...desi la benzina am crezut ca batem recordu , vad ca nici voi nu va laudati prea bine...dar na, acum e scump peste tot...nu ca nu m-as vedea decat proprietara, dar parca sa stiu ca chiar nu mi-as putea permite vreodata o casa acolo..mi-ar fi greu de acceptat, una e sa nu vrei, sa nu te intereseze...dar cum mai spunea cineva pe aici...noi romanii mai cautam inca sentimentul ala de apartenenta , de proprietate, bine ca voi va simtiti bine, ca sunteti impacati cu alegerea...Am intrebat special despre transport pt ca am auzit ca nu e atat de cuprinzator si accesibil ( nu dpdv al banilor, ci geografic vorbind ) pt toata lumea..sunteti dependeti de masina ?

In final nu conteaza asa mult cati bani faci, ci managementul lor ...dar sa faci multi totusi daca poti

Simonna, mai las-o pe Matilda aia sa respire si ea ...si mai zi-ne si noua cateceva!

Mergi la inceput

Doua lucruri nu pot sa le inteleg in viata : giumbusliucurile ( sper ca am scris corect ) de la impozite, aceasta inventie oribila, joc de cifre si mutat stanga dreapta...si treaba cu asigurarile...e bine sa le ai nu zic, dar atat-s de incalcite, gasesc atatea asigurari aiurea, platite ascuns prin alte plati..asigurare la asigurare...etc...asa ca io pt cei care lucreaza in domeniu, am toata stima..io nu le pot pricepe

Mergi la inceput

mai trimiteti-ma la culcare...nu stiu ce am zilele astea de "vorbesc" atat...ca sa uit de necazuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

mai trimiteti-ma la culcare...nu stiu ce am zilele astea de "vorbesc" atat...ca sa uit de necazuri

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

ba mai stai pe aici ca mai am un picutz si termin de incarcat pozele de la Las Vegas... atunci sa vezi ce nu mai te duci la culcare.

Ica,la prima vizita la ortoped diagnosticul a fost chisc la menisc si implicit operatie. Dar MRI va decide ce e e fapt.Acum am MRI facut si ma duc la o a doua opinie in septembrie. ideea e ca odata ce ai trecut de 40 incep sa te lase balamalele pe oriunde.

Atita m-am luat cu vacanta si apoi petrecerea de simbata ca am uitat sa va povestesc si de copii. Ei au fost intr-o tabara saptamina trecuta si fata mea si-a facut primul boyfriend (are in curind 13 ani).E fericita nevoie mare.Am chestionat-o daca s-au pupat si mi-a zis ca da dar ca e jenata sa-mi povesteasca.

Mai dar mQQm nu s-a mai intors din Franta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu
ba mai stai pe aici ca mai am un picutz si termin de incarcat pozele de la Las Vegas... atunci sa vezi ce nu mai te duci la culcare.
Danaaaa, hai cu pozele ca m-a luat somnul.

pina vine Dana cu pozele pun si eu o intrebare; si-a facut/renovat cineva bucataria la ikea? bucataria mea e noua dar vreau sa schimb islandul. problema e ca am o masa de breakfast prea mica, rotunda, si nu mai incapem toti. am doua variante: 1.cumpar o masa mai mare si o pun in locul celei mici sau 2.extind islandul existent ca sa putem minca la el. islandul e mobil, dreptunghiular, destul de mare. as schimba countertopul actual si as face unul L-shaped, cu o parte mai inalta si una mai joasa si ceva rafturi pe o parte, eventual un wine rack. ikea are countertops frumoase dar nu am idee de calitate. granit nu vreau ca cica emite radon, a gasit soyul un articol si s-a speriat. daca nu ati inteles nimic din ce am vrut sa spun, revin cu poze. poate imi dati si ceva idei de design de island.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, sper sa fie bine si sa te recuperezi altfel, hai mai ca esti tanara Cand ti-a povestit fata cum ai reactionat? Eu nu stiu daca voi fi pregatita ptr asta si abia o sa faca 3 ani in curand

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neatza.
ica,mi-ar fi placut sa ne revedem sambata.sa-ti traiasca fetitza si la multi ani sanatosi!

lorelai,pt povestea de ieri.impresionant!

carmen77,in general gasesti mici la "transilvania".am eu pe undeva nr. de telefon.dupa ce ma trezescam sa-l caut si ti-l trimit.

dana,unde-s pozele?

apropo de intalnire;
fetelor care aduceti carnea pt b.b.q credeti ca este suficienta pt cate persoane vom fi sau vin si eu cu cotletul in buzunar?
ma gandeam sa fac un platou cu aperitive(gen foietaje,cascaval,branza,ceva legume,masline,nu stiu acolo ce mi-o pica dimineata in mana).Sau o oala de ciorba de burta,o fasole frecata cu o gogonea romaneasca.glumesc evident
A! sau Oana pot aduce eu desertul.De exemplu cu 2 torturi de la Costco ma scot

nelia,sanatate la voi.Nu am stiut ca esti singura.scuze.

mihaela(mimitete),mi-ar fi placut sa te ravad sambata...

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Carmen,

uite aici:

Charcuterie Transilvania

(450) 681-9551
Address :
806 boul Cure-Labelle
Laval, QC , H7V2V3

din pacate nu stiu programul, stiu ca lunea e inchis, duminca 9-14, simbata pina la opt seara, cred;
de obicei au carne de mici tot timpul (eu am comandat acum, sa fiu sigura), si mai au multe bunataturi-mie acolo imi miroase ca la mama acasa de Craciun; sunt cam inghesuiti ei, dar au de toate: muschi, ceafa, cirnatarie, oase afumate, sunca, prajituri, siropuri, muraturi, apa minerala, etc.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput