Sezatoarea canadiana (100!!!)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Try, pai aragazul meu cu ceramica/sticla s-a patat/ars-nu stiu cum sa descriu, la doar un an de folosire- dar in jurul ochiurilor (doua din ele) are doua pete mari, rotunde care vin de sub placa (cind il aprind zona devine transparenta)- se scot doar cu ciocanul; d'aia-s suparata pe el, ala clasic era 3-400$, asta a fost aproape 1000$, iar placa singura am gasit la $00;

Lorelai, ce misto ai scris despre Vancouver...eu inca nu am gasit locul acela- stiu doar sigur ca nu e in Quebec, dar asta e...iau lucrurile cum sunt;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ana, du-te la Juif in URGENTA. La sv. de urgenta, vreau sa zic. Le spui ca dr. cutare ti-a confirmat sarcina, dar ca nu te simti bine si singerezi, te dai un pic mai lovita decit esti. Se vor super-bine ocupa de tine, eco intra-vaginala, analize, tot kitul. Nu astepta inca o saptamina, nu poti sa stii de fapt de ce ai aceasta singerare si de ce nu s-a vazut nimic la primul eco.

Lorelai, stii bancul cu rabinul si capra? De i-a zis lui Itic, care se plingea ca n-are loc in casa de citi sint, sa bage si capra si vaca si calul in casa? Si pe urma cind i-a zis sa le scoata in curte i s-a parut lui Itic spatioasa casa? Ei, io zic ca-ti tre`o iarna la Montreal sau mai la nord, as sugera Rimusky :))) Sa vezi ce ti-o place Ottawa!!!! :))))

Mai aveam de scris da'... stiti voi, Matilda....
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dana,mai eu nu am timp sa va citesc zilnic
am dat la nu stiu ce pagina peste o listuta cu invitatii tai.am vazut ca fiecare aduce cate ceva.spuneti-mi si mie cum "functionam" eu ce aduc sau cumpara cineva ceva si noi platim sau zi ceva.Hai pe bune ca ma simt pe dinafara.Si asa vad ca toate veniti cu familiile numai eu de ametita vin singura sau ma rog, ca sa nu vin cu mana goala aduc copii cu mine chiar stau si ma intreb daca nu e bine s ao lasam pe altadata...

try,despre ce burete magic alb vorbesti?cum se numeste?

ana,si eu tot asa te sfatuiesc.mergi la st. juif.sunt superi meseriasi.cu siguranta nu te vor trimite acasa.eu sunt sub "urmarirea" lor de 4 ani,isi fac oamenii treaba constiincios si inca nu s-au plictisit de fatza mea

lorelaim,parca tu ma intrebai daca mi-au disparut emotiile cu fimiu.nici vorba.luni am gradinita inchisa din cauza asta.merg cu el la scoala sa vad eu ce si cum cu baiatul meu

bebitzu,ti-ai bagat telefon?

o zi buna

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Try, mai zi de buretele magic, cum il cheama ?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Try, mai zi de buretele magic, cum il cheama ?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !
uite aici:http://blogs.hgtv.com/hgtv/etips/magic%20eraser.jpg Se numeste Mr Clean magic eraser. Si eu il folosesc la greu. Gasesti la costco pachet de 8 bucati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ange, sa nu dispari si tu ..
uite aici amanunte :

Party Pool 23 August in St Hubert:
-ana stroe & family (carne mici 3 kg)
-ktrinel & family
-bebitzu & family
-simonna &family(peste,inghetata , suc- si am congelator mare)
-cristina cge (mici, pui ptr copii,salata, prajituri, muraturi made in Ro)NU UITA DE PISCINA (am pompa in dotare)
-roxana & family(vinete,frigarui de pui,salam biscuiti, visinata)
-oanagabriela & family
-ange & copii
-Moi & family (drinks all inclusive)

Am: scaune, farfurii plastic, pahare plastic si tacimuri plastic.
Ce mai trebuie : servetele,chifle-baghete. (ca merg mai bine la mici), mustar.
Orice alte sugestii sunt binevenite.

nici io nu prea stiu ce am de adus ..am zis ca aduc chifle, servetele si mustar...altceva ?

eu zic sa nu face nici risipa sa aducem prea multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ana, eu drept sa zic nu stiu cum reusesti tu sa astepti pana saptamna viitoare. Eu ii scoteam din minti pana acum si aflam ce si cum:)) Tinem pumnii aici si asteptam vesti bune.
Despre Vancouver, eu nu prea am idee cum e pe la voi, dar nu mi se pare chiar asa scumpa viata , inafara de preturile la case. Acuma noi cheltuim destul pe luna pe toate cele, dar inclin sa cred ca e cam la fel peste tot. Apoi daca voi vindeti casa acolo deja aveti un alt start. Noi probabil ca ne-am fi permis casa, daca nu eram asa fricosi cand am venit, si nu aveam mentalitatea din tara (din care mai avem si acum) ca daca nu am bani nu ma arunc. Si plus ca nimeni nu se astepta ca preturile sa o ia razna in halul asta. Asta e. Eu una nu regret, ca nu am stiut ce si cum si nu ma deranjeaza ca stau cu chirie. Oricum la cat platim chirie, fata de cat ar fi rata pe luna la preturile de vreo 3 ani incoace, stam mai bine asa cum stam.
Daca e, puteti sa ma intrebati despre alte cheltuieli care credeti ca sunt mai mari aici, si in masura in care stiu va zic si faceti comparatii.
Lorelai e frumos ca voi stiti ca va place aici. Noi nu am fost in alta parte in Ca,deci nu pot sa compar, si din aceeasi cauza nici nu sunt profund impresionata de ce este pe aici.
Try eu cu buretele ala incerc peste tot pe unde nu iese altfel. Merge bine, nu macar mi-am facut damblaua. Din cate zicea dr asta, nu prea e normal sa merg la walk in daca am probleme, ci la spital sau la dr meu. Numa ca mi-a fost jena sa zic ca am probleme la cap:))
Fetele cu mai multe sarcini, ati luat mai mult ingreutate la a doua? Ca eu ma sperii ce mai adun aici, si pe cuvant ca nu mananc mult si nici dulciuri.
Inca o data distractie placuta si f. frumos din partea lui Dana ca s-a oferit. Chiar Dana cum mai te simti cu genunchiul?
Nelia cum mai sunteti? Cand vine Agata? Cred ca o sa fie mare bucurie pe copii sa se revada.
Ktrinel, nu cred ca o sa o poti tine pe Julia departe de apa daca ceilalti sunt in apa. Dar poate o sa fie bine.
Mikion sanatate lui Marc.
Ange mai hai si pe la noi:)))
Mai eu nu stiu cine o sa bage in seama si copilul asta al doilea, ca noi suntem asa atasati de primul, si dupa 5 ani si ceva numai cu el, zau ca nu vad cum ne mai impartim si la al doilea… Acuma inteleg mai bine pe mama, eu fiind mai mica decat sora mea cu 10 ani:)))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Daiopri, pai ia baga tu costul cosului zilnic incoace ..glumesc, dar ai putea sa ne zici de chirii, de cat e benzina la voi, cat sunt gradinitele, scolile private, accesul la transportul public, etc...te cunosti cu Rocs02? stati departe una de alta ?

eu stiu buretele ala ..nu e alb ??.ma indoiesc ca merge si pt placa ceramica..dar voi incerca!

Mergi la inceput

mai stie cineva, ceva de Simi ?? hei , ne citesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Daiopri, sintem un picut mai bine, copiii adica, ca eu sint tare racita. Nu-mi aduc aminte sa fi fost atit de racita (iarna ma refer, vara nu stiu daca am fost vreodata), in ultimii ani. Am febra, aseara tremuram ca varga, nu am pofta de mincare... Exista gripa vara? Ca asta nu pare viroza, decit daca la mine e din nou vorba de infectie urinara si sint combinate. Oricum, m-au tuflit de tot bolile astea, eu ma laudam cu o sanatate buna in general, dar dupa ultima sarcina si nastere, cred ca am organismul la pamint.
Agata si cu tati vin pe 2 septembrie... nu-ti poti imagina cum ii astept, nu mai pot de dorul lor. Si ei de-al nostru...

Din toata Canada si noi sintem atrasi din Vancouver, nu am putea spune exact de ce, ca nu am ajuns inca pe acolo, l-am vazut doar in poze. Poate pentru ca e si ocean si munte... Dar din toata lumea inca nu am putea spune unde e locul nostru... si daca avem vreunul. Sanatosi sa fim, deocamdata e bine ca locul meu e linga Octav si al lui linga mine si al nostru linga copii... restul conteaza mai putin, e doar ambalajul.

Lorelai, nu am stiut ca ati trecut prin asa ceva. Imi pare rau!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput