Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 3
monica_dicut spune:
Evident ca a disparut toata lumea....
Piolica, am citit si eu povestea. Esti o fericita ca nu nasti in Romania. Cred ca pe noi ne sperie oricum mai mult experienta din spital decat nasterea in sine... dar, asta este din pacate.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI
AMR 26 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
piolica spune:
tzitziri, nu cred ca solutia este privat, insa nici un astfel de spital unde te trateaza cum te trateaza! gindeste-te ca moasa aia e femeie, nu cred ca o vorba buna ar fi omorit-o! si nu vreau sa generalizez, ai vazut ce scria tipa, la schimbarea de tura a venit o moasa super draguta. nu este spitalul, ci unele persoane care lucreaza acolo!
eu vroiam sa nasc intr-un spital de stat, insa cu limba de aici mai greu sa inteleg ceva, si nu vreau sa risc nimic. daca e sa ma transfere acolo, asa a fost sa fie, insa, mi-a povestit o colega ca verisoara ei a nascut acolo, ca a fost in rezerva de care ii povestisem eu ca o vizitasem si ca a fost horror. cica moasa i-a zis ca suma care se vehiculeaza prin spital este apa de ploaie si daca nu sare cu 200 de euro, ea nu misca un deget. plus ca era ziua de nastere a moasei, si cu toti banii dati (se pare ca tipul s-a dus la bancomat sa scoata diferenta) tot nu a tratat-o cum trebuie, pt ca ea trebuia sa petreaca cu colegii.
eu zic ca e bine ca Simina a scris prin ce a trecut, asa ca macar stiti cum sa va pregatiti, in cazul in care dati peste aceeasi moasa! eu sper sa nu ti se intimple asta! sincer, nu doresc nimanui asa ceva.
monica, cum ii spuneam si lui trzitziri mai sus, cred ca daca oamenii ar fi mai atenti si mai buni, nu conteaza unde nasti... totul este sa fii sustinut / ajutat.
eu sper ca toate fetele din aceeasta odisee sa aiba parte de nasteri usoare, si daca nu e sa fie usoare, macar de un tratament decent si sa-si aminteasca cu drag cum a fost!
36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
tzitziri spune:
Piolica, e foarte bine ca a scris prin ce a trecut.Sincer e ceva la jumate intre ce ma asteptam eu inainte sa ma mai informez si cum am aflat intre timp..e si de bine si de rau...adica incerc eu sa gasesc in noianul ala si aspecte pozitive.
Ziceam de privat nu ca optiunea ta...nu era o 'aluzie' ci doar la optiunile tipei..pentru ca asa cum am scris eu o 'lasasem' hotarata ca naste la Medlife.Plus ca eu cochetam cu Euroclinicul.
Pana la urma sa plecam cu bebeii acasa sanatosi si e tot ce conteaza.Asa cum bine zici!Si nu, nu ii costa nimic sa fie mai omenosi..dar...
33+
bebe David
Lucrusoare bebe David
felicic76 spune:
monica: io sunt aici, da trebuia sa ajung acasa de la birou, nu? Prit si achizitionat 1kg de struguri si patru pere uriase, la noapte imi iau laptopul la Wc sigur. Perele sunt cele mai adevarte laxative la mine, care nu am probleme cu, dar mi-era pofta si aratau super bine.
Sa stiti ca eu am de gand sa ma iau in clont cu toata lumea care o sa ma trateze aiurea, cele mai des vehiculate cuvinte vor fi reclamatie, fisa postului si colegiul medicilor. A nu se intelege ca nu voi da spaga sa nu se intample asta, dar nu voi suporta nervii nici unei frustrate, obosite,gretoase din personalul de la spital.
Mi-ar placea sa avem curajul toate sa povestim amanunte necosmetizate de la spital, doar asa cum le percepem noi un momentele alea, chiar daca nu vor fi placute.
m-ati facut curioasa, intru sa citesc si eu la blogul ala
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Eva nu s-a intors de la eco??? |
Iata-ma-s, Moni !!!
Feteleeeeeeee! Deci...
Fi-miu s-a mai echilibrat cu ritmul de crestere; este mai mare cu o saptamana numai, nu cu doua, avem 2950 grame! Inima bate cu 138 BPM si avem organele citez "perfecte, de manual"! Luca a ramas cu capul in jos, a zis ca e imposibil sa se intoarca cu capul in sus la 3kg. Asa ramane, cu capul in jos, gata sa bata la usa! DPN nou este 11 SEPT, in loc de 19-20 dupa UM! Dar avem o mica problema, sa zic asa! Lichidul amniotic este "usor diminuat", se pare ca nu e cine stie ce, dar trebuie sa beau cel putin 3L lichid pe zi vara, in cond in care 1/3 din lichidul consumat zilnic pleaca catre uter! Eu beau numai 2l! A zis dr ca e unul din motivele pt care membranele se pot rupe mai repede!
Si ca sa ma astept sa imi "cada burta" (folcloric, nu?), ca deocamdata capul lui e foarte jos dar e mobil, dar prevede ca se va stabiliza in col cat de curand, si atunci sa ma astept la marele moment! Oricum, nu prevede ca va sari de 4kg, undeva pe acolo!
Si...avem par negru negru pe cap! Se vedea parul cum plutea in lichid amniotic! (Nausica, sau cine zicea, nu am mangaiat pisica, nici caine n-am )Tin minte ca eu m-am nascut cu mult par, paream bebe de 1 luna cu perisor des pe cap! Ia uitati voi ce Fat Frumos are mama! LUCA LA 36 SAPTAMANI, sunt ultimele trei fotografii!
Citesc si eu din urma si revin!
35+ LUCA
AMR 33 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
citat din mesajul lui tzitziri Piolica, e foarte bine ca a scris prin ce a trecut.Sincer e ceva la jumate intre ce ma asteptam eu inainte sa ma mai informez si cum am aflat intre timp..e si de bine si de rau...adica incerc eu sa gasesc in noianul ala si aspecte pozitive. Ziceam de privat nu ca optiunea ta...nu era o 'aluzie' ci doar la optiunile tipei..pentru ca asa cum am scris eu o 'lasasem' hotarata ca naste la Medlife.Plus ca eu cochetam cu Euroclinicul. Pana la urma sa plecam cu bebeii acasa sanatosi si e tot ce conteaza.Asa cum bine zici!Si nu, nu ii costa nimic sa fie mai omenosi..dar... 33+ bebe David Lucrusoare bebe David |
sa stii ca nici pe mine nu ma incinta ca o sa nasc la privat, mai ales ca stiu ca ma vor transfera la un alt spital, daca apar complicatii. insa, se pare ca ma vor transfera la un spital destul de ok, nu la ala unde moasa cere 200 de euro si se ocupa de tine mai mult nu, decit da. insa daca ar fi sa aleg spitalul pubilc, trebuie sa ma duc la ala, pt ca doctorul meu nu ma poate insoti la un altul... probleme, probleme... ce sa-i faci!
eu sper sa fie totul bine si sa nu fie nevoie sa fiu transferata nicaieri.
cind citesc astfel de povesti, mi-e greu sa nu ma intristez! nu este drept.
eu sper sa ai moasa cea dragutza si totul sa decurga ok! si sa vii sa ne povestesti cit de bine a fost! si mai sper ca nu te-am suparat ca am copiat acel link aici... intentia mea a fost buna.
36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andreutac spune:
Eva, felicitari, bb Luca e un scump cu pleata in vant!
In schimb cu lichidul amniotic m-ai speriat un picut...si eu cred ca beau in jur de 2 l/zi, chiar si ceva mai putin, si tot vizitez baia destul de des. Sa vedem ce-mi zice si mie maine dr. Danaila, dar dc tre' sa beau 3 l/zi ma mut la buda...cu laptop cu tot
Andreea
33+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
felicic76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Iata-ma-s, Moni !!! Feteleeeeeeee! Deci... Fi-miu s-a mai echilibrat cu ritmul de crestere; este mai mare cu o saptamana numai, nu cu doua, avem 2950 grame! Inima bate cu 138 BPM si avem organele citez "perfecte, de manual"! Luca a ramas cu capul in jos, a zis ca e imposibil sa se intoarca cu capul in sus la 3kg. Asa ramane, cu capul in jos, gata sa bata la usa! DPN nou este 11 SEPT, in loc de 19-20 dupa UM! Dar avem o mica problema, sa zic asa! Lichidul amniotic este "usor diminuat", se pare ca nu e cine stie ce, dar trebuie sa beau cel putin 3L lichid pe zi vara, in cond in care 1/3 din lichidul consumat zilnic pleaca catre uter! Eu beau numai 2l! A zis dr ca e unul din motivele pt care membranele se pot rupe mai repede! Si ca sa ma astept sa imi "cada burta" (folcloric, nu?), ca deocamdata capul lui e foarte jos dar e mobil, dar prevede ca se va stabiliza in col cat de curand, si atunci sa ma astept la marele moment! Oricum, nu prevede ca va sari de 4kg, undeva pe acolo! Si...avem par negru negru pe cap! Se vedea parul cum plutea in lichid amniotic! (Nausica, sau cine zicea, nu am mangaiat pisica, nici caine n-am )Tin minte ca eu m-am nascut cu mult par, paream bebe de 1 luna cu perisor des pe cap! Ia uitati voi ce Fat Frumos are mama! LUCA LA 36 SAPTAMANI, sunt ultimele trei fotografii! Citesc si eu din urma si revin! 35+ LUCA AMR 33 ZILE!!! POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
felicitari!!!!! Sa fie sanatos si sa vina pe lume cand trebuie!
Ce figura dulcica si usor bosumflata ca l-ati deranjat!
Apropo, folclor perisor mult=arsuri si nu te-am auzit plangandu-te!
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
tzitziri spune:
Piolica, cum sa ma supar??
Mie imi parea rau ca nu gaseam povesti d'astea....La odiseea de iulie-august de ex a nascut cineva tot la Giulesti si am asteptat cu nesat povestea ei.Si tot ce am retinut e de 'vaca Nuti-moasa' care s-a suit pe burta ei....imi pare rau ca nu am ramas cu nimic din povestea respectiva decat cu sentimentul de speriat....ma bucur ca ulterior Simodina mi-a povestit ca are si urcatul asta pe burta sensul lui.
E o poveste cum as fi vrut sa citesc...in care spune si partile rele dar si cand l-a vazut pe bebe.In care spune si de moasa 'rea' dar si de moasa buna.
Si e o poveste pe care o cred.
Dupa nastere o sa pun si eu o poveste asa cum mi-ar fi placut mie sa citesc.Adica o poveste cu detaliile care ma interesau pe mine.....unde sta taticul, ce face, cand il vede pe bebe, cand il vad eu pe bebe.Sunt sigura ca nu o sa fie o nastere frumoasa, stiu cate femei nasc la Giulesti, stiu ca o sa fiu doar 'una din cele care nasc'.Dar pentru mine ca si pentru fiecare din noi experienta e unica si sa incercam sa luam doar ce e mai frumos din ea!
Si multumesc ca ai pus povestea...chiar daca unele aspecte ma supara, nu pot sa zic ca nu mi le imaginam (desi alte povesti mi le-au infirmat).
33+
bebe David
Lucrusoare bebe David
EvaF spune:
citat din mesajul lui felicic76 felicitari!!!!! Sa fie sanatos si sa vina pe lume cand trebuie! Ce figura dulcica si usor bosumflata ca l-ati deranjat! Apropo, folclor perisor mult=arsuri si nu te-am auzit plangandu-te! Vlad falcone bibinika D'ale gravideniei |
Felicic, merci,
Sa stii ca ma gandeam si eu fix la asta, puiul are mult perisor si eu daca am avut de doua ori arsuri toata sarcina! Babisme, babisme...
Andreutac,
Si pt ca vorbeati de cetatenie, e simplu si in Ro. Luca va avea automat dubla cetatenie, va avea cetatenia romana, pe certificat va scrie Bucuresti la locul nasterii, dar tati merge la consulatul Frantei cu livretul de familie francez si il declara si acolo, nu doar la primarie! Cam asta este ideea!
35+ LUCA
AMR 33 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)