Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 20
Nocom spune:
dya eu de mai bine de o luna nu pot manca mai nimic, chiar am slabit si vede, toata lumea imi spune asta, insa la controale si la eco bebe e bine si creste...deci....
34+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
clau_geo spune:
feteleee aveti idee daca un patut se poate monta doar de o singura persoana? sotul a zis ca vrea sa-l monteze cat mai tarziu, ca sa profite inca de spatiul ce va fii ocupat de patut si tare mi-e ca nu voi fii langa el sa-l ajut.
patutul de care vorbesc este acesta :
http://w w w . p r o b e b e . r o /detalii/Patut-metalic-pliant,-2-nivele,-masa-de-infasat-si-jucarii,--geanta-de-voiaj---TRAVEL-KID/1662/
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andy.p spune:
Dya intr-adevar am si eu o strangere de inima asa cand vorbesc cu colegele si ele deja se pregatesc de 1 sept..nush e ciudat,ele ma invidiaza ca ce bine e de mine,dar eu am mai trecut prin asta stat acasa si dupa un timp cred ca aprox la un 1an deja imi venea sa ma dau cu capu de pereti...acuma cu doi nu cred ca voi mai avea timp.
La fel si la mine cu mancarea..jale nu mai vreau nimic.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
monica_dicut spune:
Nocom
bine ai revenit. Ma gandeam eu ca gasesti o cale sa le anunti pe fete ![]()
dyana, cu mancatul si eu stau extrem de prost. Nu ma pot apropia de nimic, mi-e rau doar cand vad mancare in fata ochilor. Mananc doar asa, ca trebuie, indes ceva pe gat acolo. In viata mea nu am patit asa, eu fiind tare mancacioasa de felul meu. Dar cred ca se datoreaza si productiei marite de morcovi.
clau, imi pare rau ca nu esti prea bine. MAcar mai sunt 2 zile pana vine doctora ta.
freshanana, te rog, te asteptam la raport ca deja ne ingrijorezi.
Boo, Xor, AlexaM, cum sunteti? AMR 2 zile 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
dyanira spune:
Eu de vreo saptamana incoace am niste scurgeri vaginale extrem de abundente, azi noapte chiar m-am trezit speriata ca mi s-a rupt apa: o fi oare semn ca se apropie nasterea plus ca am asa vagi dureri de spate si de burtica cam ca inainte de cm.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Nocom bine ai revenit. Ma gandeam eu ca gasesti o cale sa le anunti pe fete dyana, cu mancatul si eu stau extrem de prost. Nu ma pot apropia de nimic, mi-e rau doar cand vad mancare in fata ochilor. Mananc doar asa, ca trebuie, indes ceva pe gat acolo. In viata mea nu am patit asa, eu fiind tare mancacioasa de felul meu. Dar cred ca se datoreaza si productiei marite de morcovi. clau, imi pare rau ca nu esti prea bine. MAcar mai sunt 2 zile pana vine doctora ta. freshanana, te rog, te asteptam la raport ca deja ne ingrijorezi. Boo, Xor, AlexaM, cum sunteti? AMR 2 zile ![]() POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 36+ Cuculetz Andrei Sebastian![]() ![]() AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI ![]() ![]() AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI ![]() |
Moni
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 SAPTAMANI
babytza spune:
| citat din mesajul lui dyanira Eu de vreo saptamana incoace am niste scurgeri vaginale extrem de abundente, azi noapte chiar m-am trezit speriata ca mi s-a rupt apa: o fi oare semn ca se apropie nasterea plus ca am asa vagi dureri de spate si de burtica cam ca inainte de cm. Diana 38+ mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
Dya, se pregateste de nastere !!!!! Cam astea sunt semnele

Valentina
33 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
monica_dicut spune:
| citat din mesajul lui dyanira Eu de vreo saptamana incoace am niste scurgeri vaginale extrem de abundente, azi noapte chiar m-am trezit speriata ca mi s-a rupt apa: o fi oare semn ca se apropie nasterea plus ca am asa vagi dureri de spate si de burtica cam ca inainte de cm. Diana 38+ mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
Scurgeri abundente am si eu de vreo cateva zile. DE unde toata sarcina nu am mai avut probleme cu ele ca am facut si un tratament. Apa cand se rupe nu e ca o scurgere din cate am inteles, e ca si cum ai face shushu pe tine. Dureri de mijloc am si eu, simt ca mi se taie respiratia ca ma rup de la mijloc in jos plus dureri ca la menstruatie si o presiune jos de tot. Si eu cred la fel, ca necam pregatim pentru marea intalneala si pentru finalizarea productiei de morcovi.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
clau_geo spune:
e posibil sa fie semne prevestitoare nasteri fiindca seamana cu ce am citit pe net, asa ca iti tin pumnii sa fie totul bine
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 SAPTAMANI
andy.p spune:
Si eu am scurgeri din astea in ultimul timp,Moni tu cu ce le-ai tratat?Apa cand se rupe e ca..apa
scurgerile ar trebui sa fie gelatinoase ca de la dop..mai maronii,cu firicele rozalii.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)