Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 21
ratonelu spune:
off...sutn la serviciu...si sefa-mea tot o trimite pe-o colega sa-i arat una alta...si nu pot sta pe net....
nocom,bine ai revenit....am si io nevoie de mamica ta,fie-ti mila de o speriata de bombe cum sunt io! si io am o mama super...dar nu tupeista!
dyanira,si io am secretii abundente si dureri mari de spate!....dum chiar stateam in pat si aveam pantalonii scurti uzi pe mine...si nu inteleegam de ce ...am zis io ca poate am si transpirat.... fetelor,nu ma speriati....ca io mai tre sa stau nitelus.

[romit ca nu-mi mai iau nepotica in brate....desi in week-end o sa stam cu ea,eu si soata ,pt ca soramea pleaca la mare.
offfffff...o sa fie greu ,dar n-o mai iau in brate...ca are deja vreo 9kg.
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
ratonelu spune:
coelga mea care a nascut vineri a spus asa:fara nicio durere..nimic....a simtti cum ii curge ceva pe picior....apa...apa....si i se rupsese apa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am citat-o
carla,34+ putoiu sasha
Nocom spune:
dya si eu cred ca se apropie....... cam astea sunt semnele........!!!!!! Sa ne ti la curent!!!
moni, tu unde te grabesti???? stai cuminte ca inca nu e timpul.... chiar daca acum an net..![]()
ratonelu si tu la fel, lasa-ti glumele si mai stati un pic.... N-am zis ca am o mama de treaba. In general nu prea ne intelegem, dar chiar asa este daca am nevoie de ceva o trimit pe ea si sigur rezolva. Asa e ea. Din cand in cand imi convine, dar cateodata.....e cam enervant...
eu nu raportez nici un semn!
34+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
monica_dicut spune:
andy, am facut tratament cu Canesten ovule 3 zile si sa sti ca este singurul care m-a scapat de secretii pana acum. Evident, le-am luat la indicatia doctorului. DAr scrie si pe ele ca nu afecteaza cu nimic in sarcina.
Eu n-as vrea sa ma grabesc, dar cred ca Andrei vrea. Si sincer, cu durerile pe care le am uneori si contractii asa cam vrea si eu sa scap. Da uite ca nu m-a dus capu pana acum sa-mi cronometrez durerile. Nu-mi dau seama ce sunt. EU tot zic si sper ca nu-s contractii dureroase. Adevarul e ca nu sunt frecvente, seara ma mai apuca dar in timpul zilei nu prea. Incerc sa gandesc cat mai pozitiv si sa sper ca mai stam cuminti. Sincer, azi dimineata as cam fi facut o vizita la spital dar dupa ce am citit ce a patit clau cu doctorul de "rezerva" mi-a cam trecut.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
ratonelu spune:
NOCOM, a mea e fff bunaaaa si de treaba...dar si f tolomaca![]()
![]()
![]()
![]()
avantaje si dezavantaje....
monica,ma bucur c-ai scapat de secretii...io mi-am facut analize etc..n-a iesit nika.si dcotorul (vestitu meu doftor
) mi-a spsu ca exista o secretie la femeile gravide ,e obisnuita si nu tre s afac tratament decat daca am altceva p-acolo...dar la analize n-a iesit nika.
deci...dcotori si doctori.....70de variante.
carla,34+ putoiu sasha
andy.p spune:
Moni
o sa intreb si eu dr ca m-am cam saturat de secretiile astea.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut andy, am facut tratament cu Canesten ovule 3 zile si sa sti ca este singurul care m-a scapat de secretii pana acum. Evident, le-am luat la indicatia doctorului. DAr scrie si pe ele ca nu afecteaza cu nimic in sarcina. Eu n-as vrea sa ma grabesc, dar cred ca Andrei vrea. Si sincer, cu durerile pe care le am uneori si contractii asa cam vrea si eu sa scap. Da uite ca nu m-a dus capu pana acum sa-mi cronometrez durerile. Nu-mi dau seama ce sunt. EU tot zic si sper ca nu-s contractii dureroase. Adevarul e ca nu sunt frecvente, seara ma mai apuca dar in timpul zilei nu prea. Incerc sa gandesc cat mai pozitiv si sa sper ca mai stam cuminti. Sincer, azi dimineata as cam fi facut o vizita la spital dar dupa ce am citit ce a patit clau cu doctorul de "rezerva" mi-a cam trecut. POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 36+ Cuculetz Andrei Sebastian![]() ![]() AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI ![]() ![]() AMR 25 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI ![]() |
Moni daca ai nesiguranta eu zic sa mergi la medic, nu trebuie sa ai acelasi ghinion cu mine, si cine stie poate ca e tot raul spre bine. Ai grija de tine si e bb

35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andreea_and spune:
Stati putin cumintele sa fac capitol nou
.
Eva uite-ma-s! Am fost si ieri da nu m-ai vazut - fac capitol nou si vorbim acolo
.
36+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
dyanira spune:
Se poate sa se apropie momentul, avand in vedere ca am implinit deja 38 sapt nici nu ar fi prea devreme.Dar ce ma fac cu paranoia mea ca are copilul caputu prea mare si nu o sa poata iesi si vor fi nevoiti sa il scoata cu forcepsu

Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea