Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 19
clau_geo spune:
Ne-au venit si noua suportul de dormit pt bebe si o pompa de san pt mami
, am mai bifat ceva dupa listuta , yupiii
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andy.p spune:
Dya vezi ca e un link pe prima pagina gasit de clau cu semnele prevestitoare nasterii.Eu nu pot sa te ajut ca n-am avut ,m-am dus direct la cezariana.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Nocom, acum am vazut, bine ai revenit !!!!!!!
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
Nocom spune:
andy.p multumim bine. Chiar abia asteapta, vrea sa-i faca loc in patutul lui lui bebita, si noi tot incercam sa-l convingem ca cel putin cat e mica nu poate sta cu el, ci are pautul ei, si camera ei... e foarte nerabdator, sper sa si ramana asa, si sa nu devina egoist cand va veni bebe acasa. Te pup dulce si pe tine si pe andy.
34+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
Nocom spune:
multumesc clau-geo, bine v-am regasit cu bine si bebei mari si cuminti. Vad ca ai ceva nelinisti, dra o sa fie bine, pupici nostrii te vor sustine si ajuta!!!!!!

34+
Daria Anastasia
poze eco
JulyMorning spune:
Dyanira da, daca ma tine pana atunci, e programata pe 28 august (adica 39s+2z
). Doctorita mea vine din concediu pe 27, la ora 12 noaptea aterizeaza avionul. Pana atunci tzin picioarele stranse si sper sa nu ma apuce nascarea.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Nocom spune:
haica incep sa-mi reintru in mana.....
july tine bine strans!!!!!! daca vrei vin sa te tin si eu!!! cat inca mai pot.......
34+
Daria Anastasia
poze eco
JulyMorning spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom haica incep sa-mi reintru in mana..... july tine bine strans!!!!!! daca vrei vin sa te tin si eu!!! cat inca mai pot....... 34+ Daria AnastasiaNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze eco |
Nocom adevarul e ca as avea nevoie de cineva care sa-mi sustina burtoiul si picioarele strans... cand stau pe scaun, naiba mai poate sta cu picioarele apropiate, mai ales daca stau putin aplecata in fata, ca asa ma simt confortabil....
Ieri cand eram in sala de asteptare de la Medsana, pe canapelele lor destul de joase, ma uitam cu jind la femeile care stateau picior peste picior foarte lejer... nu-mi amintesc cum e pozitia aia
_
Our future determines our past
Fasolica
de S38+Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
dyanira spune:
Ma duc sa pap ceva, mai mult fortat.In ultima vreme mi-a cam pierit pofta de mancare.Voi cum stati cu mancarea?
Andy. p multumesc.Am vazut articolul dar parca e mai util cand sunt povestite din experiente traite.Ce vroiam sa te mai intreb: cum te simti cand te gandesti ca va incepe anul scolar fara tine?Eu ma simt cam ciudat parca nu imi vine sa cred, nu am lipsit in nici un an in 15 sept, offf
ce ganduri mai am si eu acuma.Si mai zici ca meseria asta nu iti intra la suflet.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Nocom spune:
Of july, mai e putin si vei putea sta in ce pozitie vei vre, nu numai picior peste picior.....![]()
34+
Daria Anastasia
poze eco