Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)
Raspunsuri - Pagina 9
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica salutare fetele!!!!!!!!!!!! am citit din urma si nu vaz nici un link cu faimosii chiloti e care-i vrea toata lumea fie-va mila mai puneti link-ul odata cu faimoasa lenjerie!!1PLEASE!!!!!!!!!!!!!!! vacanta Moeciu 2008 |
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7361742&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
miki68 spune:
Monica si eu te salut si bine ai venit in clubul celor cu parul scurt (in cazul meu f.scurt-calota 2 cm, restul 1 cm). Coafura ideala in acest caz: tzepii facuti cu gel-crema!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
arcadia spune:
miki, mi-a placut poza de la nunta, ma intreb cum era pe atunci ps: acum am vazut ca de fapt te cheama cristina, nu miki cum credeam eu
dianarus, pantalonii a pont iti sunt mici sau mari? ca ii astept si eu tot 38..
corbioana, eu zic ca la fuste/pantaloni ai 38 sau 40 si sus 36 sau 38, dar fa o proba, ia niste produse f ieftine pe ambele masuri si vezi care iti vine, apoi comanzi mai multe.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
ella_74 spune:
Monika
si eu tot 18 iulie astept; am sunat acum al OP si nik!
asa ca stai linistita, le primim pana la toamna ca mai sunt doar 2 saptamani pana atunci
, mamica de David (24.04.2007)
Lorenza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dianarus78
evident ca la lenjeria ta ma refeream da' nu 'aluneca', nu te deranjeaza modelul? (acuma intreb serios, ma amuza teribil modelul) Marc 1+ si Ianis 3+ Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc Mananc deci slabesc |
Se pun inainte cu putin timp inainte,nu aluneca nimic,ca n-are ce,e ditamai gauroiul si se scot imediat dupa,sau dupa preferinta,cum vrea muschiul fiecaruia.
Ioana13 spune:
http://www.laredoute.fr/vente-sac-imprime-adidas.aspx?productid=324143514&documentid=201208&single=false&categoryid=22907573
primit punga din 29.07 in 16 .08, in care era obiectul de sus... nu e ca in poza, e cu minere negre, ceea ce o face mai intunacata, dar arata bine. Dar de o nota mai mica decit in poza. Am luat=o cu 23 euro...ceea ce aici nu gaseam. Nu va mai pot da detalii.. sunt la munte si merge netu ca naiba
Am primit sa imi fac carte kangorou? Voi ati primit?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
miki68 spune:
citat din mesajul lui Lorenza Se pun inainte cu putin timp inainte,nu aluneca nimic,ca n-are ce,e ditamai gauroiul si se scot imediat dupa,sau dupa preferinta,cum vrea muschiul fiecaruia. |
Bey, terminati cu perversitatile Maine-poimaine am sa vad linkuri si opinii pentru produse de pe Beaute&forme>Adulte
cristina d.
miki68 spune:
citat din mesajul lui Ioana13 Am primit sa imi fac carte kangorou? Voi ati primit? Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Nu, dar nu cred ca e valabil pentru alti clienti decat cei francezi.
Cardul asta e un fel de card Avantaj
cristina d.
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Nu, dar nu cred ca e valabil pentru alti clienti decat cei francezi. Cardul asta e un fel de card Avantaj cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Oare noi nu meritam?