Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Sunteti bestiale cu chiloteiii!!!!!!!!!!!!!!
putem trece la cometarii clienti si........modul de utilizare:"CUM VOR MUSCHII FIECARUIA!"-Super tare faza!!!!!!!!!

si eu stiu carte kangourou este doar valabila in Franta asa ca.......nu credca ar fi posibil si pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

[quote]citat din mesajul lui Ioana13

primit punga din 29.07 in 16 .08, in care era obiectul de sus... nu e ca in poza, e cu minere negre, ceea ce o face mai intunacata, dar arata bine. Dar de o nota mai mica decit in poza. Am luat=o cu 23 euro...ceea ce aici nu gaseam. Nu va mai pot da detalii.. sunt la munte si merge netu ca naiba
Am primit sa imi fac carte kangorou? Voi ati primit?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Din 29.07 ai avut punga (colet) si l-ai primit pe 16.08

Este clar magarii mei au luat-o razna cred ca pasc prin alte locuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Sa stii ca am sa-i comand si eu ( pentru 5 minute ii suport pe mine- sunt alergica nu suport decat bumbac)...mai starnim interesul ca dupa 13 ani... de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Pai, anne, nu-i vorba de meritat, ci de faptul ca e un produs bancar, iar LR este partener. Deocamdata, din cate stiu eu, nu exista posibilitatea legala ca cetateni ai UE sa faca credite bancare(pentru ca de fapt, de asta e vorba)in alta tara decat cea de rezidenta. Si la noi exista magazine care au parteneriate cu banci pentru a-si vinde produsele in rate cu ajutorul unor carduri de credit numite carduri co-branded (ex: Carrefour cu BRD).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68
Bey, terminati cu perversitatile Maine-poimaine am sa vad linkuri si opinii pentru produse de pe Beaute&forme>Adulte

A, dar am discutat deja
Eu mi-am luat un pinguin vibracios

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Sa stii ca am sa-i comand si eu ( pentru 5 minute ii suport pe mine- sunt alergica nu suport decat bumbac)...mai starnim interesul ca dupa 13 ani... de

Anne iti doresc din suflet sa-ti iasa pasienta. La mine nu cred ca ar functiona asa ceva. Eventual i-ar starni... rasul

cristina d.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall
A, dar am discutat deja

Aaa, daaa? Si, ceva opinii despre produs?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki68
Bey, terminati cu perversitatile Maine-poimaine am sa vad linkuri si opinii pentru produse de pe Beaute&forme>Adulte

A, dar am discutat deja

rall

mod de utilizare,impresii,pareri.....asteptam si noi.Eu una cred ca-s mai de la tara.
Lumineza-ne si pe noi PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pai.. am mai zis. Nu e cine stie ce pentru ca nu vibreaza prea tare. Intr-o oarecare masura depinde si de anatomia fiecarei... pasarici

Mergi la inceput

Citat:

Pai.. am mai zis. Nu e cine stie ce pentru ca nu vibreaza prea tare. Intr-o oarecare masura depinde si de anatomia fiecarei... pasarici

Corect! Nu-i bun, baga-l la mica publicitate

cristina d.

Mergi la inceput