Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

bun venit catinuta
Fetelor, am si eu cateva mici intrebari dak se poate
- Cand pot face prima ecografie transvaginala? Noi suntem abia in 6 saptamani si ma gandesc ca ar putea fi un picutz cam devreme
- Inca nu m-am inscris la un medic ginecolog...Sa cer o trimitere de la medicul de familie sau sa imi aleg eu unul si sa ma duc direct? Ma gandeam la doctorita Parpalici de la Hipocrat. E destul de aproape si acolo am facut si primele analize. Stie cineva ceva de bine sau de rau despre ea? Sau o recomandare de medic bun pt sectorul 2 zona pantelimon / titan
- E normal sa iei in greutate 2 kg in luna a doua? Mi se pare foarte mult si foarte repede...mai ales ca am fost destul de slabanoaga pana acum (46 de kg la 1,60) si nici nu mi-am schimbat obiceiurile alimentare...

Mercic anticipat pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

nu mai stiu cine e moderator acum, dar poate inchide cineva capitolul 5; am vazut ca inca mai sunt fete care posteaza acolo !

ada, gabi 3ani+6 luni, bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

lysbeth eu prima intavaginala am facut-o la aproape 6 si se vedea embrionul, cat despre ingrasat si eu am luat tot vreo 2-3 kg in greutate. Nu ai nevoie de trimitere de la medicul de familie decat daca vrei sa mergi la o consultatie gratuita in spital. Parerea mea e sa iti alegi un medic ce are cabinet particular.Multa sanatate

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

fetelor, ajutati-ma va rog: unde pot gasi moelul de instiintare angajator . Stiu ca l-am vazut pe undeva, dar nu il mai gasesc

ada 8+ si gabi 3ani+6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

ada1974 uite modelul
Cerere nr. ......../....2008
Subsemnata ........, angajata in cadrul ........, in functia de ........, posesoare a C.I. seria ........ nr. ........, C.N.P. ........, conform OUG nr. 96/2003 Art. 2 lit. c), va aduc la cunostinta starea mea fiziologica de graviditate.
Prin prezenta cerere va rog sa luati în evidenta situatia mea, respectand normele metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munca, si toate normele legislative in vigoare.
Totodata, conform OUG 96/2003, Art. 7, alin. (1), va rog sa transmiteti copii ale documentelor anexate care atesta starea mea fiziologica de graviditate catre medicul de medicina muncii si inspectoratul teritorial de munca.
In acest sens, anexez prezentei cereri scrisoarea medicala eliberata de medicul ginecolog ............ in data de ...........
Va multumesc.
Succes

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

MERCI MULT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Intrebare: Ce se intampla daca decidem ca taticul sa-si ia concediu de ingrijire copil in locul mamicii? trebuie sa depunem amandoi o astefeld e instiintare?

Mergi la inceput

NU, trebuie sa depuna doar el, si probabil dai si tu cu subsemnatul ca nu ai solicitat CIC, sau mentioneaza el in cerere ca nu ai solicitat CIC.

Mergi la inceput

VEZI CA EL POATE SOLICIATA CIC, DUPA CE TREC 42 DE ZILE DE CAND NASTI, INDIFERENT DACA TU MAI STAI ACASA (CM, CO, nu cred ca se poate daca mai stai in postnatal).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Catinuta, esti cap de lista la aprilie...

Miruna, Maria e n concediu. Ii tin eu locul la modificat listitza. Iti va povesti ea cand se intoarce ce si cum.

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput