Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
ADA1974 spune:
nu vad de ce sa fie complicat, cand va hotarati, depune cerere cu nr de inregistrare la el la servici, si
ada 8+ si gabi 3ani+6 luni
Monnvas spune:
[quote]citat din mesajul lui zsuzsu
dar mi-e si un pic de teama
in mare am cam avut eu bolile astea dar nu sunt sigura ca pe toate
o sa fac o vizita medicului de familie sa vad ce poate sa-mi zica, ex ce am in fisa
Daca faci TORCH-ul o sa afli daca ai avut rubeola sau nu. Pentru celelalte, poate ar fi mai bine sa iti vaccinezi puiul.
Pupici la burtici,
Monik
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth bun venit catinuta ********************** Fetelor, am si eu cateva mici intrebari dak se poate - Cand pot face prima ecografie transvaginala? Noi suntem abia in 6 saptamani si ma gandesc ca ar putea fi un picutz cam devreme - Inca nu m-am inscris la un medic ginecolog...Sa cer o trimitere de la medicul de familie sau sa imi aleg eu unul si sa ma duc direct? Ma gandeam la doctorita Parpalici de la Hipocrat. E destul de aproape si acolo am facut si primele analize. Stie cineva ceva de bine sau de rau despre ea? Sau o recomandare de medic bun pt sectorul 2 zona pantelimon / titan - E normal sa iei in greutate 2 kg in luna a doua? Mi se pare foarte mult si foarte repede...mai ales ca am fost destul de slabanoaga pana acum (46 de kg la 1,60) si nici nu mi-am schimbat obiceiurile alimentare... Mercic anticipat pt raspunsuri |
Buna, burtico!
Eu am facut eco transv la 5 saptamani si s-a vazut. Deci... du-te cu incredere!
La d-na Parpalici am fost inainte sa fiu insarcinata, la Spit. Ilfov. Acolo aveam cabinetul de planificare familiala. Dintre toate doctoritele de la spitalul ala a fost cea mai dragutza. Nu am ales sa imi supravegheze sarcina fiindca mi se parea cam murdar spitalul. Nu stiu cum arata maternitatea, n-am intrat niciodata, dar pe holurile alea mereu mi se facea rau de la miros.
Mai citeste la subiectul cu doctori de care NU tre' sa te feresti, mi se pare ca a mai povestit cineva acolo de d-na Parpalici.
Succese!
Monik
floricik spune:
Buna fetele.
Lysbeth eu am facut prima eco( care a fost transvaginala)la fix 6 saptamani. Dr mi-a zis atunci ca nu vede embrion si nici activitate cardiaca. Peste 1 saptamana l-am vazut pe bb , tot cu transvaginala. Cred ca e mai rusinos si s-a ascuns de noi prima data
8
iulia_30 spune:
Buna ziua fetele.Sunt fericita posesoare a doua teste de sarcina ,insa astazi am fost la echo si doctorita mi-a spus ca nu se vede nimic.UM 17 iulie.Sper din suflet sa fiu bine si sa nu fie o extrauterina.Acum imi este teama.Am avut si ceva dureri noptile trecute.Astazi parca nu m-a mai durut.Acum am cazut in butoi.
iulia
Adee spune:
oau, ce ne-am inmultit. cand am scris eu prima data eram numai 4 si acum suntem deja 34
bine ati venit, pentru fetele noi, si bebei sanatosi.
9+
poze
mara2008 spune:
iulia felicitari...stai linistita la mine UM e 20.07 iar dr m a chemat abea luni ....ca pana at nu are ce sa vada...
inna30 spune:
buna seara burtici. mie imi este tot mai rau, am niste dureri de cap insuportabile, inebunesc.
Azi am citit in revista medicala de luna asta, chiar medicul cu care lucrez mi-a dat sa citesc ca s-au facut niste studii in ceea ce priveste eco in sarcina, este bine fetelor sa nu facem prea multe pt ca dauneaza la bebe, copii vorbesc greu pe la 3-4 anisori si poate da si Autism, studiile sunt facute de americani si unul de francezi, (sunt 2 studii cu acelasi rezultat) vor intra pe piata curand. aceste studii atrag atentia ginecologilor care se pare ca au inlocuit consultatiile cu ecografiile pt a ne mai lua ceva banuti, siner mie imi este cam teama.va pup si aveti grija de burtici.
iulia mie sarcina mi s-a vazut la 5 sap abia, este pre mic, lasa-l sa creasca.te pup
ADA1974 spune:
fetelor, ce faceti, nu v-ati trezit?
Eu sunt deja pe baricade la serviciu[cusca, dar cel mai rau e ca aseara a fost prima data cand am - m-am splat pe dinti si nu am mai putut evita momentul. Nu stiu ce sa fac, de cate ori ma spal pe dinti, deabia reusesc sa nu . Acum mi-e cam frica sa mai mananc.
ada 8+ si gabi 3ani+6 luni