Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Mai fetelor nu am intrat de forum cateva zile si acum imi dati de lucru. Dar am citit din urma
Mititicadaca nu esti multumita de dr mai bine o schimbi acum cat esti la inceputul sarcinii. Oricum stai linistita bb e ok
Observ ca nu-s singura care se lupta cu greturile astea nesuferite.Problema e ca imi e foame de mor dar nu pot manca...in bucatarie nici nu intru.
Astept sapt 12 si sper sa scap de greturi.
Dr m-a mai chemat la eco prin sapt 11 si atunci trebuie sa merg si cu analizele facute( cele uzuale).Credeti ca e tarziu? Ma tot gandesc daca ceva e in neregula cu bb ...eu cum aflu ? Hai ca-s paranoia
Va pup. Noapte buna .

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Si eu am vazut ca lipseste,,,o fi in vacanta!!!

Citat:
citat din mesajul lui Adee

joanna ce mai faci ? nu ai mai dat nici un semn de mult. sper ca esti bine.

9+

11*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

ultima data stiu ca scria ca nu se simte prea bine si ia zis dr sa stea mai mult in pat

9+

http://community.webshots.com/user/Adee81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Novus multumesc din suflet! Noi la Felix- ca nu-i chiar in felix- mergem la hotel President, e putin mai elegant, la 4* care numai 4 nu sunt dar e proprietatea lor si piscinele, si tot, nu e aglomeratie, schimba apa zilnic, au o super piscina interioara, e cat de cat. Sa vad ce facem cum ca sunt fericita, incercam sa demaram si procesul de tutela, cu sarcina e ok, totusi sunt 2, se aud si bataile inimii, unul e mai micut decat celalalt, doctorul zice ca s-ar putea nici sa nu fi fost fecundati in aceasi zi ati auzit voi asa ceva? Ca eu mor de ras, si-mi zic in sinea mea ca-i un pic cam dr asta. Nu e ginecolog, am fost la dr numai la eco. Trebuie sa ma hotarasc la care medic raman. Voi unde mergeti la ginecolog va face si eco? Aceeasi persoana?

Inna, stiu cum e greturile, eu nici sa vomit nu pot, am asa numai o stare de greata continua. E nasol de tot, sper sa nu tina mult, ca eu oricum am deja 8 saptamani. Asta se cheama ca sunt in saptamana 9, nu?
Fetelor, vad ca ziceti de trasvaginal, dar mie nu mi-a facut nici la ginecolog, cred ca la spital nici nu au, iar la medicul ecografist a vazut din prima la eco abdominal. oare de asta nu s-a vazut al doilea embrion, ala micu` asa cum ii zice tati? Ca am facut numai abdominal? Stiu ca acum nu mai conteaza, dar cat m-am speriat nu va mai zic.

Aris, pt poze incearca pe www.photobucket.com dar sa stii ca numai adresa poti pune, nu apare direct poza ca pe alte siteuri. Dar poti face albumul privat si numai daca dai adresa vedem.

Zsuzsu stai linistita ca in timp cu avansarea sarcini medicul va stabili varsta exacta dupa masuratori, asa mi-a zis si mie.
Despre imunizare, vezi ca sunt la cerere o lista de vaccinuri, si fa din ele, noi i-am facut si de hepatita A, si mai urmeaza. Am facut si imunizare cu un vaccin Hemo.. nu stiu cum, si prima data cu Broncho-Vaxom. Intreaba medicul, dar din timp. Nu am stiu si cand l-am dus pe Clau s-a tot imbolnavit pe perioada de iarna, si cand am intrebat la dr lui de ce, ca era copil sanatos pana la integrarea in societate a zis ca asa e normal pana isi face imunitate. Mi-a fost ciuda ca nu mi-a zis dr dinainte sa-i fi facut imunizare cat de cat, asa ca mai bine discuta cu dr lui si o sa te lamureasca. Oricum mai putem discuta daca vrei.

Va pupic!

Monica
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

salutare burtici!
mereu raman in urma pentru ca aveti spor nu gluma...

ieri am fost la primul ecograf. totul e bine, e un singur bebelus, foarte bine dezvoltat (o fi prea mare ca a spus asta de vreo 3 ori cu mirare in glas) si ii mai lipseste o zi pentru a avea 10 sapt.

acum va trebui sa merg la medicul de familie sa-mi fac analizele necesare.

poate sunt eu o ciudata dar nu am cerut poza deoarece am senzatia ca nici nu aduce inca cu ceva uman. ma scuzati dar eu prefer sa stiu doar ca e bine dezvoltat si ii bate inimioara.

sanatate multa tuturor si mai ales bebelusi rezistenti si sanatosi!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salut fetelor
bun venit noilor gravidute alinan, mara,miruna, anamariame, lysbeth- sper ca nu am omis pe nimeni
multumesc mult pentru raspunsuri-sper sa aveti dreptate ca sincer nici eu nu as amana gradinitza ca el tare asteapta, si sotul nici pe atat
dar mi-e si un pic de teama
in mare am cam avut eu bolile astea dar nu sunt sigura ca pe toate
o sa fac o vizita medicului de familie sa vad ce poate sa-mi zica, ex ce am in fisa

7+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MITITICA82

salutare la fete de la dr si vin f dezamagita pt ca nu m-a lamurit cu nimic; a zis doar ca bb e ok dar nu ii pot auzi inimioara pt ca nu are aparatul respectiv si ca oricum nu e indicat pana in saptamana 15 sa foloseasca aparatul ala; si mi-a scris pe eco CRL=21.9 m 8 sapt si 6 zile
se vizualizeaza miscarile cordului embrionar...adica sa inteleg ca ii bate inimioara nu?iar crl ce insemana?as fi vrut sa stiu si eu cati cm are?ce greutate?etc, dar m-a expediat rapid...daca ma putei ajuta voi si ma puteti lamuri..oricum peste o luna m-a chemat iar la control dar sa fie ea sanatoasa daca ma mai duc la ea...va pupic

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Buna! Ma bucur pentru tine...stai linistita bebe e bine!
La ce medic te duci?
Poate era foarte aglomerat. Eu ma duc pe 25.08 la SANADOR-stiu ca au ecografe performente, iti zic daca ma lasa sa aud inima la bebe (poate e asa cum a zis medicl tau nu este indicai)
Stiu ca avem cam aceiasi perioada de sarcina, am vazut ca si la tine UM=17.06.2008..deci si eu tot8+.
Pupici!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

'Neata . Nu am mai scris de mult, dar am citit tot ce s-a scris.
Zsuzsu, si eu am aceeasi problema: mi-e teama de bolile cu care o sa vina fiicamea de la gradi. A mea a facut rubeola (cred) pe la 1 an, deci o boala pot sa otai de pe lista; stiu ca si eu am facut pojar, dar mai sunt atatea!!!!

Eu sper si ma rog la DD sa fie totul bine cu noi si cu viitori nostri .
La prima sarcina am fost investata cu Listeria, dar fetita a fost OK. Acum stau cu sufletul la gura sa vad cum imi iese analiza (vineri aflu), si deabia astept eco 3D de 20 saptamani sa stiu ca e OK bb-ul.

Numai bine la toate si sa dea DD sa nu mai auzim de povesti triste.

ada, gabi 3ani+6 luni, bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Salut gravidutelor,
eu nu mi-am trecut datele ca sa fiu pusa pe listuta
DN 11.08.1980
UM 25.06.2008
DPN 03.04.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Maria_k, acum am vazut ca noi am facut parte din aceeasi odisee data trecuta!
sper ca de data asta sa mergem impreuna pana la capat!

la mine s-a oprit in evolutie la 6s si 6z si nu am facut nicio analiza dupa! la tine cum a fost? pupici si sanatate

Mergi la inceput