Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Citat:
citat din mesajul lui inna30

FETELOR MAI ARE CINEVA DINTRE VOI PULSUL MARE? IL AM 120 /MIN, AM DURERI INGROZOTOARE DE CAP, SIMT CA INEBUNESC DAR TOT NU MA LAS, INTRU MACAR UN PIC LA VOI SA VA CITESC, PROMIT CAND MA VOI SIMTI MAI BINE SA INTRU MAI DES SI SA MA PRIMITI SI PE MINE IN CLUBUL VOSTRU DE VIITOARE MAMICI.

8+

Ai fost la medic, si i-ai spus de simptomele astea?
Daca nu mergi si spune-i, parerea lui este foarte importatnta.
O sarcina usoara!

fbruma

Inna, are dreptate Florinela, trebuie sa intrebi medicul dspre orice neplacere ai pt ca poate semnala vreo probelam care se agraveaza mai curand. Asa el va stii din timp si te poate urtmari sa nu fie probeleme spre sfarsitul sarcinii. Poate incurc lucrurile, dar puls marit, eventula cresterea tensiunii poate duce in trim 3 la preeclamsie, si asta e grav.
Si pe mine incepe sa ma doara usor capul, dar nu pot spune ca nu pot trai cu durerile alea. Poate e si de la caldura, ca inainte nu imi era asa de cald, acum simt ca traspir tot timpul, iar ma spal daca sunt acasa si pot, si parca si...miros.
Am vrut sa va intreb, sper ca nu e rusinos, voi cum stati cu... apetitul

Monica
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Ai dreptate Ayla, asa stiam si eu, dar am zis sa nu zic, sa nu se panicheze, tb. sa mearga la medic.
Eu mi-am luat din CORA, cartea Mama si Copilul, nu-i foarte scumpa 80RON, dar este foarte utila, are o multime de informatii utile.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Florinela, sunt convinsa ca poti sa-ti faci suvite, pentru ca nu atingi radacina capului . Mie asa mi-a spus cel putin dr la prima sarcina

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

la toate.

Ayla, la calculul DPN conteaza si durata menstruatie, cam cand ovulezi, etc. Nu stim nici noi sigur, nici doctorii, decat daca ai urmarit exact ziua cand ai ovulat (si atunci stiu ca pot fi diferente de 1-2 zile).
Oricum, eu astept eco 3D, ca atunci e mai sigur. La prima sarcina mi-am calculat 4 martie, iar la eco 3D de 20 saptamani mi-a spus 28 februarie.
Si pana una alta, o sa aflam in ultima luna (sa dea DD sa ajungem toate cu bine pana atunci), ca eu de fapt am nascut pe 12 februarie (dintr-o problema neprevazuta) , dar pana la urma totul a fost OK si cu copilul si cu mine.
De asta cred ca se si programneaza cezariana inainte cu cateva zile bune de DPN.

Din pacate azi am mai mult de lucru si o sa plec si mai devreme, asa ca nu o sa mai fiu activa.

ada 8+ si gabi 3ani+6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetelor, dar cum v-ati calculta DPN-ul? Sau e stabilit la dr dupa eco?
Zsuzsu, avem acelasi DPN dar nu acelasi UM.
Annablue ai UM inaintea mea si DPN dupa mine?
ADA avem acelasi UM si UM si DPN inaintea mea?
Stiu ca o zi inainte-dupa nu conteaza dar ma intrebam cum ati calculat? Oricum a zis dr ca nu o sa ajung la 40 de saptamani daca sunt 2, dar macar 36-37 ca atunci e chiar la termen.

Monica
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Ayla eu am calculat dpn ul dupa um si dupa eco
si mi-a iesit aprox 31.03.2009
dar am mai scris ca nu sunt f sigura deoarece nu mai stiu exact prima zi al um.in luna respectiva mi-a venit de 2 ori si la date aiurea

8+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

salutare fetelor

vad ca ati scris aici in legatura cu tensiunea mie mi-a zis dr de fam ca am tensiunea mica 9.6 voi cum o aveti? o sa am probleme mai incolo cand sarcina va fi mai mare?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

madymar,
sincer eu nu am probleme cu tensiune
dar a ta e destul de mica
si medicul ce ti-a zis?
intreaba si medicul ginecolog sa vezi ce iti spune, dar crd ca va trebui sa fii mai atenta la toate modificarile din timpul sarcinii sa nu apara ceva probleme
sa speram ca va fi totul ok si nu o sa ai neplaceri din cauza aceasta

8+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

mafymar, inainte cum aveai tensiunea?
Eu de exemplu, in general o am mica. Acum nu mi-am luat-o, dar cred ca e important de stiut si cum ai tensiunea in mod normal.

O zi buna fetele, si wk placut (eu plec sa-mi iau rezultatul la Listeria, apoi intru in wk - o nunta, apoi curatenie si odihna dacamai e timp).

Mergi la inceput

scuze madymar, m-a furat tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Mai dar ce multe harnicute pe aici

Lisbeth _ eu stau tot in Titan si voi merge luni la o doctorita la fostul spital Ilfov _este cel de langa stadion, nu am mai ajuns inca la medic astept sa vad cum este bebe.Sper ca totul este ok .

Anamariame _ si eu am inceput sa iau acid folic de 1mg pe zi inca nu mi-ai recomandat dr(pt ca nu am ajuns la el) dar am inteles ca este foarte bun in primele saptamani de sarcina

Plici Plici_ felicitati pt baietel, multa sanatate la amandoi

Fetele voi unde ati mers de ati putut sa auziti inima bebelusului?
Eu acum nu mai am dureri asa mari ca la CM dar simt ca ma dor ovarele, parca as avea niste ace in el si de cate ori ma misc putin mai brusc ma inteapa/junghie. In rest sunt balonata si foarte vag stare de greata.

A vreau sa va mai intreb ceva ,instiintarea la munca nu se poate face mai tarziu, de ex prin luna trei-patru? In principiu care ar fi scopul ei in afara de a elimina lucru intr-un mediu toxic (ceea ce nu este cazul la mine) este obligatoriu sa faci acesta instiintare?

Pup toate burticile.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974
De asta cred ca se si programneaza cezariana inainte cu cateva zile bune de DPN.

Fetelor, dar voi cum va planificati sa nasteti, daca totul e ok? Alegeti cezariana si ndaca nu e nevoie? Am mai auzit fete care doreau cezariana de frica nasterii, si mai ales de epiziotomie. Mie mi-e frica de cezariana, dar daca e totul ok, cred ca si gemenii se pot naste fara probleme si natural. Cu epidurala, sper. Stiu ca-i curand sa ma gandesc, dar cand intru pe la voi incep sa ma concentrez exclusiv pe sarcina, si parca am deja emotii. Si mai am atata timp sa-mi tot fac la griji.

Monica si bebe

Mergi la inceput