Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara2008 spune:

Neata fetele si bun venit noilor gravidute! De astazi is convinsa ca e bb...mi a iesit surechekul cu a doua liniuta mai pala dar vizibila cu ochiul liber!!!
As vrea si eu pe listuta....DN 15.12.1978, UM 20.07.2008 DPN 25.04.2009
Multumesc si o zi cat mai frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor...mi-a luat o gramada sa scriu tot ce ati scris , aveti o vitezaaaa

multumesc frumos de urarile pt baietelul meu !!!!

chiar ca o sa fie frumos sa avem un sirag pe prima pagina de carucioare roz si albastre

oana mmultumesc pentru carucior si pt ca ne tii lista cat e maria in concediu
cu piscina..cred ca depinde de dr si de sarcina, mie mi-a zis daca imi place sa ma balacesc sa-i dau bataie ca-mi face bine.

grace felicitari de dubla bucurie, avem 2 fete cu gemeni aici nu? sper ca nu spun prostii, dar mi-e greu sa tin pasul cu voi.

Mara bine ai venit!!!

pupicii, ma apuc de munca
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

de cand ma tin sa mai pun o poza cu mini si cu moaca mea, sa stiti cu cine vorbiti

pupicii
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inna30

FETELOR MAI ARE CINEVA DINTRE VOI PULSUL MARE? IL AM 120 /MIN, AM DURERI INGROZOTOARE DE CAP, SIMT CA INEBUNESC DAR TOT NU MA LAS, INTRU MACAR UN PIC LA VOI SA VA CITESC, PROMIT CAND MA VOI SIMTI MAI BINE SA INTRU MAI DES SI SA MA PRIMITI SI PE MINE IN CLUBUL VOSTRU DE VIITOARE MAMICI.

8+

Ai fost la medic, si i-ai spus de simptomele astea?
Daca nu mergi si spune-i, parerea lui este foarte importatnta.
O sarcina usoara!

fbruma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jersey3681

Buna fetelor, revin si eu cu vesti pentru ca nu am mai intrat de mult..Am avut ultimul ecograf miercuri la 10 sapt si bebe e bine, creste si se misca mult
Noi pe 4 Sept avem 3 ani de la casatorie asa ca ne am hotarat sa mergem o sapt in Bali. La noi acum e iarna asa ca de abia astept sa vad soarele si sa fie cald. De ce e piscina interzisa? Eu voi fi 12 sapt cand plec si cu siguranta voi intra sa ma balacesc putin...de abia astept. Sapt viitoare am testul de sange pentru dublul test (cred ca asta e echivalentul de la NTS in engleza) si pe 2 sept am prima vizita la spital pentru ecografie.
Am inceput sa nu mai imi fie greata dar ma arde pe stomac ingrozitor in special dimineata.
Va doresc la toate un weekend placut!

Buna! si o vacanta placuta!
De ce este piscina interzisa?
Pentru ca intra mai multe persoane(carora nu le-a facut nimeni analize inainte de a intra, sa stii ca nu sunt purtatoare de:clamydia,infectii urinare, boli de piele...etc).
Apa din piscina are o concentratie de dezimfectant destul de mare(clor sau altceva, dar totusi, organismul unei gravide functioneaza si este canalizat cred spre bebe, avem imunitatea scazuta, astfel...un pericol mai mare de a contacta o boala......
Asta nu inseamna ca se va intampla sigur, asa ceva, in niciun caz.........dar mai bine previi decat sa tratezi.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jersey3681
De ce e piscina interzisa?

Noi mergem des la Felix, si chiar acum cand am fost in concediu, erau acolo 3 gravidute, una era tocmai pt ca ii era sotul in delegatie pe zona- ei erau din Moldova- si stateau cat dura delegatia, 3 saptamani. Mai era o graviduta cu o burtica foarte mare, deci cam prin ultimul trimestru, sigur. Am mai vrut sa ne programam si noi inca o mini vacanta tot la balaceala dar prin Ungaria, dar cu fetita si cu unele probleme ale sotului la servici, am mai amanat. Oricum am sa sun doctorita si am sa intreb. De aceea m-am mirat si eu, ca faptul ca sunt gravida nu inseamna ca sunt bolnava si stau in pat. Sa ma ajute Dumnezeu sa am sarcina fara probleme ca mor altfel daca ar trebui sa stau in pat. Cred ca riscurile sunt sa nu contactezi vreo boala daca piscina nu e intretinuta corespunzator, sau sa ai grija sa nu racesti. Graviduta de care spuneam ca avea sa stea 3 sapt, intrasem in vorba cu ea fiindca avea o fetita care se juca cu fiul nostru, se schimba imediat de slip cand iesea din piscina. Se infasura in prosop daca nu putea fugi la toaleta, si isi pounea alt slip, ca sa nu stea uda sa raceasca. dar la President/felix piscina este foarte curata, apa schimbata zilnic. Sa nu fie apa prea calda, cred ca pt mine sauna cade de le preferinte de acum, la fel si solarul -unde eu nu ma duc- dar la soare e ok sa stai in orele permise. Chiar as vrea sa stiu si eu pe ce motiv a zis acel dr ca e interzis.

Monica
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Citat:
citat din mesajul lui inna30

FETELOR MAI ARE CINEVA DINTRE VOI PULSUL MARE? IL AM 120 /MIN, AM DURERI INGROZOTOARE DE CAP, SIMT CA INEBUNESC DAR TOT NU MA LAS, INTRU MACAR UN PIC LA VOI SA VA CITESC, PROMIT CAND MA VOI SIMTI MAI BINE SA INTRU MAI DES SI SA MA PRIMITI SI PE MINE IN CLUBUL VOSTRU DE VIITOARE MAMICI.

8+

Ai fost la medic, si i-ai spus de simptomele astea?
Daca nu mergi si spune-i, parerea lui este foarte importatnta.
O sarcina usoara!

fbruma

Inna, are dreptate Florinela, trebuie sa intrebi medicul dspre orice neplacere ai pt ca poate semnala vreo probelam care se agraveaza mai curand. Asa el va stii din timp si te poate urtmari sa nu fie probeleme spre sfarsitul sarcinii. Poate incurc lucrurile, dar puls marit, eventula cresterea tensiunii poate duce in trim 3 la preeclamsie, si asta e grav.
Si pe mine incepe sa ma doara usor capul, dar nu pot spune ca nu pot trai cu durerile alea. Poate e si de la caldura, ca inainte nu imi era asa de cald, acum simt ca traspir tot timpul, iar ma spal daca sunt acasa si pot, si parca si...miros.
Am vrut sa va intreb, sper ca nu e rusinos, voi cum stati cu... apetitul

Monica
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K
Zsuzsu UM 21.06.2008,DPN 31.03.2009
annablue UM 23.06.2008 DPN 04.04.2009
ADA1974 UM 24.06.2008 DPN 30.03.2009
Ayla21 UM 24.06.2008 DPN 31.03.2009

Fetelor, dar cum v-ati calculta DPN-ul? Sau e stabilit la dr dupa eco?
Zsuzsu, avem acelasi DPN dar nu acelasi UM.
Annablue ai UM inaintea mea si DPN dupa mine?
ADA avem acelasi UM si UM si DPN inaintea mea?
Stiu ca o zi inainte-dupa nu conteaza dar ma intrebam cum ati calculat? Oricum a zis dr ca nu o sa ajung la 40 de saptamani daca sunt 2, dar macar 36-37 ca atunci e chiar la termen.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns if.anda spune:

Buna fetelor,

As vrea sa ma primiti si pe mine printre voi. Sunt in saptamana a 11-a si sunt f stresata. Am avut ceva pb cu niste pete de sange (de fapt erau de culoare crem) si mi-e tare frica sa nu se repete. Medicul mi-a spus ca de la prea mult efort...am mers mult pe jos , cu masina, etc. A mai patit cineva asa ceva?

Pupici si sarcina usoara tuturor!

Mergi la inceput

Eu cred ca fiecare dintre noi, va lua decizia potrivita mai ales daca se confrunta si cu medicul.
Eu am hotarat ca pana la 3 luni, cand embrionul se formeaza, nu o sa ma duc. Dar apoi un pic de miscare in apa e super relaxant,am sa evit sa intru in piscina cand sunt foarte multi(unde merg eu este o piscina acoperita cu apa la 31 grade - daca mi se va parea apa rece ies).
Acum am auzit controverse ca nu ai voie sa te vopsesti, eu sunt vopsita b;ond, culoarea mea naturala este un saten deschis, momentan nu se vede rau, dar..apoi o sa am 2 culori daca nu trei, radacina saten, intre radacina si vopsea caramiziu,varfurile blonde.
Un aspect neingrijit...am sa intreb medicul daca macar suvite maronii pot sa-mi fac.

fbruma

Mergi la inceput