Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

toate fetele !
Va invidiez pe cele fara greturi si va inteleg pe cele care nu mancati toata ziua mai nimic(ca si mine de altfel) si nu mai scapati de greturile astea nesuferite
Apropo de piscina, stiu de la dr ca o interzice total . Si eu care abia asteptam vacanta...o sa ma balacesc in mare. Si totusi deja ma gandesc la piscina aia mareeee si curata.
Plici felicitari pt baietel

8+

Maine avem 9 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Gianina, iti doresc multa sanatate si bb sa fie mai puternic decat sunt previziunile doctorilor!

Grace, ma bucur ca ai iesit din spital si bebelasii tai sunt bine! esti o curajoasa si eu te admir pentru asta!

despre acidul folic eu stiu ca e bine sa fie luat chiar cu cateva luni inainte de conceptie. apoi doctorita mea a zis ca pot sa nu il mai iau dupa 12-15 saptamani.

10+

Mergi la inceput

floricik, sa nu fi speriata ca nu poti sau iti e frica sa mananci. mie mi-a spus d-ra doctor ca e important sa mananc multe fructe, restul nu conteaza asa de mult in primul trimestru.
asta o demonstreaza chiar bb meu care e f bine dezvoltat chiar daca eu am slabit 1 kg si nu reusesc sa mananc mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

FETELOR MAI ARE CINEVA DINTRE VOI PULSUL MARE? IL AM 120 /MIN, AM DURERI INGROZOTOARE DE CAP, SIMT CA INEBUNESC DAR TOT NU MA LAS, INTRU MACAR UN PIC LA VOI SA VA CITESC, PROMIT CAND MA VOI SIMTI MAI BINE SA INTRU MAI DES SI SA MA PRIMITI SI PE MINE IN CLUBUL VOSTRU DE VIITOARE MAMICI.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Inna ai grija de tine.
Cocufan mananc fructe dar cam putine. Ma cam sperii pt sunt si slaba de felul meu. Oricum in seara asta sunt manda de mine...am reusit sa mananc ciorbita ( acra si aia)
Grace ma bucur ca esti bine si tu si bb-ii.

Aaa acum am vazut ce frumos e Plici trecuta in listuta ...cu baietel. Cum o fi cand o sa fim toate trecute cu carucioare roz si albastre ...abia astept

8

Mergi la inceput

inna, capul te poate durea si in cazul in care ai tensiunea marita sau scazuta. ar trebui sa mergi la medic.

iti doresc sanatate si sa trecem cu toatele cu bine peste acest prim trimestru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

inna - exact asta cautam si eu pe net mai devreme. eu nu il am decat 100 dar oricum mi se pare cam mare in conditiile in care stau pe canapea. am gasit tot pe dc urmatoarele variante de raspuns:
-ori nu e nimic.
-ori e o anemie.
-ori nu esti suficient de hidratata.

8+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Apropo de piscina, stiu de la dr ca o interzice total .

De ce?

Monica
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Buna fetelor, revin si eu cu vesti pentru ca nu am mai intrat de mult..Am avut ultimul ecograf miercuri la 10 sapt si bebe e bine, creste si se misca mult
Noi pe 4 Sept avem 3 ani de la casatorie asa ca ne am hotarat sa mergem o sapt in Bali. La noi acum e iarna asa ca de abia astept sa vad soarele si sa fie cald. De ce e piscina interzisa? Eu voi fi 12 sapt cand plec si cu siguranta voi intra sa ma balacesc putin...de abia astept. Sapt viitoare am testul de sange pentru dublul test (cred ca asta e echivalentul de la NTS in engleza) si pe 2 sept am prima vizita la spital pentru ecografie.
Am inceput sa nu mai imi fie greata dar ma arde pe stomac ingrozitor in special dimineata.
Va doresc la toate un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Salutare burtici
Va scriu din deplasare. E super in concediu :) Si cel mai important ma simt foarte bine. Nici macar greata nu mi-a mai fost. Pana la urma se pare ca nu imi pria la serviciu :)))
Ma apuc sa citesc din urma si revin cand mai reusesc.
Sa fiti toate bine bine!!!

13+

Mergi la inceput