Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
lysbeth spune:
@Simina: acu 3-4 ani erau conditii mai prostute. Intre timp au mai renovat dar implicit au crescut si preturile (ultima data era peste 25 de lei intrarea). In schimb vin mult mai putini oameni la piscina, probabil datorita preturilor. Am vazut cateva gravidute acolo. Daca ele nu au patit nimic ma gandesc ca nu voi fi eu "norocoasa"
Eu locuiesc foarte foarte aproape (langa sectia de politie de pe Pantelimon). De asta imi convine sa merg acolo. Oricum o sa ma duc we asta sa vad cum mai e si
6+
florinela79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 buna, si eu am abonament la idm. dar nu o sa ma duc, cel putin nu pana dupa 12 sapt. cred ca o sa merg la active center, macar sunt specializati pe gravide si bebelushi(tot dupa 12sapt). aaaa am fost la eco si bb arata ca un ursuletz de jeleu are maini si picioare....devine din ce in ce mai interesant. 8+ http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community |
Eu luni ma duc deabea astept, il luam si pe tati, emotiv sa ne vada si el, ca la prima eco. nu a fost ca a avut o pb urgenta, o sedinta imp. si nu a putut lipsi.
El nu a vazut inimioara batand (eu de fericire am pupat doctora)!
S-a bucurat si ea dupa atatea incercari si eforturi!
fbruma
simina_kin spune:
inseamna ca pana la 6 sapt a vrut saa fie fata iar acu este baiat!!!hihi
Citat: |
citat din mesajul lui MITITICA82 simina_kin cica daca poftim la dulce nastem fete, daca poftim la acru nastem baieti ce ziceti?credeti in astea? Iau si eu elevit si utrogestan. ma simt f bine, parca nici nu sunt gravida, doar ca sunt balonata, si sanii mari si tari pupici la toate http://bd.lilypie.com/MNeep3.png |
11*
simina_kin spune:
ELILOV ce faci mama???? ne-ai uitat de tot???? de pe data de 15 nu te-am mai vazut....iaca ai o sapt de absente nemotivate!!
Joanna....si tu la fel...
11*
Gianina34 spune:
Buna gravidutelor,
Teoretic si eu sunt de astazi oficial o graviduta de aprilie insa nu ma pot bucura deloc. Desi am doar 4 saptamani si 3 zile (dupa ecograf) am , (inafara de chisturi uriase dintre care unul de 6.2 / 3.7 cm si care acum este nesemnificativ!!!), un hematom mare. Diagnosticul este de avort iminent si din lista de medicamente prescrise, am de facut injectii cu gravibinon pe care bine-nteles ca nu le gasesc nicaieri pentru ca nu se mai importa de 1 an de zile si nu am gasit ramas pe nicaieri.
Va rog mult sa ma ajutati daca aveti sau gasiti pe undeva, va rog tare mult. Telefonul meu este 0721277049.
va multumesc,
gianina
florinela79 spune:
Regret din suflet, Geanina pentru ce ti se intampla.
Iti doresc sanatae si Domne Doamne sa fie cu tine!
Cat despre medicamente, incearca si suna la toate farmaciile, tb sa gasesti cumva...Doina e una din retele de farmacii bine aprovizionate.
Cauta pe net la Sensiblue, Helpnet, Doina...., suna si fetele vor cauta in retea medicamentul...imposibil sa nu-l gasesti, daca ti-a recomandat medicul de curand.
daca nu suna-ti medicul si intreaba ce inlocuitor simila...care sa contina aceeiasi substanta.
Multa sanatate!
fbruma
grace30 spune:
Gianina iti tin pimnii sa gasesti injectiile si sa fii bine si tu si bb.
in legatura cu poftitul.......intr-adevar la prima sarcina (care a iesit baietel) am poftit la acrituri ..... acum parca vreau numai bomboane
aris ce comparatie delicioasa faci tu acolo ... abia astept sa-i vad si eu
pupici
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)