Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
lysbeth spune:
@Simina, ce zici de persoane care sunt atat de obsedate in perioada asta de salate incat nu se pot abtine sa nu manance frunze din gard?
(sper ca nu erau stropite):p
6+
simina_kin spune:
ZUZU mama da pana acum(adica intre sapt 5 si 9) as fi mancat tot ce vedeam sau ce auzeam , si am zis ca alea au fost pofte.Din sapt9 s-au potolit si-am crezut ca am scapat!! AAPAI ferice de sotul meu ca scapa ieftin atunci....ca da 5lei pe un borcan de gogosari si-l tin cam 4 zile...cu zeama e mai greu c-o beau intr-o zi...el zice c-o sa fie copilul beat la nastere!!
11*
simina_kin spune:
Vai mi-e rau!!!!!! Tu vb serios???
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth @Simina, ce zici de persoane care sunt atat de obsedate in perioada asta de salate incat nu se pot abtine sa nu manance frunze din gard? (sper ca nu erau stropite):p 6+ |
11*
anamariame spune:
Lysbeth, eu inot nu am sanse prea mari sa fac, doar daca merg la mare, asa ca imi ramane mersul pe jos, desi nu ma prea innebunesc, mai ales ca m-am obisnuit sa merg cu masina (castig timp, cand nu ma grabesc, mai merg si pe jos).Miruna, simptome foarte clare nu am, in afara de faptul ca mi-e somn continuu, si daca am ocazia sa adorm, o fac instantaneu (inainte adormeam foarte greu). Greata nu am deloc (poate e si cam devreme), am avut eu impresia ca mi-e greata, dar, tinand cont ca mi-a trecut, am pus-o pe seama autosugestiei. Simt seara o usoara crestere a temperaturii, dar numai seara si cu foarte putin. Am citit pe net ca in primele doua luni, temperatura corpului depaseste usor 37 grade. Pe langa toate astea, mi s-au intarit foarte tare sanii si au crescut in volum (lucru care nu ma deranjeaza deloc, dimpotriva ).Doranna, mai mai ca m-as duce si eu la farmacie sa iau acid folic (se elibereaza fara reteta, banuiesc?), incerc totusi sa mai am rabdare pana maine.Simina, eu sunt fata noua careia i-a zis dr sa nu ia inca acid folic. Insa dr este ecograf, nu ginecolog, si el nu are inca certitudinea ca sunt insarcinata, de asta a zis sa mai astept.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
lysbeth spune:
@Simina vorbesc serios din pacate . No acuma sper sa nu se repete prea des:p
In legatura cu sporturile: cred ca o sa-mi fac abonament la piscina. eu locuiesc in Bucuresti, foarte aproape de complexul Miramar pt cunoscatoare. Au conditii bunicele acolo (apa este usor incalzita, piscina este acoperita, cabine de dus, vestiare). Nu strica macar sa incerc.
6+
simina_kin spune:
Cand ai fost ultima oara la Miramar???
Eu am facut inot in anul1 de facult. acolo si era groaznica pt ochi pt ca-i puneau f mult clor..si pe deasupra si rece. Da asta eara acum 5 ani....poate s-a mai schimbat situatia de atunci.
Eu stau in Vitan!!
citat din mesajul lui lysbeth @Simina vorbesc serios din pacate . No acuma sper sa nu se repete prea des:p In legatura cu sporturile: cred ca o sa-mi fac abonament la piscina. eu locuiesc in Bucuresti, foarte aproape de complexul Miramar pt cunoscatoare. Au conditii bunicele acolo (apa este usor incalzita, piscina este acoperita, cabine de dus, vestiare). Nu strica macar sa incerc. 6+ |
11*
florinela79 spune:
Buna fetele!
Ma alatur si eu mamicilor, acre vor sa faca miscare (plimbare sau inot).
Inainte sa raman insarcinata, la indicatia medicului si sub tratament,am slabit 16 Kg - cu mult sport si dieta alimentara.
Am ramas insarcinata8+, si pentru ca m-am lasat de sport, iar mesele sunt mai bogate(nu ma mai pot hrani doar cu iaurtelul dietetic, marul, salatica si gratar). Am cam pus pe mine 3 Kg deja.
Eu am abonament la bazin la IDM CLUB, super acolo.
Numai ca mie imi este cam teama sa merg, stiu ca riscul de avort spontan e cam mare pana la 3 luni de sarcina, plus ca imunitatea organismului e mai scazuta acum, si oricat de bine arata si este intretinut bazinul(ti se face fisa, obligatoriu dus la intrarea la bazin),vin multe persone, imi este teama sa nu iau o infectie vaginala...si sa dau in altceva.De plimbat mai mult in weekewnd, in cursul saptamanii muncesc uneori si peste 8 ore, ajung in jurul orei 19 acasa, cu picioarele obosite si un pic umflate, nu-mi mai trebuie dect un dus si in pat, mi-ar prinde bine 20 min de apa si bazin, adr am sa intreb si medicul...sa vad ce spune!?
fbruma
MITITICA82 spune:
simina_kin cica daca poftim la dulce nastem fete, daca poftim la acru nastem baieti ce ziceti?credeti in astea?
Iau si eu elevit si utrogestan. ma simt f bine, parca nici nu sunt gravida, doar ca sunt balonata, si sanii mari si tari
pupici la toate
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
florinela79 spune:
citat din mesajul lui MITITICA82 simina_kin cica daca poftim la dulce nastem fete, daca poftim la acru nastem baieti ce ziceti?credeti in astea? Iau si eu elevit si utrogestan. ma simt f bine, parca nici nu sunt gravida, doar ca sunt balonata, si sanii mari si tari pupici la toate http://bd.lilypie.com/MNeep3.png |
Se zice ca daca ai stari de voma puternice faci fata...asta am auzit.
Iar mama cand am fost pe la ea, fara sa-mi dau seama mi-a presarat putina sate in cap, se zice ca daca dupa asta, inopinat duci mana la nas faci baiat, dac pui mana la gura faci fata. Ce parere aveti?- ce test100%sigur, nu? Ce o fi sanatos sa fie! si noi la fel sa ne bucuram de ei!
fbruma
aris26 spune:
buna,
si eu am abonament la idm. dar nu o sa ma duc, cel putin nu pana dupa 12 sapt. cred ca o sa merg la active center, macar sunt specializati pe gravide si bebelushi(tot dupa 12sapt).
aaaa am fost la eco si bb arata ca un ursuletz de jeleu are maini si picioare....devine din ce in ce mai interesant.
8+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community