Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
Doamnee da ce active sunteti fetele!!!!!! Bun venit noilor burtici!!!! Am vazut ca vorbiti de analizele facultative. Mie doc ginecolog mi-a dat sa fac asa: Toxo , Rubeola,Mycoplasma, Ag HBS si HBC, Ac HBS, Citomegalovirus , Listeria....si inca 2 care nu le inteleg.Am vazut o fata noua care spunea ca nu i-a dat acid folic..cred ca doc au pareri diferite, unii spun ca dc vrei sa ai bb sa iei dinnainte , altii iti dau imediat ce afli de bb, iar altii spun ca dc n-ai luat pana ai ramasn-are rost sa mai iei(asa i-a spus prietenei mele care acum are bb).
ADA si Elysabet da vorbarete sunteti azi!!!
Eu nu ma mai recunosc , de vreo saptamana am o LENE de ma doare. Nimic nu as face , doar sa dorm si sa mananc!! Abia astept sa vina 15sept sa se deschida gradi sa incep munca ca nu mai pot , parca sunt alt om...m-am puturosit de tot.
Cred ca as fi preferat sa , ca poate asa nu mai imi era foame in continuu , si nici nu as fi luat in greutate, da nu pot, in viata mea n-am
11*
simina_kin spune:
aaaaa si am mai obs o schimbare la mine....in sap5-6-7 as fi mancat tot timpul margarina cu gem.....acum de vreo 2sap sa nu mai vad dulce ca mi se intoarce stomacul de greata , dar mananc acrituri , si in special beau zeama....ma trezesc dim si direct la frigider ma duc sa beau zeama de la gogosari..rece!!
Cred c-o iau razna de la atata concediu!!!
11*
ADA1974 spune:
zsuzsu, am sa incerc cum mi-ai spus. Si eu am avut aceeasi problema la prima sarcina, dar parca nu asa de rau ca acum.
Nu stiu daca e indicat sa te speli cu sare atata timp, stiam ca sarea e buna, dar de 1-2 ori pe saptamana.
Simina, spune-ne cum te feresti de bolile de la pici.
ada 8+ si gabi 3ani+6 luni
zsuzsu spune:
Grace 30 ne bucuram ca te simti mai bine si sa speram ca nu o sa mai ai evenimente din astea neplacute
Plici felicitari pt baietel, nu prea conteaza ce e doar sa fie sanatos
spun ca nu coteaza ce e dar eu imi doresc fata, mai ales ca am deja un baiat
dar si daca va fi baiat tot o sa ma bucur si o sa il iubesc mult mult
imp e sa fie sanatos
simina lenea si cheful de a dormi non stop si eu le am, si cred ca multe dintre noi
ca doar e din cauza hormonilor si e normal
si eu iau acid folic din mom in care am aflat de sarcina, chiar inainte sa merg la medic, si iau si elevit, vit e si magne b6
astea m-i le-a prescris medicul si la prima sarcina si si acum
7+ si de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
zsuzsu spune:
simina astea sunt asa zisele pofte
dar daca astea iti pica bine da-idrumul
doar sa nu exagerezi
7+ si de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
zsuzsu spune:
8+ si de Daniel(05.03.2006)
simina_kin spune:
ADA...sa stii ca eu mereu am fost de parere ca de ceea ce te feresti nu scapi......asa ca nu o sa stau cu frica langa copii...nu o sa-i mai pup ca innainte , nu o sa-i mai tin in brate , o sa evit sa ma apropii prea mult de guritele lor.....in rest o sa vorbesc cu med de fam si cu ginec...poate trebuie sa fac ceva preventiv....Mie imi este teama de raceli....ca prin oct , noiemb, dec sunt raciti in continuu...da in rest..ce-o vrea DD. Am mai avut colege gravide si au bb sanatosi!!
11*