Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
ADA1974 spune:
da, eu iau acid folic si vitamine elevit, plus ovule pt fixarea sarcinii (dar am 34 ani). Mi-a recomandat atat dr. gineco, cat si dr care mi-a facut eco (ca dr gineco nu face eco!!!).
La prima sarcina am luat acid folic inainte de a ramane , plus primele luni de sarcina. Dar vitamine am luat abia in ultima parte a sarcinii si cand alaptam. Deh, aveam 30 ani.
ada 8+ si gabi 3ani+6 luni
ADA1974 spune:
legat de sport, si eu mergeam la fitness, dar de cand cu vestea cea mare am mai fost de 2-3 ori, apoi m-am putorosit. Vezi ca pe site e un articol legat de sport in timpul sarcinii (oricum fara sarituri, fara genoflexiuni). Ai grija, acum esti la inceput cand deabia se fixeaza sarcina.
lysbeth spune:
Din cate am citit se pare ca singurele sporturi agreate sunt:
inotul si mersul pe jos
6+
anamariame spune:
Ada, multumesc de raspunsuri. Eu am 27 ani, o sa am 28 cand nasc. Cred ca am sa renunt la mersul la sala pana dupa ce vine bebe.Nu stiu inca daca sa iau acid flic sau nu. Astept ziua de maine sa mai vb o data cu dr.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
miruna22 spune:
anamariame, avem acelasi Dpn!
si eu tot pe 19 iulie am Um! tu ai simptome??? eu ma simt perfect in continuare, doar ceva intepaturi in burtica unori (ca la Cm)!
pupici la fete
ADA1974 spune:
legat de analize, eu zic ca e bine sa facem cat mai multe investigatii si analaize - mi-e groasa de cate cazuri aud de bb cu probleme. Din pacate la noi totul se plateste, dar daca acum avem posibilitatea sa facem aceste investigatii nu e pacat sa nu profitam??? Pe bine ma bate gandul si de celule sterm!!!
Nu stiu ce sa zic in schimb de efectuat analize la Inst Cantacuzino, sau la clinici particulare???!!!! Sotul mi-a spus ca la o clinica pe care o stie el as fi platit mai putin pt Listeria, decat la Cantacuzino - ca au contract cu centrele de analize si trimit multe analize pt care au discount!!
doranna spune:
buna!
eu iau acid folic din luna aprilie (nu de capul meu, recunosc, am discutat cu un dr.). cei 2 medici care m-au vazut pana acum au spus ca am facut f. bine ca am inceput sa iau din timp (am gasit pe net articole in care se spune ca un aport bun de acid folic este indicat tuturor femeilor, nu numai celor care doresc sa ramana insarcinate)
iau si materna din ziua in care am avut confirmarea ca sunt insarcinata (dupa mai multe teste + analiza hCG), iar medicii au spus ca e bine...
la cat de rau imi este si cat de putin mananc de cateva zile, cred ca fara vitaminele astea nu m-as tine pe picioare :(
DN 07.03.1976
UM 27.06.2008
DPN 09.04.2009
[grav] 7
oanaiacovita spune:
Fetele noi sunteti pe listuta...
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
zsuzsu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas [quote]citat din mesajul lui zsuzsu Daca faci TORCH-ul o sa afli daca ai avut rubeola sau nu. Pentru celelalte, poate ar fi mai bine sa iti vaccinezi puiul. Pupici la burtici, Monik |
asa am decis sa fac ceva teste sa vad ex ce am avut si ce nu
in rest copilul a fost vaccinat anul trecut pt rubeola si inca 2 boli, dar nu mai tin minte ex ce
mersi mult de raspuns
7+ si de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
zsuzsu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADA1974 m-am splat pe dinti si nu am mai putut evita momentul. Nu stiu ce sa fac, de cate ori ma spal pe dinti, deabia reusesc sa nu . Acum mi-e cam frica sa mai mananc. ada 8+ si gabi 3ani+6 luni |
ada 1974 si eu sunt in aceeasi situatie
in mom in care ma spal pe dinti m-i se intoarce stomacul pe dos de numa
abia reusesc sa nu vomit
si indiferent de pasta de dinti
dar in privinta asta am mai trecut prin asta ca si cu baietelul meu la fel am patit
atunci nu imi era rau deloc, dar spalatul dintilor era si atunci un chin, intotdeauna imi venea sa vomit, si incepeam sa tusesc de numa
sfatul meu e sa incerci sa te speli ori cu f putina pasta ori deloc
ca de spalatul pe dinti nu te poti lipsi
7+ si de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"