Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
madymar spune:
neata burtici
grace ma bucur mult ca sunteti bine,imi pare rau ca a tr sa ajungi la spital dar bine ca totul e bine, aveti grija de voi
sunt multe fete vechi care nu au mai scris de mult,sunt si in concediu, dar sa dea Dumnezeu sa fie toata lumea bine
plici felicitari,esti prima din gasca noastra oficial mamica de baietel
o zi buna
11+
ADA1974 spune:
lysbeth, vad ca ti-ai modificat semnatura! Si eu am incercat sa modific anul si nu a mers, probabil trebuie actualizat de moderatorii forumului/site-ului.
ada 8+ si gabi 3ani+6 luni
lysbeth spune:
ada, e simplu. Te duci la profil si modifici acolo. Nu ai nevoie de autorizatia moderatorului
6+
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Grace esti pe listuta!
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
lysbeth spune:
dar daca te referi la anul de la ada1974 nu mere. Ala e nick name-ul cu care ai creat contul. Daca nu iti mai place poti sterge contul si sa creezi altul nou cu anul schimbat.
6+
novus spune:
'Neata fetele !!!
Intrebare : ce analize facultative v-ati mai facut, adica toxoplasmoza,citomegalovirus..etc ca vreau si eu sa le fac dar nu stiu exact care sunt
Va pup
12+
ADA1974 spune:
nu lysbeth, ma refeream la faptul ca nu poti alege in profilul personal, la "astept un copil la data de" anul 2009 ! Am crezut ca la asta te referi .
Novus, cel mai bine e sa-ti intrebi medicul. Multe analize sunt recomandate si in functie de varsta mamei. Eu stiam parca, ca citomegalovirus da infertilitate, deci nu mai e cazul sa faci analiza.
La prima sarcina doctora mea m-a trimis la Inst Bals, la o cunostinta de a ei pt a face toate analizele. Dar cand am luat rezultatele, am constat ca la una dintre analize nu mi-o facusera. I-am spus dr gineco, si mi-a zis ca e OK, ca acea analiza da infertilitate, dar la mine nu mai era cazul.
ada 8+ si gabi 3ani+6 luni
anamariame spune:
Fetelor, ati inceput sa luati acid folic? Dr ecograf la care am fost a zis sa nu iau inca, sa ne convingem ca e bebe. Nu stiu de ce, insa eu sunt foarte convinsa.Am citit pe site-ul desprecopii ca e ft important sa iei acid folic incepand cu saptamanile 5-6, eu inca nu iau...Si mai am o intrebare: pana acum mergeam la aerobic de 3-4 ori pe saptamana...acum nu stiu daca sa mai merg. Face vreuna dintre voi sport? Maine merg iarasi la dr si o sa intreb daca e ok...Pana una, alta, m-as inscrie si eu in odisee:UM: 19 iul 2008DPN: 25 aprilie 2009Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
nilufera spune:
buna dimineata!
Primiti-ma si pe mine in club, va rog. Nu stiu exact ce sa scriu,parca urmatoarele:
DN: 26.05.1975
UM:10.07.08
suntem in saptamana 7 si de o saptamana jumate au inceput greturile de dimineata prelungite pana pe la 3-4 dupa amiaza...nu stiu ce sa mai fac, in afara de inumar zilele pana in sapt 12 cand se pare ca vor ceda, eu sper mai devreme...
sapt viitoare ma duc la sanador la prima eco vaginala, sper sa se vada si sa fie totul ok. voi luati altceva in afara de acid folic? eu am inceput sa iau niste prenatale pt ca nu prea reusesc sa mananc mai nimic..
lysbeth spune:
@ada, partea cu astept bebitz in data de nu mere...Ar trebui sa-l luam de urechi pe web master
Legat de analizele facultative...Chiar m-ar interesa si pe mine subiectul. Cele obligatorii deja le-am facut. Maine ma duc sa iau rezultatele. Sper sa nu fie nimic in neregula
6+