Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

e bime sa anunti: ai dreptul la 16 ore libere pe luna pt analize, poti sa refuzi lucrul suplimentar, daca te certi cu seful sau altcineva, nu stai cu teama ca primesti imediat instiintare de desfacere a contractului de munca, etc.
E optiunea fiecaruia cand anunta, dar cu cat mai repede cu atat mai sigur pt noi.

Acum chiar am inchis

Pupiciiiiiiii

ada 8+ si gabi 3ani+6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

eu fetelor cred ca de fiec data am avut tensiunea mica, cu toate ca nu prea mi-am verif prea des,acum vreo 7 ani am stat in spital si mi s-a spus ca am tens mica si cand mi s-a mai verif de med de fam la fel mi-a spus ca e mica. Acum dr de fam a zis sa consum mai multe lichide si sa iau cate o pastila de calciu, la ginec inca nu am apucat sa-i spun mergem peste 3sapt si sa vad ce-mi zice
ayla ada are dreptate odata ce anunti oficial ai niste drepturi, acum depinde ce relatie ai tu cu sefii

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am o relatie ok cu sefii.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Dar daca este vorba ca sunt 16 ore libere pe luna pt analize atunci chiar o sa-i anunt dar nu cred ca in scris, poate doar verbal.

Mercic.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetele este vreuna dintre voi ..care merge la Filantropia?
Trebuie sa ma gandesc serios la un obstretician - ginecolog.....merge cineva la Dna.Dr Dumitra Militaru?
trebuie sa ma duc la un ginecolog , ma apropii de saptamana 10, si stiu ca e si perioda in care incep sa se faca o parte din analizele importante.
Voi cele pana in 10 sapt ati facut ceva analize?

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Va invit la un capitol nou

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

@florinela
Noi am facut numai analizele generale de sange si urina...Habar n-am ce presupun exact. In afara de rh nu prea intelegeam nimic din lista. Cu totul au fost 17 puncte pe lista si mi le-a cerut medicul de familie. Azi ma duc sa iau rezultatele.
Sper ca e de bine

6+

Mergi la inceput