Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele...si eu sunt deja la munca ada

am noutati: ieri am fost la dr si am facut eco morfofetala de trim I. A fost cea mai distractiva vizita la dr din viata mea, mini dadaea din toate cele, se ascundea de dr si nu putea sa-l masoare...ffff tare. Are 6,04 cm si 55 grame . Are toate organele, 2 maini, 2 picioare, toate degetele, toti ochii ...e f bine.
si inca nu v-am zis marea noutate : dr mi-a zis ca 80% sexul e masculin ...fericire maxima (nu ca daca zicea ca e fetita ar fi fost altfel, noi eram la fel de multumiti orice iesea, sanatos sa fie). Ideea e ca nu ma asteptam sa-mi zica asa repede.
Ma rog, a zis ca la 16 sapt poate sa zica un 100%, ca se mai schimba lucurile, dar pana la proba contrara ramane primul BAIETEL din listuta...hihiih

ada cum pun si eu carucior albastru la semnatura? stii? (te intreb pe tine ca tu esti prezenta acuma

m-am intins ca o placinta si va plictisesc.
pupicii multi, sanatate din plin si o zi super usoara

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

NU STIU DACA E CEA MAI SIMPLA CALE:
incerci sa scrii un raspuns, inserezi caruciorul si vezi ce scrie: [....], apoi nu mai trimiti raspunsul si intri in contul tau, la profil si la semnatura tastezi semnificatia caruciorului: " [...]".
Eu asa am facut si a mers.

ada 8+ si gabi 3ani+6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

neatza fetelor

@ada , schimba pasta de dinti. S-ar putea sa nu suporti mirosul ei

Legat de semnatura....nici eu nu shtiu cum sa o schimb. M-am uitat prin profile si exista o sectiune cu data probabil de venire pe lume a lui bb. Da nu ma lasa sa pun anul 2009...Are cineva idee cum pot sa o setez corect?

Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna dimineata, tuturor si o zi usoara !

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

ada mersi mult, de chiara ce sunt nu vazusem carutul in lista de emoticoane si am crezut ca e vreo smecherie

12+

Mergi la inceput

cu placere, dar sa stii ca nu am verificat daca era caruciorul in emoticon

Mergi la inceput

plici, scuze, dar inca nu m-am trezit - felicitari pt bb, sa fiti sanatosi pana la capat.

lysbeth, nu cred ca e problema cu mirosul; cand ma spal pe dinti (mai ales in interior), mi se face rau si-mi vine . Cred ca solutia ar fi sa nu ma mai spal - dar cine poate sta asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Buna !
Ce de fete noi ... sa fiti asnatoase si voi si bbii ...

vreau si eu pe listuta...
DPN 31.03.2009
UM 22.05.2008 (stiu ca nu prea 'bate' dar asa am avut eu ovulatie ... mai tarziu - si inca 2 )
DN 18.05.1076

N-am mai intrat de ceva timp, am avut peripetii...am fost internata in spital (am avut sangerari) ... m-a ingrozit maternitatea din Brasov - a nascut cineva aici? sau ma rog are ceva informatii?

Dar se pare ca acum sunt mai bine - cel putin nu mai sangerez! si sper sa nu mai lipsesc asa de mult de aici.

si trebuie sa va mai spun ca mi-am subapreciat seful cand am presupus ca, atunci cand va afla ca sunt o sa ma intrebe cand ma intorc. Nu! s-a ridicat de pe scaun, m-a pupat si m-a felicitat si mi-a zis ca sunt fata hotarata - asa cate 2 odata

Va pup!

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

imi pare rau ada... trebuie sa fie tare aiurea...

Am avut si eu fix 3 zile de si apoi mi-a trecut brusc. Dar sigur nu vreau sa reexperimentez...Daca se poate si fara e foarte bine

6+

Mergi la inceput

Felicitari Grace, ne bucuram ca esti iar printre noi si sa dea DD sa ramanem toate pana in martie-aprilie.
Super sef , mai rar astfel de oameni! Sper sa se comporte si al meu la fel (e de treaba de obicei), dar nu prea stiu cum sa fac: el e in concediu si vine abia in septembrie, iar eu vroiam sa anunt azi oficial starea mea de . O sa ma mai gandesc!

Mergi la inceput