Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
Shose spune:
Miri
pt Bruno prieten cu olitza. Iti mai zic o data...
cand iti vad minunatziile de baietzi.
Miki nu regreta banii. Acum vreo 5 ani m'am decolorat la par si distrusesem parul de tot. Dupa vreo 6,7 luni de Kerastase ala galben mi'am revenit mirculos. Abia mai reusam sa il pieptan. Nu mai steatea deloc ne indreptat... aveam cosmare ca tre sa ma tund. Si mi'a adus o prietena K din Frantza. De atunci....nu l'am mai lasat o perioada lunga de timp.
Honey daca te ajuta cu ceva....afla ca io ma simt mai dezastru decat tine. Pipetu nu e chiar plangacios, dar e matzaitoare. o iubesc de mor...dar am momente cand imi vine sa fug de acasa. Fara sa ma mai uit in spate. Ma rupe de spate...vrea bratze non stop. Si in parc cand mergem ii mai vin nebuniile sa o iau in bratze. Si tzine'te la impins carutz, carat in bratze.... si draci de mor.
Dar in cateva minute ma linistesc si ma iau remuscarile.
Doc
nu mi fac. In sept sun sigur...ca d'asta si vin. Sa va vad...si sa mai fug si io o zi cu sotzu pe la mare.

Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
miki_baby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Miri pt Bruno prieten cu olitza. Iti mai zic o data... cand iti vad minunatziile de baietzi.Miki nu regreta banii. Acum vreo 5 ani m'am decolorat la par si distrusesem parul de tot. Dupa vreo 6,7 luni de Kerastase ala galben mi'am revenit mirculos. Abia mai reusam sa il pieptan. Nu mai steatea deloc ne indreptat... aveam cosmare ca tre sa ma tund. Si mi'a adus o prietena K din Frantza. De atunci....nu l'am mai lasat o perioada lunga de timp. ![]() Honey daca te ajuta cu ceva....afla ca io ma simt mai dezastru decat tine. Pipetu nu e chiar plangacios, dar e matzaitoare. o iubesc de mor...dar am momente cand imi vine sa fug de acasa. Fara sa ma mai uit in spate. Ma rupe de spate...vrea bratze non stop. Si in parc cand mergem ii mai vin nebuniile sa o iau in bratze. Si tzine'te la impins carutz, carat in bratze.... si draci de mor. Dar in cateva minute ma linistesc si ma iau remuscarile. ![]() Doc nu mi fac. In sept sun sigur...ca d'asta si vin. Sa va vad...si sa mai fug si io o zi cu sotzu pe la mare.![]() ![]() Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
Merci mult!

Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Shose spune:
Ginette
nu vreau sa aud asa ceva despre Adelutza.
Sa treaca la antibiotic cat mai repede idiferent ca e pe guritza sau intravenos. Uffff
mama ei de infectie pacatoasa.
Ema feliitari de Milan botezat, cestin cu 'acte in regula'. Asteptam pozeee
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zeririlouiza Am intrat si eu sa vad ce fac fetele, ca m-am certat iar cu sotu zici ca e ciufut iar eu cu starea mea nu mai suport nimic azsa ca la-m lasat ca un cacat singur si am venit la calculator, dar ciudat este ca imi curge laptic dintr-un tit, vi se pare normal eu care nu mai alaptez de 4 luni si nici nu a mai curs asa zici ca e ca atunci dupa nastere da sa vina lapticu, in fine important e ca nu ma dor tatele. |
Pai cum mai Louiza, tocmai voi doi va certati, care nu mai demult de saptamana trecuta faceati "exercitii pentru al doilea" - vorba lui Miri - la greu? Ia bagati voi o cura de Magne B6, sa vezi ce pace ingereasca o sa se astearna in caminul vostru! Eu ma mir ca nu e ilegala combinatia asta de mineral cu vitamina :-))))))
Si vroiam sa-ti spun, poza Yasminei din albumul comun, aceea in care tuguie buzele la camera, e delicioasa!
Am vazut pozici cu Roberticu la munte, mi-a placut la maxim cum dormea in port-bebe, si mocuta lui din poza asta: http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId=3598
Am vazut si poze cu frumusetea de flacau al Andreei, la mare, ce frumos statea el el in copaita!
Si, bineinteles, pozele superbe cu Pupi si Serbanutu, care-si dau tarcoale :-)
Avem si noi cateva poze noi, nu spectaculoase pentru ca nu "facea" nimic, dar privindu-le ma mir - tot timpul ma mir de fapt - cat de repede cresc astia micii.
Miri, ca de obicei dr tau o sa aiba raspuns si pt dilema cu accidentele lui Bruno... sper sa-i gaseasca repede cauza recentei sensibilitati si sa revina cretulinul la olita :-)
Va amintiti poate cand va povesteam eu de baietelul unei prietene, care la doi ani nu vorbea nica, nu se uita in ochii adultilor si, cand vorbeai cu el de aproape, incepea sa se loveasca peste urechi? S-a dovedit ca mititelul avea polipi, care in plus favorizasera o otita serica. Prin urmare, nu putea vorbi pentru ca auzea sunetele ca din piscina, deci nu le putea reproduce. L-au operat de polipi si sper sa isi dea si el drumul la vorba curand. De unde deduc eu ca da, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, dar trebuie urmariti atent, sa nu fie o chestie de-asta aparent banala si care de fapt le intarzie progresele.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Shose spune:
Nati ai fata mare de acum. Doamne abia astept si io nazbatii d'astea de pe 2 picioare.
Sa va zic de Pipe. Sta in 4 labe, si da din fund in spate si in fatza de mri de ras cand o vezi. Parca isi face elan. Din cand in cand mai aterizeaza si cu nasu' in saltea. Dar nu pare a fi deranjata. Premergatorul pe care l am luat sambata nu prea ne floseste. E si cam mika pt el cred, si nici nu prea o incanta multa. Apasa 2,3 butone, asculta muzicutze si ridica mainile in semn de 'bratze'.
I'a luat bunica oaliza - masinutza, cu melodii.
Sper sa nu\i vin vre'o idee sa o puna pe ea cat sunt ele amandoua acasa. 
Ma tot inebuneste ca pe mine m a pus de pe la 9 luni pe olitza...si vai, vai ce efect a avut.
Nu prea cred, dar in fine.
JMoni frumoasa vacantza. Ce pui mare si frumos ai si tu!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
miri_mik spune:
shose... sper sa nu crezi, si sa ascunzi olita o vreme... dar ma rog, asta e buba mare:) nu discut io despre ea:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Shose spune:
Doamne Stancutzule ce mare e frumusetzea ta. Si ce freza... .
Poza 'printre gratii' zici ca e dintr'o revista.
mult fetele finutze
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Hehe Miri nu ma duce ea asa usor. M'a luat rasul cand am auzit. Oricum pe mine m'au crescut mai mult 2 surori d'ale bunicii. Care din pacate acum nu mai sunt. Dar daca ar mai fi fost...sigur s'ar fi amuzat si ele la asa nebuie
Daca vrea sa se amageasca n'are decat sa incerce. Io una am intzeles treaba cu controlul asupra sfincterelor. Ma mir ca nu vrea sa o inteleaga si ea.

la toti 3...hai si la tati
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
stancutza spune:
Tot eu...dau strigari inainte sa ma duc la dus si nani, ca maine muncesc:
IRINOUKA, STOISOR, CATI, MONICA-MATZ, ELIZA, CE MAI FACETI?
Roxana, sper sa treaca repde infectia Adelutei cu cel mai bland tratament posibil. Si zic inca o data: ce bine ca ei nu tin minte ce li se se intampla acum...
Elle, ce super e Eva, cum vrea ea sa aiba tot :-) Sa stii ca si Sofia racneste, de incantare, de o aude tot parcul. Intr-o zi am iesit cu ea si tati, am stat pe banca sa-i dau ceai, si dupa aia tine-te concert: a vorbit cu copacii, cu iarba, cu frunzele, cum face ea de obicei. Pe banca de alaturi erau doi batranei. S-au ridicat sa plece si mosulica, hatru, la Sofia: "Ei, ai baut cinzeaca aia, si acum ai chef de vorba, ai?" Erau tare de treaba, dar saracii cred ca au plecat mai repede decat isi propusesera, ca nu se mai auzea om cu om acolo!
Fetele, pot sa fac ceva sa o incurajez pe Sofia sa stea mai bine in fund? Inca i se inmoaie coloana dupa un timp de stat fara sprijin...in carut sta bine, nu pe spate ci se duce in fata si se sprijina cu bratele de la cadrul ala lateral, de parca ar fi pe un tron :-) Dar nu o pot lasa de ex singura in patutul ei, se pravaleste unde se nimereste si s-a lovit de cateva ori zdravan la cap, a si plans saracuta.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
miri_mik spune:
stancutsa, doar sa perseverezi. dureaza pana se "antreneaza" muschii spatelui. pune-o cat de des fara sprijin in fundulet; LA INCEPUT VA PUNE MAINILE IN FATA INTRE PICIORUSHE? APOI PE LATERALE (scuze de caps) si pe urma o sa-si controleze pozitia cu succes. dar dureaza:)
shose, pumpizam pipetu in somn, pe varf de nas:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png