Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Gatta, cel mai bine este sa incerci. Daca peritolul o va face sa manance este minunat. Plus ca efectele alea adverse nu apar la toate persoanele. Este posibil ca saratica sa nu aiba nimic!!!

Cati, ura ca ai mai aprut pe aici ! Si cu vesti bune !!! Felicitari pentru dintisor - va aparea imediat si celalalt! dar si pentru ridicatul in genunchi. Mi-l imaginez cum face pentru ca si eleni este la faza asta foarte activa. Parca este un catelus ce se balangane. Eu chiar rad cu frate-sau caci spunem ca ea danseaza inb acele momente...
frumosului matei. Mai pune fotografii cu el sa-i vedem si noi cucuiele, vanataiele caci tot frumos ramane si cu semne si fara semne!!!

A, nici eleni nu pune intreaga talpa jos. Parca este balerina si sta in poante ca o balerina.
Tare m-au amuzat fotografiile date de tine. Mai ales cea cu chinezoiul mic ce cauta lapte si la o statuie...

Gatta, nu apre sa o deranjeze surubul. Si mie mi-a fost frica de asta dar nu aveam de ales caci asa sunt cercelusii astia medicinali. I-am pus la medlife si aia sunt cerceii sterili de la ei. Trebuie sa-i tina in ureche o luna. Apoi ii voi pune pe ai ei. Are unii micuti - doua tortite - superbi din aur alb. si unii din aur galben. Nu m-am hotarat pe care sa-i pun... Plus ca ma bate gandul sa mai intru in niste bijuterii in atena sa-i mai caut un model deosebit...
N-are ma-sa prea multe bijuterii dar pe fata mamii o umple mama de bijuterii de mica...

Ellenuta, multumim de aprecieri. Dimitrakis este tare un smecheras caruia ii place tare mult sa fie fotografiat/ filmat...

Am vazut si eu ultimele fotografii din albumul evei. Doamne ce frumoasa este. Si, asa este!, seamana din ce in ce mai mult cu tine. Este superba! De unde i-ai luat tarcul acela viu colorat si cat ai dat pe el? Celalalt copil este verisorul ei? Se joaca deja impreuna? Eleni nu baga in seama niciun alt bebelus. Pe ea o intereseaza doar frate-sau si prietenii lui....

Ce spui de o inatlnire joi?
Cum te descurci cu circulatia restrictionata in zona in care stai?
Trebuie sa fie tare nasol....

s-a ridicat si bitzulina in picioruse??? Felicitari !!! Doamne ce repede cresc! Cateodata imi vine sa plang cand ma uit la eleni a mea si-mi amintesc ce micuta era....

dintisorii vor iesii si ei... chiar imispunea o mamica asera in parc ca fiului ei i-a iesit primul dintisor la 8 luni si jumatate....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

cati felicitari pt dintoc!
elle daca se vad gingiile umflate si alb nu mai aveti mult!felicitari si voua!si felicitari pt ridicatul inh picioare!si noi am inceput etapa asta si tare mandra sunt cand il vad!va dati seama ce copii mari avem deja??
lalad si eu m-am amuzat imaginandu-mi-l pe andrei cu premergatorul!!dragul de el!!doar acum incepe distractia cu cazaturile!

ven ma bucur ca isi revine matei, si ca bubitele aproape au trecut!multi pupici!

chiar asa,lala20?stoisor?unde sunteti?totul bine?
lauraD v=am vazut pozele, ce copii frumosi ai!!!si ce bine ii sta lui eleni cu cercelusi!!imi place mult splendoare in iarbva, si cea cu degetelul in gura!!iar dimi...are talent de foomodel!!!ce privri baga el la pozat

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Laura, am vazut pozele cu printzesa cercelata si cu fat-frumos indragostit. super sint!

Ven, ma bucur ca pishcotzelu' e mai bine. si ca "executa" lucruri noi.

Creata, supe pozele de la Bilea. ce chestie, sa va intilniti asa!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

multumesc mult!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici tarcul mi l-a luat mama din dragonul rosu. a dat vreo 400 ron pe el. dar e tare bun. o sa-i mai fac niste poze si o sa-l vezi mai bine. si da, baietelul este verisorul ei. i-am pus in tarc impreuna, s-au bagat putin in seama, s-au luat de par putin si dupa aia fiecare cu aia ma-si, vorba aia ..

da, ma bag la un moghioros maine!! abia astept. e cam haos pe aici dimineata si dupa-amiaza dar ma descurc eu.

PS .. am facut si capitol nou ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput