Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 20
cati_magureanu spune:
Miki, saru'manuuutzaaa! Pupici si de la noi nordicei Saara!
Gatta, ma bucur mult ca s-a terminat calvarul micutei Sara! Pupam fata mica!
Ginette, hai maaa...imi pare asa de rau sa aud ca iar va luptati..of..Pupam Adelutza-perlutza si sa se faca bine! Dati-i la cap nenorocitaei de e-coli!
LalaD, mai..am ras cu lacrimi de aventurile lui baby Andrei! Mi-l si imaginam pe masura ce citeam..am ras cu lacrimi! Si eu am cedat de mult nervos si..nu numai (a se intelege "febra musculara d ecate ori il luam de pe mocheta si-l transferam iar pe cearceaf") si am zis...faca-se ce-o vrea! si al meu pupa mocheta la greu! ce sa-i fac..am incercat sa caut un tarc maare..dar n-am gasit nimic asa cum vrem noi la un pret ok...am gasit ceva dar la un scor de vreo 200$ de am zis..pas...Asa ca pupam mocheta in continuare...
Laura, frumoasa Eleni este acum si mai frumoasa asa cercelata! Muuuah! Pup-o mama pe ea de fetita cu ciuciulushi! :-) Ce m-a amuzat cum zice Dimitris si ce m-a mai amuzat cu faza cu "furatul gandirii"..ha, ha...
Honey..muuaaahhh! Multi pupici micului AJ bolnavior! Sa-i treaca repede si nu mai vb. prostii cu mama rea...ce ai?!
Stancutza (ahmm..pardon..Doamna Sanchez), saru'manutza ca te gandesti mereu la noi! Sa stii ca am admirat-o pe frumoasa Dv. fiica! Super pozele! si ce cositze avem! Muuuah!
Miri, muuuah la strumfii de Briusel! V-am admirat in poze!
Grand place-ul ala l-am vizitat si noi dar, din pacate, n-am prins minunata expozitie florala! si am cazut in melancolie si mai si cand am vazut podul din Koln pe care ne-am plimbat acu' ceva ani..si catedrala...eheee...
Angi, pupam Pupicul frumos! Cam rarut si tu, pe aici...
Asaaa..acum despre noi..ce progrese a mai facut maria sa Matei...
Deci, cea mai proaspata tocmai v-o zisei! Apoi, ne ridicam si noi in genunchi si facem ca Bambi, dam cu capul in toate alea astfel incat avem asa: vanatai, cucuie, zgarieturi...nimerim cu o precizie de invidiat toate colturile (de mobila, de pereti)...Am inceput sa ne ridicam in patut in genunchi astfel incat chiar acum cateva minute era sa sarim "gardul" daca mami nu veanea la timp! (de obicei ridic portita dar acum l-am dus din livi9ng in dormitor cand a adormit si am uitat sa i-o ridic)! Escaladam tot ce se poate (mami pune perne peste perne ca sa nu iesim, cica, din tarcul improvizat dar noi suntem mai smecheri) astfel incat numai pe mocheta stam..inspectam tot ce se poate cu consecintele de rigoare (a se intelege cucuie)..
Ne plac si noua f. mult jucariile neconventionale (telecomenzi, cabluri, cordoane, snururi, DVD-uri, calculatorul, revistele etc.)...zilele trecute l-am gasit cu un DVD in gura, respectiv cu "Georgia Rule"
De papat... papam... dar nu ne omoram..Ne place muuult portocala! Daaaa...pai nu mai papam solid daca nu "ne" da mami 2-3 picaturi de portocala!
Am incercat iaurtel dar am facut alergie..asa ca mai amanam! Ousor inca nu indraznim dupa alergia ce-o facuram...mai asteptam un pic...
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
cati_magureanu spune:
Grati, imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnavioare! Insanatosire grabnica!
Ven, ce mai face puiutul mic? Vai ce mi s-a rupt inima cand l-am vazut asa trist!
Ema, felicitari pentru noul mic crestin! Sa fie sanatos! Asteptam pozele!
Ce vroiam sa va zic: Matei nu pune toata talpa piciorului jos..isi indoaie degetelele iar gleznele parca sunt din guma asa se flexeaza...este ok? totusi are 7 luni...
La Multi ani clopoteilor sarbatoriti astazi!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
cati_magureanu spune:
aaa..si vroiam sa va dau un link sa va amuzati..
http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2008-08-19.html?top=4
Daca apare alta poza decat cea intitulata "Ei, asa DA" mergeti mai jos la Top 10 si o gasiti acolo printre altele la fel de inedite...
SUFLET DRAG
cati_magureanu spune:
sau asta...
http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2008-08-13.html?top=4
SUFLET DRAG
cati_magureanu spune:
...nimeni?
SUFLET DRAG
cati_magureanu spune:
...si asta este super haioasa ..desi cred ca am mai vazut-o o data...
http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2008-07-16.html?top=4&top50=1
SUFLET DRAG
AngeliquedeS spune:
si noi suntem, in umbra, asa... multumim pt aprecierile legate de poze si felicitari pt Matei cel care se ridica singur... Si noi facem alergie de la ou 
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
cati_magureanu spune:
Ce ziceai tu Lauraca ne "omori"? :-)
Ce vroiam sa mai zic de Matei! Stie cand ii zic "Mac-mac" sa se uite dupa rate (avem aici rate si gaste gramezi si i-am impuiat capul cu mac-ma ca acum, cum ii zic "unde este mac-mac", imediat se ridica saus e intoarce si incepe sa le caute din priviri!)..hi,hi
SUFLET DRAG
cati_magureanu spune:
hai mai Angi dragutza, maaa..pai de ce in umbra??? Am vazut ca nu prea mai intri asa cum faceai inainte...
Pupicul mic este delicios! Daaa.te-am auzit cand ziceai de alergia la ou..uuf..voi sunteti alergici?
Ca la noi, eu sunt foarte alergica...si taica-miu la fel..mostenire de familie..
Noi inca nu stim daca avem la ou..am facut la iaurt...si ne este frica de ou acum...Am zis sa mai stau vreo 2 saptamani si apoi sa-i dau..sa vedemm
SUFLET DRAG
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu hai mai Angi dragutza, maaa..pai de ce in umbra??? Am vazut ca nu prea mai intri asa cum faceai inainte... Pupicul mic este delicios! Daaa.te-am auzit cand ziceai de alergia la ou..uuf..voi sunteti alergici? Ca la noi, eu sunt foarte alergica...si taica-miu la fel..mostenire de familie.. Noi inca nu stim daca avem la ou..am facut la iaurt...si ne este frica de ou acum...Am zis sa mai stau vreo 2 saptamani si apoi sa-i dau..sa vedemm Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! |
Eu sunt alergica si nu-mi pot reprima un sentiment de vinovatie. ALergia mea deja e grava, a dat in astm... Cat despre intrat pe forum, nu prea mai am timp si nu apuc nici macar sa citesc tot...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Matei (13 ianuarie 2008)