Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Luca (Gugushtiuc), Iris Maria (Iulia), Ileana Smaranda (IrinaL), Stefania (Alinaatudor), Emma (Eliza), Alessia Luciana (Nicole es)

Cat despre spor la bebe, chestia e ca sotu nu prea e incantat de idee, asa ca acu pt ca i-a tremurat un pic gacii o sa aiba mai mare grija sa nu mai treaca prin emotii.Asa ca asta a fost o sansa pe care am ratat-o.El zice ca ar mai vrea un bebe da nu acu, ci dupa ce mai creste ist mic, peste vreo 2-3 ani.Mi-e mi-ar fi convenit acu mai degraba, ca sa fie apropiati de varsta.Na, in fine.

Mai fetelor, eu nu pot vedea pozele nici ale Cretulinei, nici ale Stancutzei

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Eu sunt tare dornica de "intalneala" in moghioros....!!!!

Abia astept sa vad doua crete frumoase si bronzate !!!!

Dar as vrea joi caci tocmai am aranjat pentru maine o intalnire cu mamica unui prieten de-al lui dimitris de la gradinita ... Nu s-au mai vazut baietii nostrii de la inceputul verii si acum ne-am potrivit programul fiecareia....
cine se mai inscrie ???

Roxana - ginette - din pacate, nu a reusit sa vorbeasca astazi cu urologul caci era in operatii asa ca abia maine va stii daca -i dau adelutei antibiotic oral sau prin branula....

poate va reusi sa ajunga si ea joi !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Cretz, venim si in octombrie, pe 5!! Sigur ne vedem ca mi-e un dor de voi!!!

Monicaa..nu stiu, habar n-am! Stiu ca e pentru par uscat. Cel mai bine intrebi coafeza ta ce fel de par ai si ea iti recomanda.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor am gasit o carte de retete facut pe forum, daca aveti si voi ceva bun puteti adauga aici dar ce e mai interesant ca sunt si retete pentru bebei

http://forum.desprecopii.com/forum/recipe.asp

si va intreb si pe voi are cineva rice cooker

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a 09 Ianuarie 2008 adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

creatzooooooooo!!!am vazut pozele din concediu si ce0mi vad ochii????ai fost in sibiu|!!!!de ce n-ai dat un telefon??????????????

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

In primul rand, vreau sa va multumesc la toate (nu nominalizez sa nu "sar" pe cineva) pentru sustinere; conteaza foarte mult pentru mine - pentru fiecare un si o !

Si un buchet intreg de pentru LAuraD ca m-a suportat s-o "sec" la telefon cu nemultumirile mele.

Cum v-a spus ea, n-am facut nimik la spital; ma duc maine dimineata - fara buburuza, desi dr zicea sa ma duc cu ea - poate o prindem pe uroloaga inainte de a intra in operatie.
Sper sa nu-i faca cistograma; dr Palade - la care am fost internata - zicea ca e-coli s-ar putea sa fie in celulele mucoasei urinare, de a iesit asa greu si ca poate dr Dinu - uroloaga - o sa recomande si cistograma; vedem maine.

Acum, ref la intravenos vs oral, nici nu stiu ce sa zic: decat mai mult timp oral, mai bine 10 zile branula si scapam.

Special pt Simona-Gata - ca stie beleaua asta: i-a facut si antibiograma, la Cantacuzino (la V. Babes noroc ca m-am dus cu 2 pungute ca altfel, nu-mi faceau 2 analize din aceeasi punga; am dus si acolo, azi dimineata) si a iesit sesibil la: ACID NALIXIDIC, AMOXICILINA+AC. CLAVULANIC, CAFTAZIDIM, CEFUROXIM, COTRIMAXAZOL, FOSFOMICINA, GENTAMICINA, NITROFURANTOIN SI NORFLOXACIN. Una din astea se gaseste si in CEFRIAXONA, antibioticul pe care l-a facut la 6 luni.

Acum, o sa vedem maine ce alege uroloaga.

Imi pare rau ca n-am citit decat pe diagonala; am retinut ca si AJ (de Vali-honey) este bolnavior; sa treaca repede otita si pe mami, ca este THE BEST!

A, si am "prins" ceva de o intalneala in Moghioros; dak nu sunt 40 de grade (si n-are branula) suntem prezente!

Va las, ca buburuza mea a descoprit ca e haios sa tzipe - am vazut ca este la moda - si tzipa de-ti sparg etimpanul!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Multumim de aprecieri la adresa pozelor1 si noi am vazut poze frumoase multe, dar neuronul nu ma prea ajuta sa enumar protagonistii.

Miri, acolo unde se uita Stefan atent pe forum e un mesaj al Stancutzei daca faci zoom pe poza se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ginette si cine mai are roblema cu e-coli... Ca si info, si Stefan a luat in maternitate la nastere e-coli, am luat si eu si ne-am tratat cu Augmentin intravenos (both) 7 zile (in spital). De atunci n-a mai recidivat crocobaurul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Am luat rezultatele de la CANTACUZINO; are infectie cu "Escheria coli peste 100000 UFC/ml - asa scrie la rezultat"; banuiesc ca asta este e-coli

Maine ma duc la spital sa vedem ce antibiotic intravenos ii baga.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Roxana , ultima infectie cu E-coli a Sarei am tratat-o cu Zinnat ( cefuroxima) , 4 ml/12 ore , timp de 10 zile. Banuiesc ca ii face si antibiograma si daca iese sensibil la cefuroxima , poti sa-i dai Zinnat si scapati de branula si de spital. Se mai poate da Cedax , 2.5 ml/24 ore ,timp de 10 zile , in caz ca iese sensibil la ceftibuten. In cazurile de infectii urinare ajuta f. mult si Vitamina C natural , 5 picaturi / zi care distruge germenii din urina.Nu uita sa-i dai Biotics pentru protectia florei stomacale si Liv 52 pentru protectie hepatica.
Trust me , am deja experienta cu madame e-coli si de-acum stiu cum sa-i dau la cap.
Multa sanatate buburuzei , sa scape repede de infectie

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Ciao fetelor,

In primul rand, vreau sa va multumesc la toate (nu nominalizez sa nu "sar" pe cineva) pentru sustinere; conteaza foarte mult pentru mine - pentru fiecare un si o !

Si un buchet intreg de pentru LAuraD ca m-a suportat s-o "sec" la telefon cu nemultumirile mele.

Cum v-a spus ea, n-am facut nimik la spital; ma duc maine dimineata - fara buburuza, desi dr zicea sa ma duc cu ea - poate o prindem pe uroloaga inainte de a intra in operatie.
Sper sa nu-i faca cistograma; dr Palade - la care am fost internata - zicea ca e-coli s-ar putea sa fie in celulele mucoasei urinare, de a iesit asa greu si ca poate dr Dinu - uroloaga - o sa recomande si cistograma; vedem maine.

Acum, ref la intravenos vs oral, nici nu stiu ce sa zic: decat mai mult timp oral, mai bine 10 zile branula si scapam.

Special pt Simona-Gata - ca stie beleaua asta: i-a facut si antibiograma, la Cantacuzino (la V. Babes noroc ca m-am dus cu 2 pungute ca altfel, nu-mi faceau 2 analize din aceeasi punga; am dus si acolo, azi dimineata) si a iesit sesibil la: ACID NALIDIXIC, AMOXICILINA+AC. CLAVULANIC, CAFTAZIDIM, CEFUROXIM, COTRIMOXAZOL, FOSFOMICINA, GENTAMICINA, NITROFURANTOIN SI NORFLOXACIN. Una din astea se gaseste si in CEFRIAXONA, antibioticul pe care l-a facut la 6 luni.

Acum, o sa vedem maine ce alege uroloaga.

Imi pare rau ca n-am citit decat pe diagonala; am retinut ca si AJ (de Vali-honey) este bolnavior; sa treaca repede otita si pe mami, ca este THE BEST!

A, si am "prins" ceva de o intalneala in Moghioros; dak nu sunt 40 de grade (si n-are branula) suntem prezente!

Va las, ca buburuza mea a descoprit ca e haios sa tzipe - am vazut ca este la moda - si tzipa de-ti sparge timpanul!

Sper s-apara mesajul, ca ma chinui de 5 min sa-l postez!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

SCUZE CA A APARUT DE 5 ORI!!!
De la calculator

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput