Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ellenutta mersi mult, sa stii ca incerc sa ma menajez sa nu-mi mai fac rau si cred ca asta e solutia, si al meu e stresat si super aglomerat dar in viata trebuie sa incercam sa trecem in doi, in fine il las isi revine el.

In ca un banc

Cadou de Craciun
Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta,
vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii.
Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se
murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa
incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt
gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin
pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori ii voi saruta in anul care vine!
Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni ii vei purta perechea numai pentru mine.
Cu toata dragostea !
P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita

Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 7 luni +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Louiza, super bancuri. Am continuat sa rad....

Cat despre sot. Am dedus din ultimul mesaj ca aveti ceva probleme. Eu sunt mai concilianta de felul meu si ma gandesc sa te sfatuiesc - inainte sa apuci sa treci la represalii serioase contra lui - sa ai si tu in vedere ca aparitia unui copil intr-un cuplu produce uneori mici "turbulente"... Se duc vacantele in care puteati face orice; se duc serile linistite si romantice; apar tot felul de discutii referitoare la copil si modul de crestere sau de abordare a problemelor micutului/micutei...
Important este sa va pastrati calmul si sa faceti deopotriva compromisuri ; sa va amimtit ca va iubiti iar copilul va intregeste iubirea.

Si eu am trecut prin aceste "turbulente" cu sotul cand avea dimitris vreo 6 luni.
Sincera sa fiu eu ma asteptam sa se repete acum , dupa nasterea lui eleni.
Dar se pare ca am retinut ceva de atunci amandoi si este totul ok.

Acum, scuze daca "m-am bagat" unde nu-mi fierbe oala sau daca -mi lipsesc elemente pe care le-oi fi povestit in "restantele" pe care le am....
Mi-am dat cu parerea cu drag pentru tine si bebe Yasmin !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Neata!

Am dormit doar 6 ore si m-am trezit de 3 ori in noaptea asta. Sunt capie!

Fetelor, ma bucur ca v-ati amuzat. Fazele le-am luat de pe un forum, nu mi s-au intamplat mie.

Honey . Bine ca v-au dat tratament si acum o sa fie bine.

Louiza, o sa treaca supararea cu sotul! Maine poimaine o sa ne scrii ca make up sex is the best:))

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna dimineata ! zic si eu dupa ce am picat ca musca-n lapte cu mesajul pentru Ginnete.
Incerc sa citesc si eu din urma si sa raspund pe masura ce termin paginile...
Louisa , te inteleg cu nervii...si eu am avut zilele astea niste stari de-mi venea sa bat pe toata lumea si ma certam cu sotzul din orice tampenie...Pup fata sa se calmeze , incearca niste Magne B6 asa cum zice si Stancutza , ajuta la stari de irascibilitate si nervi .Cat despre lapticul care curge...eu am 4 luni de cand nu mai alaptez si imi curge laptic din sanul stang. Este ceva gros cu culoare galbena , ca untul ...inainte de fiecare dush , ma mulg manual si scot cateva picaturi , sa zic...5 ml.
Miky Finland , si Sara face caca negru cand ii dau afine , asa ca ...relax , sigur e de la asta.Cu produsele de la coafor zici ca a facut mishto Timo de tine...hmmmm , eu cred ca nu i-as fi spus sotzului ca sigur mi-ar fi facut o teorie sa-mi iasa pe nas. Ai un barbat super...Si inca ceva...m-am distrat copios citind "perlele" tale.La faza cu toba de la masina ...parca ma vad pe mine acum 10 ani cand conduceam tot o amarata de Dacie din '71 ...atunci aeam noroc ca eram slabuta si sexutza si gaseam intotdeauna binevoitori gata sa ma ajute.
Miri , nu sunt eu cine stie ce psiholog , dar "accidentele" lui Bruno cu pipi , cred ca sunt o forma de a va capta atentia...Sasha face pipi pe el si mamica grijulie il schimba de pampers...vrea si Bruno sa fie schimbat si cocoloshit...sigur va trece si de faza asta , eu zic ca nu-i nimic de ordin fizic ci psihic.
Stancutza , imi aduc aminte de povestea baietelului care nu vorbea...atunci eram ferm convinsa ca e autism...Doamne ajuta ca n-a fost asta.
Vali , uuff prin ce treci si tu ! Da-i lui AJ niste antitermice deocamdata sa-i scada febra si sa se linisteasca putin. Daca este infectie a urechii , e de inteles de ce urla asa...il durea f. tare , saracutzul de el. Iar sotzului tau , uite aici

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Ellenutta mersi mult, sa stii ca incerc sa ma menajez sa nu-mi mai fac rau si cred ca asta e solutia, si al meu e stresat si super aglomerat dar in viata trebuie sa incercam sa trecem in doi, in fine il las isi revine el.

In ca un banc

Cadou de Craciun
Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta,
vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii.
Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se
murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa
incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt
gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin
pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori ii voi saruta in anul care vine!
Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni ii vei purta perechea numai pentru mine.
Cu toata dragostea !
P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita

Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 7 luni +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Foarte foarte tare bancul!!

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

In lipsa de bancuri incerc sa va amuz si eu cu ceva...

Ieri ma intorceam acasa de la medlife. Am fost cu maimutzica mea si i-am pus cercelusi urechiuse (ciulciulushi - cum le spune dimitris )
Mama statea in spate cu copii iar eu conduceam . La un moment dat mi se parea ca este prea mare linistea si o intreb pe mama daca a adormit eleni. Si mama imi raspunde
" Nu. sta si se gandeste. si se intreaba : ce m-oi face eu la noapte daca m-or durea urechiusele ?!?! "
Mi-o si imaginam pe fii-mea cum sta ea serioasa ca de obicei si mediteaza si chiar isi pune astfel de intrebari in creierasul ei de 6 luni...

Si dimitris :

Dimineata se duce mama la el si-l pupa pe neasteptate. Dimitris se supara si o impinge cu picioarele in fata. Mama se supara la randul ei si-l anunta ca nu mai vorbeste cu el si nu-l mai lasa in parc.

Dupa 5 minute, fiu-meu , cu coada intre picioare se duce la mama si o anuta serios ca-i pare rau de ce s-a intamplat dar: "sa nu mai faci niciodata chestia asta. ... Ca eu ma gandeam la ale mele, la madalina, la alissa, la ce scrisori sa le mai scriu iar tu ai venit , m-ai pupat repede si mi-ai furat gandirea..."

Deci fiu-meu "medita" la problemele lui amoroase iar mama i-a furat "gandirea" cu pupicul ei....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Buna dimineata ! zic si eu dupa ce am picat ca musca-n lapte cu mesajul pentru Ginnete.
Incerc sa citesc si eu din urma si sa raspund pe masura ce termin paginile...
Louisa , te inteleg cu nervii...si eu am avut zilele astea niste stari de-mi venea sa bat pe toata lumea si ma certam cu sotzul din orice tampenie...Pup fata sa se calmeze , incearca niste Magne B6 asa cum zice si Stancutza , ajuta la stari de irascibilitate si nervi .Cat despre lapticul care curge...eu am 4 luni de cand nu mai alaptez si imi curge laptic din sanul stang. Este ceva gros cu culoare galbena , ca untul ...inainte de fiecare dush , ma mulg manual si scot cateva picaturi , sa zic...5 ml.
Miky Finland , si Sara face caca negru cand ii dau afine , asa ca ...relax , sigur e de la asta.Cu produsele de la coafor zici ca a facut mishto Timo de tine...hmmmm , eu cred ca nu i-as fi spus sotzului ca sigur mi-ar fi facut o teorie sa-mi iasa pe nas. Ai un barbat super...Si inca ceva...m-am distrat copios citind "perlele" tale.La faza cu toba de la masina ...parca ma vad pe mine acum 10 ani cand conduceam tot o amarata de Dacie din '71 ...atunci aeam noroc ca eram slabuta si sexutza si gaseam intotdeauna binevoitori gata sa ma ajute.
Miri , nu sunt eu cine stie ce psiholog , dar "accidentele" lui Bruno cu pipi , cred ca sunt o forma de a va capta atentia...Sasha face pipi pe el si mamica grijulie il schimba de pampers...vrea si Bruno sa fie schimbat si cocoloshit...sigur va trece si de faza asta , eu zic ca nu-i nimic de ordin fizic ci psihic.
Stancutza , imi aduc aminte de povestea baietelului care nu vorbea...atunci eram ferm convinsa ca e autism...Doamne ajuta ca n-a fost asta.
Vali , uuff prin ce treci si tu ! Da-i lui AJ niste antitermice deocamdata sa-i scada febra si sa se linisteasca putin. Daca este infectie a urechii , e de inteles de ce urla asa...il durea f. tare , saracutzul de el. Iar sotzului tau , uite aici

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Da, e un super tip. Dar n-a zis nimic pentru ca si lui i s-a intamplat. Si-a cumparat un toc din pilele pentru 2 trabucuri crezand ca e la reducere 50% dar cand a ajuns la casa era 70 Euro!!! Si de rusine l-a cumparat:)) Si e mult mai nefolositor decat sampoanele mele:))) As ca n-avea ce sa comenteze.

Miki

Mergi la inceput

Andreea29, am fazut fotografii cu smecherasul tau frumos.
Tare bine ytrebuie ca se simtea el in barcutza aceea.
I-am luat si eu lui eleni eiri si abia astept sa mergem la mare si sa o pun sa stea in apa ca o ratusca ce este !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor, incerc sa mai fac si eu niste schimbari pe aici, ma mai inveselesc si eu

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a
19 Ianuarie 2008 adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ieri am fost cu Sara la o pediatra , despre care aveam numai recomandari bune , pt ca aveam oareshce dubii in privinta recomandarilor pe care ni le facuse doctora la care este ea inscrisa ca medic de familie.
Medicul care a operat-o mi-a recomandat sa nu-i mai dau Vigantol , pentru ca asta poate fi o cauza agravanta a calculilor renali. Pediatra ei , insa , mi-a zis ca nu se poate sa nu-i dau , ca aia care au operat-o sunt chirurgi si nu stiu ei ce inseamna un copil bolnav de rahitism ...si in plus , ea are fontanela mare . Eram in ceata , nu stiam ce sa fac , pe cine sa ascult , asa ca am mai mers la un al 3-lea dr. sa vedem ce e de facut.
Aici mi s-a spus ca fontanela e in regula , nicidecum mare si ca nu are nevoie de vigantol .
Singura problema pe care Sara o are din punct de vedere al dezvoltarii este ca e in urma cu greutatea ( lungimea e OK , oasele sunt in regula , sternul bine , nu exista suspiciuni de displazie de sold , e vioaie , bine dezvoltata motoriu si psiho-emotional ) ...asa ca trebuie sa facem ceva sa puna un pic de carnitza pe ea.
Mi-a recomandat sa-i dau niste medicamente care sa-i stimuleze pofta de mancare , ...Polyntel (complex de B-uri ) , Vitamina C si Peritol.
Vreau sa va intreb daca stiti de aceste medicamente , daca le-ati folosit si ce rezultate ati avut...sau , daca nu , ce ati folosit ca stimulent pentru cresterea poftei de mancare.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput