America (120)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Wow, Ciuf! Eu i-as suna intr-una si nu m-as lasa pina nu se rezolva. Ai numele persoanei cu care ai vorbit?
Sper sa se rezolve, eu am emotii chiar si cu insotitor la copil asa mic.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ciuf mi se pare f f mult, eu am zburat in iarna cu 650 de dolari, dar am luat biletul ceva mai tarziu, prin octombrie. Sper sa rezolvati problema cat mai repede.

Ramona, ultimele doua sunt adrese de email, pe yahoo si gmail, pur si simplu accesezi adresa respectiva de email, te duci pe yahoo si gmail si te loghezi cu username-ul si parola respectiva.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CIUF,of ce incurcatura !Sper sa o rezolvi cumva.Dar cum ai luat bilete doar cu 300 pentru tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Mierea, multumesc frumos pt linkul la 4shared.com, am luat cateva audio books (povesti) pt asta mititel poate o sa-i placa mai incolo sa asculte daca o sa invete romaneste. Cel la digibooks il aveam si eu. Timp sa citesc din ce in ce mai putin! :(

Ciuf British par a fi din ce in ce mai dificil to deal with. Acum aproape o saptamana am sunat sa aflam cat costa sa schimbam un bilet in Oct si au zis ca dureaza 72 de ore sa ne comunice diferenta in fare, nici dupa 5 zile inca n-au fost in stare sa ne dea un pret la schimbatul biletului Din ce ai povestit tu am inteles ca problema voastra e zborul peste ocean pt copil, dar din Londra in Ro, tot singurel va zbura? mare incurcatura v-au facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Lucasmom, exact. Luca zboara cu mama din Denver in Chicago, din Chicago in Londra va zbura cu insotitoare, iar din Londra in Bucuresti cu mama. Nebunie curata, zau.
Miere, am vrut sa iti spun ca imi place mai mult numele Aidan scris asa. Cum a spus si Panteruta e pacat sa pocesti numele. Saru'mana mult pentru linkul cu carti. Chiar imi spunea mama aseara daca pot sa ii caut si ei niste carti sa citeasca ca are insomnii noaptea.
Biletul l-am luat asa de scump ca am fost conditionati de zborul mamei.
Delia, biletele pentru mine si Eva le-am luat cu mile. Sotul calatoreste mult si a adunat mile.
Si ca sa va mai spun inca o chestie. Mama cand a venit aici a pierdut avionul in Chicago ca s-au legat de ea ca a venit la fiecare 6 luni. Soooo? Cu ce a gresit? Au pus-o sa astepte pe o salita cat au analizat ei problema. Au venit la mama inapoi cu pasaportul si viza pusa in el mai devreme cu 9 zile. Drept urmare am schimbat data de intoarcere la bilet. In loc sa plece pe 21 febr. acum pleaca pe 12. Ne-a costat $73 schimbarea datii. Si asa imi vine sa .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uf, ciuf, ce belea pe capul tau. nu te lasa, suna-i, trimite-le emailuri ba chiar si o scrisoare oficiala, tre sa se rezolve cumva. deci il trimiti pe luca in ro...el vrea?
miere, e asa de scump ca-i din colorado, voi pe coasta de est aveti noroc cu preturile. inca.
honey, eu am facut dar nu mi-a placut cum au iesit. am facut cu frunza de vita si le-am fiert la low pt muuuuulte ore.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ciuf.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Imi pare rau Ciuf:( Ar trebui sa se poata totusi rezolva cumva. Cum sa ii dai loc in avion un copilas de 4 ani, singur (4 ani are, nu?)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Alexandru-i cu ochii pe el, cred ca se face meteorolog copilul asta!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Si David la fel...m-a innebunit cu Weather Channel!!!!!! Ce Disney???

Ciuf, daca Luca e prietenos si deschis la aventuri nu ar trebui sa iti faci griji...am vazut si copiii de 2-3 ani cu insotitor (de obicei asa mici ii pune la cls 1 daca sunt locuri)...asa ca da-i un ap foto sa isi faca poze!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

fetele care aveti baietei, le-ati facut circumcizie? la nastere sau la cat timp dupa? doctorita mea m-a intrebat daca vreau sa-i fac circumcizie baietelului meu la nastere si m-a luat prin surprindere. nu ma asteptam la o asemenea intrebare, nu ma gandisem la asta. credeam ca e doar ceva legat de religie dar se pare ca aici majoritatea baieteilor sint circumcisi. am vazut ceva clipuri pe net despre cum se efectueaza aceasta operatie si nu mi-a placut.
mai avem timp de gandire, pana in noiembrie, cand se va naste bebe, dar sintem f indecisi...

Marilena +28 si Alexia (26 iun 2004)

Mergi la inceput