America (120)
Raspunsuri - Pagina 22
adriana spune:
E dreptul tau sa NU-i faci. Nu te poate obliga nimeni.
Eu nu i-am facut baiatului..
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
CamiM spune:
Marilu asa te intreaba .. pe mine m-au intrebat de cateva ori plus de fiecare data cand am intrat in sala de operatie inainte de cezariana desi stiam cu totii ca o sa am fetite... Mi se parea asa amuzant: "si .. daca totusi e baietel il circumcidem sau nu?"
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
blackpanterro spune:
Nu am acceptat circumcizia.E o tampenie dupa parerea mea.Nu am sa ii iau copilului placerea de a se masturba cand creste .Din cauza asta mai toata patura crestina accepta si cer circumcizia.Sa fim seriosi, nu are nici o legatura cu igiena.Aidan face baie in ficare zi deci nici vorba de mizerie, niciunde.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
ruxij spune:
Nu, nici noi nu i-am facut circumcizie copilului. Gandeste-te asa. Dc. natura a facut putza baietilor asa cum a facut-o, a facut-o cu un motiv, si n-avem noi ce sa umblam acolo. Dc. era vorba de pericol de mizerie/infectie sau ceva, natura ar fi gasit o solutie. Astia cu religia, treaba lor, noi nu avem asta in religie oricum.
ocebine spune:
Nici eu nu am optat pentru circumcizie la amindoi baietii.
Pentru college punem si noi $100/de fiecare pe luna...contribuim gras la 401k (orice marire de salariu o bag acolo sa nu o vad...in plus, compania "match" contributia mea si imi convine sa dau cit mai mult).
Sa va zic ca am fost "naughty" ieri????
M-am sculat de diminieata...am trimis email ca sint migrenoasa...si mi-am facut de cap toata ziulica. Parintii mei erau plecati cu trupele la Hershey Park asa ca am fost liberaaaaaaaa.
M-am invirtit vreo 5 ore in Met, m-am plimbat in Chinatown (am rascolit/pipait/ciopit pesti si scopici ciudate, fructe exotice, tziri uscati), am mincat cele mai bune dumplings si pork buns din viata mea (intr-un local unde NIMENI nu vorbea engleza, aratam cu deshtu' ce vreau)...m-am delectat cu un cappucino si un canoli pe Mulberry street si apoi catinel catre casa...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
philip spune:
anamaria, super, la locul de munca precedent ma "dadeam" si eu bolnava asa ca sa-mi fac de cap. aici insa tre sa-mi folosesc din concediu (nu exista notiunea de off fara plata chestie care ma oftica), asa ca de obicei cand is libera sunt cu familie cu tot. chiar te invidiez.
philip&andreea
ocebine spune:
Ati vazut ce smecher e McCain??? Pentru VP si-a ales o femeie (guvernatoarea din Alaska)...asa isi atrage si femeile care ar fi votat pentru Clinoneasa. Prima oara cind republicanii baga in rorul asta o femeie (la democrati a mai fost Ferraro).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
marilu2004 spune:
cami, amuzanta situatia!
da, nici noi nu sintem pro circumcizie, mi se pare sadic sa-i fac o operatie bebelusului pe care tocmai l-am nascut, cu toate ca dr m-a asigurat ca nu-l va durea. a, si mi-a mai spus ca atunci cand sint mai mari, baietii aici isi arata putele in locker room, si le compara etc.
oricum eu nu am auzit nici o mamica sa se planga ca baietelul ei a facut fimoza sau cine stie ce alte probleme. asa ca... vorba lui ruxij natura a creat asa, a facut-o cu un motiv bine intemeiat.
marilena
Oana_B spune:
Anamaria, bine ca nu te-ai intalnit cu nimeni de pe la munca
Haideti la capitolul urmator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125922
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!