America (120)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

E dreptul tau sa NU-i faci. Nu te poate obliga nimeni.
Eu nu i-am facut baiatului..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Marilu asa te intreaba .. pe mine m-au intrebat de cateva ori plus de fiecare data cand am intrat in sala de operatie inainte de cezariana desi stiam cu totii ca o sa am fetite... Mi se parea asa amuzant: "si .. daca totusi e baietel il circumcidem sau nu?"

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu am acceptat circumcizia.E o tampenie dupa parerea mea.Nu am sa ii iau copilului placerea de a se masturba cand creste .Din cauza asta mai toata patura crestina accepta si cer circumcizia.Sa fim seriosi, nu are nici o legatura cu igiena.Aidan face baie in ficare zi deci nici vorba de mizerie, niciunde.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu, nici noi nu i-am facut circumcizie copilului. Gandeste-te asa. Dc. natura a facut putza baietilor asa cum a facut-o, a facut-o cu un motiv, si n-avem noi ce sa umblam acolo. Dc. era vorba de pericol de mizerie/infectie sau ceva, natura ar fi gasit o solutie. Astia cu religia, treaba lor, noi nu avem asta in religie oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nici eu nu am optat pentru circumcizie la amindoi baietii.
Pentru college punem si noi $100/de fiecare pe luna...contribuim gras la 401k (orice marire de salariu o bag acolo sa nu o vad...in plus, compania "match" contributia mea si imi convine sa dau cit mai mult).

Sa va zic ca am fost "naughty" ieri????
M-am sculat de diminieata...am trimis email ca sint migrenoasa...si mi-am facut de cap toata ziulica. Parintii mei erau plecati cu trupele la Hershey Park asa ca am fost liberaaaaaaaa.
M-am invirtit vreo 5 ore in Met, m-am plimbat in Chinatown (am rascolit/pipait/ciopit pesti si scopici ciudate, fructe exotice, tziri uscati), am mincat cele mai bune dumplings si pork buns din viata mea (intr-un local unde NIMENI nu vorbea engleza, aratam cu deshtu' ce vreau)...m-am delectat cu un cappucino si un canoli pe Mulberry street si apoi catinel catre casa...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anamaria, super, la locul de munca precedent ma "dadeam" si eu bolnava asa ca sa-mi fac de cap. aici insa tre sa-mi folosesc din concediu (nu exista notiunea de off fara plata chestie care ma oftica), asa ca de obicei cand is libera sunt cu familie cu tot. chiar te invidiez.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ati vazut ce smecher e McCain??? Pentru VP si-a ales o femeie (guvernatoarea din Alaska)...asa isi atrage si femeile care ar fi votat pentru Clinoneasa. Prima oara cind republicanii baga in rorul asta o femeie (la democrati a mai fost Ferraro).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

cami, amuzanta situatia!

da, nici noi nu sintem pro circumcizie, mi se pare sadic sa-i fac o operatie bebelusului pe care tocmai l-am nascut, cu toate ca dr m-a asigurat ca nu-l va durea. a, si mi-a mai spus ca atunci cand sint mai mari, baietii aici isi arata putele in locker room, si le compara etc.
oricum eu nu am auzit nici o mamica sa se planga ca baietelul ei a facut fimoza sau cine stie ce alte probleme. asa ca... vorba lui ruxij natura a creat asa, a facut-o cu un motiv bine intemeiat.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Anamaria, bine ca nu te-ai intalnit cu nimeni de pe la munca

Haideti la capitolul urmator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125922

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput