America (120)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lai, daca ma iau dupa USA Today cica pot trimite copiii la Harvard. Au publicat un articol si orasul nostru e "most affluent city", la categoria populatie peste 250,000. Mai sa fie!
Acum serios vorbind, multumesc de sfat. Nu m-as fi gindit ca Harvard devine mai "affordable" daca nu ma intorc la job. Na, ca iar glumesc!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lai, da, problema mea cu ajutoarele astea financiare e ca eu sunt prea bogata ca sa mi le dea si prea saraca cc ca sa pot plati singura. Cred ca solutia este ca atunci cand o sa aiba copilul 18 ani sa ne lasam brusc de servici macar unu' dintre noi Eu nu le tai de pe lista pe alea bengoase in nici un caz, dar nu vreau sa imi fac sperante desarte si sa fac o fixatie pe Harvard sau Princeton. Da' daca oi vedea eu ca se poate, sigur nu o sa zic "aa, da' eu nu vreau pt copilul meu Harvard, ce daca e 4000$/an, lasa ca merge la Purdue ca ma costa tot atat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Fetele cucuietele,

Nu pot sa keep up cu cititul zilele astea. De fapt am vazut ca scrieti de educatia copiilor si m-am gandit ca pot sa citesc si mai tarziu, din moment ce nici nu l-am conceput pe al meu. :)
Nu risc sa fie copilul gata de facultate si eu sa nu fiu pregatita. Deocamdata struggle sa termin cu educatia mea. : )

Avem examene in perioada asta. Sa ne tineti pumnii.

Mergi la inceput

Hilde, bafta la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Multam, Ramona.
La tv vorbesc de hurricane-ul Gustav. Sper se potoleasca pana atinge US dar daca sunteti prin sud poate-l tineti sub urmarire.

Mergi la inceput

Alexandru-i cu ochii pe el, cred ca se face meteorolog copilul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am tot vrut sa va spun si voua, poate aveti chef sa mai cititi carti in limba romana, puteti sa gasiti literatura de toate genurile la urmatoarele adrese (inclusiv carti pt copii)
Carti in format electronic, gasiti aici, sunt cateva mii
http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=

username: digibook
parola: cartionline

www.4shared.com
username: desprecarti@yahoo.com
parola: romania
(aici sunt cele mai multe carti)

desprecarti@yahoo.com (acestea sunt adrese de email)
parola: 000000
si

desprecarti@gmail.com (de pe google)
parola: 000001

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Faine, multumesc. N-am inteles cum functioneaza ultimele doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare americance dragi.
Eu nu mai am timp deloc de calculator.
Am inceput munca si... parca nu mai reusesc sa fac nimic in casa, nu mai vorbesc de forum.

Fetele, care aveti crock pot... ati facut sarmale in el? Cam cat timp se lasa la facut? Si la ce putere?

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Vazui ca ati vorbit de scoala. Pai noi suntem in pom cu banii, ce sa ma mai gandesc sa pun vreun ban deoparte. Scoala mea ne costa $18,000 pe an, asa ca pana nu sfarsesc scolitul nu ne gandim la vreun fond de scoala pentru copii. Eh, sa fim noi sanatosi.
Astia de la scoala ne cer toata ziua ba una, ba alta. Ieri trebuia sa imi iau halat alb pentru labul de la microbiologie, tot ieri sa imi iau un aparatel ce se cheama clicker pentru examen. Sa votez cu el in clasa. Se duc sutele cu o rapiditate de ma sperie.
Si ac tot a venit vorba de bani ... am cumparat bilete sa mergem in Ro. Pentru mine si Eva le-am luat la United cu mile. Ne-au costat numai $300. Asa mai merge.
Insa pentru Luca si sot ... incurcatura mare.
Mama pleaca pe 12 febr. din America. Am hotarat sa il trimitem pe Luca cu ea in Ro pentru vreo 4 luni. Bun. Am cautat bilete la American Airlines ca mama va zbura cu ei. Un bilet pentru perioada de iarna este de la $2300 in sus. Noi mai destepti am zis sa cautam la British Airways ca sunt parteneri. Si am gasit bilet cu $1200. Facuram rezervarea pentru Luca cu asigurarea ca Luca va zbura in acelasi avion cu mama. Dupa care sotul si-a luat si el bilet pentru Ro ca sa poata sa se intoarca cu Luca (la British). Biletul lui a costat $1800. Si suna sotul acum doua seri sa cumpere biletul pentru Luca. Surpriza. Luca nu e in acelasi avion cu mama pe transoceanic.
Am scris scrisori la Relatii cu publicul la British (cica dureaza 2 saptamani pana primim un raspuns), am vorbit cu vreo 5 angajati ai companiei, ba nici managerul nu ne-a ajutat. Facem cruce pe banii aia, adica 1800 de dolari pentru biletul sotului sau il trimitem pe Luca cu insotitor. Suntem un car de draci. Am pierdut ore intregi cautand solutii, sotul a stat pe telefoane zi lumina si nimeni nu ne ajuta. Ca noi ne-am bazat pe ceea ce ne-a spus acel agent ca Luca va zbura cu mama. Iar sotul si-a luat repede biletul pentru el ca sa se inapoieze cu Luca.
Asa ca acum ne gandim sa il punem pe Luca cu insotitor pe transoceanic, iar sotul va zbura cu mama si Luca pana in Chicago ca sa o cunoasca pe insotitoare si sa vorbeasca cu ea in engleza. Ca mama ioc engleza. Cica se descurca ea ca va vorbi in franceza cu insotitoarea .
A mai zburat vreun copilas cu insotitor?
Nu va spun ce suparati suntem. Cum mama ma'sii de treaba sa nu ne dea banii inapoi? Daaa, stiu, scrie clar ca sunt non-refundable, dar fiind gresala lor trebuia sa ne primim banii inapoi.
Uff, mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat ca iar ma enervai.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput