America (120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

...in nici un caz nu ne vom lua jocuri pt consola.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Adica? Eu nu pricep, nu toate jocurile merg la fel?
Stiu ca la sports sint de fapt mai multe, citisem pe undeva.
Eu nu m-am jucat in viata mea cu de-astea, cred ca o sa pricep mai multe dupa ce il primim.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Pachetul Wii Sports e inclus in Wii cand il cumperi.E un CD cu 5 sporturi, de altele nu stiu.
Apoi sunt jocuri care se joaca cu remote-ul dar pe post de consola.O intorci si se foloseste ca si un joc normal de nintendo, ori eu nu imi doresc sa cumpar jocuri la care stai jos si te joci, pt mine farmecul Wii-ului e tocmai ca nu stai jos cand te joci ci esti mereu in miscare.De aceea noi cumparam numai jocuri care sa permita miscarea permanenta.
Iti dadusem linkul cu We Ski care intra tot la categoria miscare permanenta :)

My exista Big Brain Academy:Wii degree care pare destul de haios si pretinde ca iti mareste capacitatea intelectuala :)
http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=204295551&listingid=23508033&dcaid=17902

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am inteles. Nu toate pachetele sint la fel, al meu vine cu jocul de care spuneam. Va trebui sa cumparam Sports sau Ski separat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ruxij, ca sa faci masterul la Stanford trebuie sa dai testul GRE.Sotul acolo il face si asta i s-a cerut.Se poate face si la distanta dar trebuie sa ai minimum de 6 luni in campus.Asta va fi cam greu pt noi ca probabil vom fi separati :(

Noi acum punem destui bani deoparte cat sa poata merge Aidan la o scoala ca Harvard, apoi daca el va vrea la una mai ieftina, treaba lui, ii mai raman bani de buzunar, eventual o masina.

Dar voi va ganditi de pe acum la masterate/doctorate pt prunci?Nu sunt toti micuti inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai peste tot trebuie sa dai GRE, nu doar pt. Stanford. Pt Stanford sau Harvard trebuia sa mai fii si f. destept.

Mergi la inceput

Na atunci se califica sigur ca are un 10 lbs brain :).Are GPA-ul 3.8 in computer sciences.NU cred ca o sa fie probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana, ne-am hotarat sa-l numim pe bebe Aidan:)), am renuntat la Aydan ca mi-a zis cineva ceva de genu' vai ce nume frumos, numele turcesti sunt asa de frumoase:))

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

LOL , foarte buna alegere! :)

Mie nu imi plac numele transformate, e atat de greu sa ti minte cum se scriu si e de-a dreptul enervant sa tot intrebi. Aidan e numele original, celtic, cel cu insemnatate, celelalte sunt asa de fitze.
Sa i te adresezi in burtica sa se obisnuiasca cu numele :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Na atunci se califica sigur ca are un 10 lbs brain :).Are GPA-ul 3.8 in computer sciences.NU cred ca o sa fie probleme

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Deja daca ii pun castile cu muzica pe burtica aude si raspunde, se misca. Citeam undeva ca din saptamana 20 bebelusul aude vocea mamei si discutiile purtate de ea. Ma indragostesc pe zi ce trece de botzul asta :)). Sper sa fie totul bine pana la sfarsit! Peste 3 saptamani am programare la eco 4d sa ii vedem fatzuca mai bine.

Se vede ceva, ceva aici, dar asta era 2d, sper sa mosteneasca nasul meu:))
edit: am aparat din ala de ascultat, dar pana acum nu am auzit decat bolboroseli, am inteles ca din trm 3 se aude si inima.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Deja daca ii pun castile cu muzica pe burtica aude si raspunde, se misca. Citeam undeva ca din saptamana 20 bebelusul aude vocea mamei si discutiile purtate de ea. Ma indragostesc pe zi ce trece de botzul asta :)). Sper sa fie totul bine pana la sfarsit! Peste 3 saptamani am programare la eco 4d sa ii vedem fatzuca mai bine.

Martin Luther King Jr.

Aidan

Awwww, ce dor mi de vremurile alea....poti sa iti cumperi dispozitivul ala ce il lipesti cu banda de burta si sa asculti la casti cum misca.Eu il puneam cand se misca in continuu si se auzea ca si cum ar fi intr-un butoi cu apa :))
Eco o sa fie bine, nu iti fa griji, sa pui pozici sa vedem, sau filmulet daca poti cere.

Mergi la inceput