Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)
Raspunsuri - Pagina 6
Ank83 spune:
Alexa ...arati foarte bine... felicitari sexy-mama 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Merg sa imi fac o baie sa ma reasfat putin ...ca doarme juniorrrr.... Si sa imi pun o masca pe fata ca acum nu ma vede sa se sperie
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 .....am pus poze cu ....sunt grupate pe albume sus in stanga.....Vine un la mami......Poze bebe!!!... ![]() LAURA 27+ Deniel Alexi ![]() ----------------------------------------------- ![]() AMR 13?!?!? sapt ![]() ![]() |
Ce burtoi soro, ce sunci vezi la tine? Pai eu aveam burta ta acum 4 saptamani
Si m-am hotarat si ce vreau de la tine, nu titile ca imi ajunge cat am, car destul la ele, eu vreau pielea ta.
Ca tot va vaitati de vergeturi, mie la prima sarcina mi-au aparut asa de devreme pe sani ca nici nu stiam ce se intampla. Acum ma dau cu Mustela si ulei de migdale si totusi am inceput sa ma scarpin si am impresia ca deja se vede o vergetura noua
, n-am ce face, materialul genetic ca si prima data faceam si impachetari in uleiuri, creme diverse si tot m-am pricopsit cu destule. Poate ca daca nu faceam nimic eram si mai rau dar ce mai conteaza, am in plan sa ajung cu ele la cutit dar trebuie sa-mi fac norma de copii mai intai.In rest ce sa mai zic, azi am lucrat 10h, nici nu am simtit cand au trecut.
Si
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+Pozele noastre,
Otiliav spune:
Cherie ce roza esti, iti sta bine, te invidiez si tu ai o piele faina. Sa nu te mai aud ca te vaiti, esti mai lata in spate dar ai niste manute asa subtirele, nu mai zic de genunchi.
Oceanborn, ce-a explodat si burtica ta, ei cum e acum?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre,
BraveGirl spune:
Cam slabuta miscarea azi pe aici. Sper casunteti toate bine. Aici e super furtuna. Ca in filmele de groaza.
Azi i-am mai luat bebelinei un set de 4 body-uri si o pereche de sosetute.
==========
Corina
24+ 
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
de unde comand si eu un set nou nascut fain, ceva in genul celui de www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:3eed80ab9e80713b0d005f82e35614be&fsreloaded=1&" target="_blank">aici Set pentru bebelus, 7 piese Cod produs: AO0756710 , daca are mai multe piese nu ma oftic, adica pot fi 2-3 bodyuri cu maneca lunga (cel ci maneca scurta nu mi se pare util pentru noi care nastem in pragul iernii). Atat doar ca as vrea ceva mai deosebit pentru ca voi imbraca fata cu el la iesirea din spital. Iar daca sunt mai multe bluzite si pantalonasi si mai bine ca nu ma obosesc eu sa potrivesc seturile.
Ca de felul meu sunt si un om sucit, nu i-as da fetei body cu floricele si pantaloni in dungi
.
La H&M au acum doar cu dungi si uni, set de 2 pantalonasi si se cumpara separat set de 2 body-uri cu care se potrivesc.
A, nu vreau velur, vreau bumbac 100%, plus ca am o slabiciune pentru fesuri nu caciulite.
24+
Pozele noastre
cherieactiv spune:
acu am terminat si io ...nush de ce,...nu ma simt obo deloc...efectiv as putea incepe acum o noua zi..sa spal, calc..etc etc..imi placeeeeeee etapa 2!!!!
da otilia,io am pielea ff ok..intotdeauna a fost asa, sunt norocoasa..crema am luat si io..dar numai asa ..ca vazui la voi ca va dati...nu cred ca o sa fac vergeturi sau altele...nu am folosit niciodata produse speciale, nu am fost never ever la masaje,cosmetica...la mine...rezolv totul din interior..papa....nu pap carne de porc niciodata...sau poate doar daca o am in fatza..obligata..
(va saluta alessandro..hihi)
merg sa ma trantesc...notte!
Cherie
24+
Alessandro
oceanborn spune:
Buna dimineata! poftiti la
si cornuri!
Am reusit si eu sa ma fac cu nuantator..in sfarsit ca de 1 sapt aratam ca o tiganca...jumatate parul meu jumatate cel vopsit.am fost mai des la mare si mi-a iesit culoarea mai repede.
Cu burtoiul ma mandresc
...ce sa fac, am tot asteptat sa apara..acum creste f repede si ma minunez de el...inca nu ma simt greoaie din cauza lui si am observat ca beneficiez si de bunavointa celor din jur. ieri am fost pana la posta si cu toate ca randul merge pe tichete de ordine, m-au lasat sa ma bag in fata pt ca nu functiona aerul conditionat.si as fi avut de stat ca inaintea mea erau vreo 10pers...pana acum n-am dat de mitocani.
Voiam sa intreb daca i s-a mai intamplat cuiva asa ceva. de vreo sapt doua, mi-e cam frica sa conduc. nu mi s-a intamplat nimic iesit din comun ce sa ma sperie ...pur si simplu intr-o dimineata asa m-am trezit.si in plus...inainte de sarcina la munca jumatate din program mi-l petreceam conducand. E inevitabil trb sa mai merg in stanga si dreapta cu masina dar prefer sa parchez la 100m de locul unde am treaba decat sa ma bag in aglomeratie sau sa parchez cu spatele sau lateral...e cam ciudat. Banuiesc ca-mi lucreaza inconstientul... dar sa fim seriosi , cand s-o naste piticul ce ma fac daca de acum am temeri de genul asta??...sper sa imi treaca o data cu sarcina!
Ramo multa sanatate tatalui tau!!!!Dne ajuta sa iasa rezultatele bune!am trecut si eu prin asa ceva, mama mea a fost operata de tumora pe creierul mic acum 4 ani. acum e f bine, tumora a fost benigna, n-a ramas cu urmari ,deci operatia a fost o reusita...asa ca mi-e groaza cand citesc despre probleme de sanatate. tocmai din cauza asta evit si topicurile legate de pb de sanatate ale bebeilor.
O zi frumoasa va doresc tuturor!!!
25+
Thomas
VonHelen spune:
Buna dimineata!!! va invit la o 
astazi e marti si maine e miercuri..si abia astept ziua de maine ca sa schimbam si noi semnatura. dar acum tot ce imi doresc este sa trec cu bine peste consultul de dupa-amiaza....ufff mai am de asteptat cateva ore bune pana la cinci.
la 32 saptamani ma apuc sa fac si eu cumparaturile pentru bebe, in special hainute si eventual cosuletul pentru scos bebelusul din spital. pana atunci mai achizitionez incet incet cate ceva ca sa mai bifez in listuta pentru maternitate.
deocamdata avem o camasuta de noapte bleu(ca sa ne asortam cu bratarica ce-o vom avea la mana), bepanthen, vata,sosetele,papuci, chiloti brazilieni (inca nu am putut, psihic vorbind sa-mi cumpar chiar din aia de "babe"). la faza cu gelul de dus, sapun, etc, eu cred ca am sa optez pt un sapun lichid dove ca sa nu incarc prea mult bagajul. urmeaza sa mai cumpar in zilele ce urmeaza chestiile pentru
..respectiv tampoane pentru sani , sutien pt alaptat,crema garmastan, protectie pt san Avent (am inteles ca sunt cele mai bune)si toate prietenele m-au sfatuit sa le folosesc de la bun inceput.
voi ce ati mai cumparat ?
25+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
IuliaCospy spune:
Nu pot sa cred! Am pierdut de doua ori mesajul pe care il scrisesem! Of!
Oceanborn, multumim mult pentru cafea! 
Fetelor, am tot incercat de aseara sa intru pe contul comun sa postez lista cu cursuri prenatale, asa cum am promis, insa nu am reusit. Imi spune ca e ceva in neregula cu parola sau userul, si imi cere adresa completa cu tot ce urmeaza dupa @. Ma ajuta si pe mine cineva, va rooooog
!
Am reusit sa intru in schimb pe webshots si am vazut niste mamici cu burtici tare frumoase si sexi! Asa
de mamici mai zic si eu!
pe toata lumea!
Incerc sa pun totusi lista de cursuri aici. Sper sa nu fie probleme. Daca vreti mai multe detalii, dati PM.
bebelusultau/informatii_utile; gimnastica-gravide;firstbebe; activecenter; lamaze; desprenastere; nou-nascuti/scoala_parintilor
Toate sunt din Romania, asa ca completati cu .ro Pe unul din ele sunt si informatii despre cursuri in tara, pentru fetele care nu sunt din Bucursti. Sper sa fie de folos pentru toata lumea! Revin mai tarziu cu lista de cumparaturi si diverse comentarii "de la lume adunate" referitor la unele din produse.
O zi usoara tuturor!
Va
si pe voi si pe puiutii din burtica!
Iulia
26+ 

la mami...

AMR 13?!?!? sapt