Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)
Raspunsuri - Pagina 5
simona_1402 spune:
Mada, bafta multa!!
Oceanborn, ce lac de acumulare, buricul meu vrea sa devina un mic deal, dejaaaa
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
25+ 
Alexa.1983 spune:
Simona..imi pare rau ca nu te simti bine...
sper sa-ti revii repede...cert e ...cu probleme sau nu toate trebuie sa ne menajam si sa ne odihnim cat mai mult....eu toata viata mea am fost o zdruncinata
...si poate e cazul sa ma
un pic....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
27+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 13?!?!? sapt 

cherieactiv spune:
maaaaaaaaaai alexa...pai ce facem aici???mama ce gagica....ce bulanee..ce tatanee faineee!!burtica decenta..talieee...pfuaaii...era cat pe ce sa ma indragostesc!!!

....faina faina graviduta...cur tatze picioare...tot absolut suuper!
am pus aseara si io niste poze da zici ca is maica-ta!!!!no way...asa nu ma mai jooc....
Cherie
24+
Alessandro
cherieactiv spune:
oceanborn,...te plangeai ca nu ai burtica mare...iete na...ia ce burdihan facusi !!!sper ca esti multumita acum!complimenti
Cherie
24+
Alessandro
cherieactiv spune:
ramo...multa sanatate tatalui tau...nu te lasa!hai..curaj..
mav...multa sanatate ,multa rabdare!uff...te pupam ...
stie cineva ceva de toriceli?maryb?chiar ma gandeam la ele azi dimi...
Cherie
24+
Alessandro
cherieactiv spune:
w..jhgdbj.girl...am taiat cu forfecuta stii tu ce...hmmm...merge trucul..pana la un moment dat..dupa aiaaaaaa...
Cherie
24+
Alessandro
Miky-ea spune:
Sanatate multa ptr tatal tau Ramo!
Bebecris,nici eu nu am colostru insa din cate am citit nu este obligatoriu sa apara in timpul sarcinii si sunt f multe femei care au avut lapte dupa nastere,chiar dc in timpul sarcinii nu a curs nici o picatura de colostru.
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
VonHelen spune:
Ramo multa sanatate tatalui tau...multe tumori de la nivelul colonului sunt benigne sa stii..asa ca nu va faceti ganduri negre degeaba!!! tinem pumnii !
mie nu prea imi place sa dorm,chiar sunt o persoana foarte matinala, dar astazi tinand cont de atmosfera ploioasa de afara, m-am intins putintel la pranz, si uite asa s-au facut 2 ore si jumatate de somn..wow..l-am odihnit si pe bebelus putin ca are o mamam taaaare agitata !
25+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
miram spune:
Iata ca reusesc din nou sa scriu!!!! Am cam avut treaba, am fost joi la eco ...si mi-a facut a doua morfofetala. Bebe e bine, la masuratori spun ca are 690g, dar eu am o burta destul de micuta...mi-a spus o prietena ca ea s-a speriat ca-i mare si cum avea de gand sa nasca natural a fost cam incordata...bebe avea 3 kg defapt...voi ce stiti cat de reale sunt aproximarile astea?
A si uitasem nu stiam ca as putea avea colostru deja...nu am ...ar trebui?nu-i cam devreme?
Mira
23+
Ank83 spune:
Eu sincer nu prea cred in cantarul asta de la eco... Am auzit prea multe cazuri in care au fost programate la ceza ca vai e bebe mareeeee...are peste 4 kg...si cand a iesit era de 3kg sau nici atat.Stiu un caz cand i s-a facut eco femeii cu o zi inaintea nasterii si i-au zis ca are cam 3.7 kg si a doua zi a nascut fetita de 2.8 kg.Totusi diferenta cam mare.
Ideea ar fi ca cel mai bine e sa fie facut la ceelasi ecograf si de acelasi medic ...ca sa urmaresti cat de cat o dezvoltare ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito