Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)
Raspunsuri - Pagina 21
cherieactiv spune:
aaaa..dupa ce merg si vin din vacanta aia...vreau sa vin in romania...ca plange saraca mama la telefon de se rupe toata...vreau sa merg si io sa ma cot la doftor roman ,sa-mi masoare ce vrea el..sa stiu si io ce-i cu mine...is asa de curioasa..abia astept...nu e nimeni pe aici din arad,timi??poate bem o zama impreuna..o bericica..ca cica ala om ce o beut si o mancat si o mai fumat nitel..nu moare tanar..
Cherie
24+
Alessandro
mnarcisa spune:
Simona tin punii.Ai sa vezi ca totul va fi bine.
Hai fruntea sus!!! 
Narcis George bobocel in asteptarea surioarei
Narcisa
25+
Mara Ioana 
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
cherieactiv spune:
acu imi iau foaie si pix...si citesc din urma ..poate merg si io sa iau cate ceva..suzete...vreo sticluta...tetine...boooh...macar cate una din fiecare..bagaj de spital..ioc...
Cherie
24+
Alessandro
Ramo2007 spune:
Simona, multa sanatate!
Of, ce de probleme cu colul asta...si eu incerc sa stau cuminte, macar pana pe 3 cand vine dr. meu din concediu...dar vad ca durerile de mijl. si burtica continua daca stau intr-o anumita pozitie....
Ramo
23+ 
Puiutul meu scump
carmendu spune:
simona - multa sanatate. iti doresc sa stai cat mai putin in spital si sa te intorci cu vesti bune. suntem alaturi de tine.
26+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
wndyctygirl spune:
Beiiiiiiiii...nu se-ndura nimeni de-un capitol nou, ceva????
Cherie baby asaaaaaaaaaaaaaaa ma simt de bine cand ai tu grija de mine....imi tasnishera ochii din orbite si limba gonea in jurul gurii ca apucata...sarumana' honey, sarumana....
Vad ca le ai puternic cu preparatele culinare, io am doua maini stangi la capitolul asta...da, vin in Romanica la anu' si poti sa pui pariu ca te vizitez, sa-ti fie clar, asa ca nu te da la fund...
Balauru' se chinuie si el cat poate, marti se fac trei saptamani de cand nu l-am vazut si am cam avea nervii ( si hormonii) intinsi la maximum amndoi...ii spuneam aseara ca asa imi vine sa imi bag picioarele in tot si toate si sa o luam fresh de la inceput in alt capat de lume...ca zau ca nu se merita...vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuu si io la mare....marea mea iubirea marea........in puii mei, tanjesc la o viatza simpla..dar e un vis atat de efemer...pentru ca sunt o fiintza atat de complicata si o femeie su nevoi atat de sofisticate...asa ca nu stiu cat timp as face casa buna cu simplitatea....voi???
[red]Diana[/red ]
e o singura poza...pe webshots-ul comun!
27+ cu 
wndyctygirl spune:
Otiliav m-ai speriat cu rinichii...eu retineam apa si inainte, dar acum chiar ca arat ca un burete...cum puii mei te-ai prins ca te-ai imbolnavit? Si ce-ai facut???Nu, chiar nu e foarte cald vara asta, pot sa zic bogdaproste...nu stiu de ce sunt SpongeBob....
Si mai am o ciudatenie...nu mai pot sa beau apa fratilor...imi vine sa vomit de la ea, si problema e ca de frica diabetului nici nu pot sa beau altceva...ma indop cu lapte cat pot!
Mirtha port-bebe-ul ala e foarte mishto, se muleaza si pe scoica de masina si pe carucior....iar aici sunt ierni cumplite...dureaza cate aproape 6 luni...vant, frig, zapada, ger, inghetz....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....cand ma gandesc ca mai am doua luni pana-n iarna( si venirea micutzei) m-apuca frisoanele...ata ete, una calda, una rece...
Biberoane cred ca voi lua de sticla pana la urma, am pus mana pe ele, astia le-au facut sa fie aproape la fel de usoare ca cele din plastic...eu o sa imi iau un set, si moi intentioneaza sa-i bage lapte pe gat bebelinei cat se poate dar ma gandesc ca oricum o sa-mi trebuiasca sticloantze...daca vreau sa inghetz laptele, sau pentru ceai..samd....a propos, intrebare de blonda....in primele 3 luni in afara de lapte/formula ce altceva are voie bebe? Apa, ceai???
La capitolul pompe am citit tone de review-uri si se pare ca cele mai bune sunt cele de la medela....Io o sa-mi iau dupa ce vine bebelica...eventual!
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2901999
arata si foarte bine...vin si cu sticle...nu prea stiu io cum o sa inghetz laptele, cica sunt niste pungi speciale,in fine, om vedea....
Vorbesc de parca mai am o mie de ani pana la fericitul eveniment...si uite mai sunt doua luni si eu nu am nimic, nimicutza aranjat, doar cateva toale acolo..ok...hai sa fiu sincera, am toale pana la 9 luni probabil...asa ca VonHelen si Miram nu va mai stressati dragelor, caci nu sunteti singurele " pe dinafara"...nici macar nu am habar cand le voi aranja caci balaurul vine acasa de doua ori pe luna si alt ajutor nu prea am...vorba lui Miram, important e echilibrul pshihic...da io una nu mai stiu de mult ce-i ala echilibru...de nici o culoare!!!!
27+ cu 
wndyctygirl spune:
Iuliada, discutia despre tetine este super-binevenita...si multumim frumos pentru informatii...habar nu am inca, ma voi informa...cred ca la capitolul asta voi merge mai mult pe inspiratie de moment probabil...
Avem mult prea multa libertate de alegere..ce ti-e si cu democratia asta nene...cand aveam o singura varianta nu mai comenta nimeni...acum avem o tona de variante si creierii pe bigudiuri caci e asa de greu sa alegiiiiiiiiiii...
A propos MIRTHA, mi se pare dementiala ideea cu covata....pe cuvant!
Cred ca am reusit sa imi activez PM-ul....
Diamisha tu pe unde pontezi ca vad ca pe noi nu ne mai iubesti....
27+ cu 
cherieactiv spune:
vecina mea(care are o bebelina de 3 saptamani)..mi-a trimis mesaj asa...nu ies in seara asta la plimbare poate maine vino la noi daca vrei......fara virgula,nimic...deeci..io ma fac ca n-am inteles si fug la ea sa dadacesc papausica mica...byee
(sunt offtopic?scuze)...is buan de gura..da sa deschid capitole noi nu-s in stare...mariaaaa...otiliaaaaa...maaaaaaaav....
Cherie
24+
Alessandro
Miky-ea spune:
Simona,suntem alaturi de tine!Ne rugam ca totul sa fie bine pentru tine si bebelusul tau!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png