Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Sanatate multa SIMONA...........

fetelor........ce a patit Simona??? de se interneaza????

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 27+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 13?!?!? sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mai da" scriitorese va facurati cit fusei la control !
Va citesc din urma si revin.
La mine a fost ok , colul este stationar ca lungime. Durerile sunt asa cum a intuit baba de la ligamente si cresterea rapda bebitei.(care acum are 1820 g)
Analizele sunt ok asa cum mi s-au parut si mie.
Bineinteles batalie mare pt. convingerea caposului de a lua vitamine.
Si tot neconvinsa am ramas. Deci : nu mai iau nici o pastila .Nici una.
Singura veste mai putin buna este ca bebelina are capul sus in stomcaul meu si picioarele jos si de regula in sapt.30 are loc figuratia cu intoarcerea. Doca zice ca deocamdata nu e cazul sa intram in panica. Cica pina la 35-36 sapt. mai are timp sa se intoarca si s-au mai vazut cazuri.
La 36 de sapt. recomanda o cultura de col pentru depistarea unei infectii care se pare ca are o rata mare de aparitie in aceste sapt.36-37. Nu a nominalizat respectiva infectie si la cit era de grabita nici eu nu am mai avut inspiratia sa o intreb.
Deci intram la program de rugaciuni ca in etapa cu placenta praevia.Poate am noroc si Doamne Doamne nu ma lasa nici acum.

Acum ma duc sa va citesc din urma ca ati scris de m-ati speriat.

Mirtha 30+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, felicitari pt. bebelina grasunica!!! Super vesti, ma bucur pt. tine!

Citat:
La 36 de sapt. recomanda o cultura de col pentru depistarea unei infectii care se pare ca are o rata mare de aparitie in aceste sapt.36-37. Nu a nominalizat respectiva infectie si la cit era de grabita nici eu nu am mai avut inspiratia sa o intreb.

E vorba despre Streptococul grup B (betahemolitic), si eu o sa fac analiza tot in sapt 36. Este un streptococ foarte periculos, daca se infecteaza bebe la nastere, Doamne fereste, poate face chiar si meningita.

Cat despre pozitia bebelinei, eu zic sa stai calma ca mai e timp sa se intoarca. Tin minte ca si Ianca mea a stat transversal pana la 31s. Nici nu stiu cand s-a intors ca eu nu am simtit, dar sunt sigura ca undeva dupa s31 pt ca atunci am facut eco morfo si statea cu capul in stanga si cu piciorusele in dreapta.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 27+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt la servici, fac un capitol nou, dar sa nu fugiti ca mai incolo am chef de vorba!

Simona, iti tin pumnii, ti-am luat numarul de telefon dar e cam tarziu sa te sun. Sper ca maine sa aflam vesti bune.
Dea, nu am avut nici un simptom, mi s-a spus la ecografia morfologica de la 22 de saptamani, am facut-o la Sanador, si s-a uitat si la rinichii mei cum functioneaza.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 70!

si nu uitati, daca vreti modificari in lista, puteti da PM sau scrie cu rosu sa sara in ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Neatza bebecris
Ce bine de tine... ma bucur ca esti la finish.

Si eu mai am putin si sper sa fiu si eu de finish. Mai ales ca si chestia asta cu zigravitul te oboseste la maxim. Nu mai suporti praf, materiale de constructii, etc.... astepti sa se termine odata...

Si eu am acelasi ganduri ca tine ca dupa ce terminam cu zigravitul, adica cu santierul sa ne axam si noi pe cumparaturi, asa treptat....pentru bebitza noastra, unde aseara am aflat ca vom avea fetita 100% sigur.
Abia asteptam si noi sa incepem sa cumparam treptat pentru fetita noastra cele de trebuinta. ......Ma gandeam si eu ca cel mai bine dupa 30 saptamani sa incep sa vedem ce sunt prioritare pentru maternitate si pentru acasa....

Sanatate multa

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 22+
AMR 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

simona_1402suntem alaturi de tine si trebuie sa fie bine pana la capat.
Fii optimista, noi gravidutzele suntem cu gandul la tine.

Pupici

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 22+
AMR 18 saptamani

Mergi la inceput