Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)
Raspunsuri - Pagina 20
simona_1402 spune:
din pacate eu nu am vesti prea bune
ma internez in seara asta din nou, s-ar putea pe o perioada lunga
va las un nr de tel 0720022470
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
26+ 
Mirtha spune:
Multa sanatate si noroc !!
Sper ca internarea sa te ajute sa duci sarcina la termen sau cit mai aproape de termen.
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona_1402 din pacate eu nu am vesti prea bune ma internez in seara asta din nou, s-ar putea pe o perioada lunga va las un nr de tel 0720022470 Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997), 26+ ![]() |
Mirtha
30+
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
wndyctygirl spune:
Simona tinem pumnii strans, strans de tot...si....asculta din nou la tanti guru de peste ocean, totul va fi ok, am io un foarte bun feeling...putem sa te sunam toate????Care aflati ceva de Simonapostati va rog aici la gradinitza, sa nu innebunim biata fata cu teleoane...
27+ cu 
wndyctygirl spune:
Asaaaaaaaaaaaaa..buna dimineatza /dupa-amiaza nedormitelor...he he he...nici pe la mine nu mai vine mos Ene...de fapt, nu prea mai vine nimeni...
Si ma bantuie un somn si-o lene de nu va pot explica...simt o nuantza de energie fulminanta la cate unele din voi si ma apuca crunt invidia...si tre sa stau pe metereze aici la coasa...as dormi de-as sparge! Io nu dorm ca n-am timp sa dorm...si ma mai si foiesc toata nopatea...si cand mi-e somnul mai dulce tre sa fac ochi...la 5. 30 dimineatza...ei, ata ete, se putea si mai rau...
MIRTHA pupici multi si azi baby...unde-s suncile de care vorbeai ca m-am benoclat pustiu la poze si n-am vazut decat o mamica superfericita cu veleitati de hollywood...zau, sunt cateva bucati care-ti prind niste posturi atat de naturale si totusi atat de fotogenice...si toalele sunt superbe, imi place mai ales rochia de pe umeras...
OTILIAV pupici si la tine...cum te balansezi in dimineatza asta?
ANDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY..unde puisorii mei esti??????
Cherie bag sama ca ti s-a urcat pink-ul la cap titzi...sau cine stie ce ti-au pus astia in tigari azi-noapte...mai da si tu cu apa rece pe fatza din cand in cand si canta imnul national( al Paraguay-ului eventual) sa vezi ce repede te faci serioasa...hai, gata cu aburelile, mama serioasa esti tu? Pfffffffffffffui..ia uite nene ce imagine negativa face ea Aradului...te spun!!!!!!
Elilov data aviatoare te caftesc daca indraznesti sa mai dai bir cu fugitii dupa ce postezi ca nu esti chiar bine...
Bravegirl honey, felicitari penyru semnatura....ai vazut ca nu mai suntem noi catindatele principale la coronitza alora ce-si fac prea multe griji????
VonHelen bravo pentru rezulatele bune!!!!Ai vazut ca te panichezi degeaba? Si ia pune mana te rog si posteasza repede niste poze sa vedem unde-i burta aia mica de care te plangi?
Carmendu bine ai revenit, chiar ma intrebam pe unde bantui...azi te strigam la apel! Faza cu prorocirile e valabila si pentru tine, va fi bine, inclusiv dictorul ti-a zis ca ai resurse...stai linistita si uita-te la telenovele...am auzit ca au o calitate abracadabranta in Romania...daca vrei, procuram si manele ca sa fie creierii tandari si sa nu te gandesti la problemutze...
ei nu, serios acum....how about filme vechi...Casablanca, Sabrina....Soimul Maltez....io de asa ceva am chef acum!!!!!
27+ cu 
cherieactiv spune:
simona,te pup...nu iti face ganduri...daca mergi la spital o sa fie ok...sunt sigura ca il ai pe tati langa tine si daca vei avea nevoie de ceva...o sa faca el tot ...sa te simti tu iubita protejata,in siguranta...sper sa te trateze bine domnii doctori!!!si nu esti inca sigura daca te internezi pe o perioada lunga , nu?iti doresc multa sanatate...nu esti singura...un pusi calduros si umed 
Cherie
24+
Alessandro
wndyctygirl spune:
Iulia...ce nume frumos ai...l-am vrut si io pentru fii-mea si tot nu ma lasa mioriticul de tacsu...auzi, cica vrea Olivia acum...mi se pare prea puternic...si departe asa...nu stiu cum sa va explic...Pana la urma tot Ana o sa ne cheme, dar mi-e ca ii vor poci aburitii astia limitati numele...si Enna cum pronuntza ei cu gura stramba...nu-mi place...
Beeeeiiiiiii..dar am fost sambata la chioscul de carti si am rasfoit niscaiva manuale de nume... m-am clatinat de ras cand am vazut cum isi denumesc anumiti dezaxati odraslele...
Mirtha nici eu habar nu am honey cum le tzipa mintea studii de-astea...si eu ma scarpinam in cap ca Moromete da' nu-i bai, le luam si noi asa cum sunt...si selectam ce ne convine!
oooooooooooooops, tre sa fug, ma intorc insa, nu scapati voi asa usor de mine!
27+ cu 
cherieactiv spune:
mirtha....incantata de cunostinta....pe mine m-ai lasat cu impresia ca ...si cand colo...deci....carevasazica....ne-ai pacalit putin...!pai ce sunci...unde...e normal sa aratam a gravidaaaa...avem solduri si burti...avem fata mai rotunda...foarte biine...la anu o sa ne revenim sunt sigura!m-a marcat asemanarea dintre tine si o ruda de-a mea....aceeasi alunita,aceleasi buze,trasaturi...marianooo...oare ei fi chiar tu fata??
w.bsgshdkhbkhy..girl,piersicuta mea ,asa imi vine sa-ti spun!!!fata dulsheee...pai tu esti facuta numai din apaaaa...ooff...as scoate io apa asta din tine in regim de urgenta daca ai fi aici!nu sare...bai in mare...inot..plimbat pe plaja seara....si sa vezi cu ce te-as hrani...gratar de vitel ...fara condimente...paste cu peste...nu paine doar crakers...nu dulciuri...muulte legumee la gratar ,nu rosii crude...ufff..nu ganduri sa platesti billurile ...lasa balaurul sa se agite...poate ca mai stii..la anu am inteles ca esti in europa??
Cherie
24+
Alessandro
diana21 spune:
Simona, iti tin pumnii sa treci de hopul asta cu bine! O sa-mi iau eu inima-n dinti sa te sun maine si vreau sa aud ca totul e bine si sub control. Pupici!
Dea, unde ai, dragutel pozele alea? Ca vreau si io sa te vad!
Andy, chiar, tu pe unde bantui?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
27+
Asa creste bebe
cherieactiv spune:
asta era in primul rand...in al doilea raand...tre sa ne obisnuim cu varsta...nu mai avem 22 anisori..so...sa le luam pe toate asa cum vin...sanatate sa avem ,si sa fim fericite...
w.hgsb..girl....hahaaaaaaaaaaa...io am vazut ieri...breakfast to tiffany*s...a 20-a oara, cu iubita mea audrey hepburn...ador filmele de genu...nu e teribil de profund etc bla bla....dar io ma simt asa de...eleganta,fina...cand inchiriez asa ceva...(nu imi place rozul,dar rochita aia era 12 euro la reducere si ..na..)
Cherie
24+
Alessandro