Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

VonHelen felicitari pentru vestile bune!!! f bine ca te-ai linistit!

25+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

da, bine ca m-am linistit! poate chiar reusim sa plecam si noi la inceputul lui sept cateva zile la mare..ca nu am fost nicaieri vacanta aceasta !!! si sper ca va fi mai racoare atunci ca nu prea suport caldura in aceasta perioada!
fetelor unde vedeti voi poze cu burticutele????unde le admirati? vreau si eu!!!!!

aaa...si apropo de condus...eu conduc destul de putin , dar aseara veneam de la o terasa , cu sotul in dreapta si cand am ajuns in intersectie s-au oprit semafoarele. aveam prioritate , dar din stanga venea unul cam necunoscutor si se pare ca nu avea de gand sa opreasca. sotul si cu un prieten care era in spate au tipat " vezi ca asta nu se opreste" si m-am speriat asa de tare ca am simtit un gol in burtica.
deci cred ca o sa limitez si mai mult condusul!!!

26+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

VonHelen, activeaza-ti PM, intrand la profil personal si-ti trimit eu userul si parola de pe webshots

25+Thomas

Mergi la inceput

am reusit sa activez mail-ul..nu gasesc nimic despre PM

eiii..gata ..am reusit sa-l activez...uff ce nepriceputa sunt!!!

26+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor! Da' matinale mai sunteti... Cand ati avut timp si de cafeluta si de scris pe forum, ca eu abia m-am infiintat la birou

Dea, ma bucur ca ai deschis subiectul legat de biberoane, pentru ca si eu am o mare dilema. O prietena de-a mea, care tocmai a nascut zicea ca ar fi mai bune cele din sticla, pentru ca cele din plastic dezvolta nu stiu ce bacterii, si oricat le-ai sterliza nu reusesti sa scapi de ele de tot. Pe de alta parte si argumentul ca cele din plastic sunt mai usoare este destul de important.

Legat de tetine, am inteles ca cele din latex sunt mai moi si se strica mai usor, adica devin sfaramicioase si trebuie schimbate foarte des, pe cand cele din silicon rezista mai bine, dar sunt putin mai tari.

Aceeasi discutie vis-a-vis de suzete. Intr-una din reviste citeam ca de fapt nu ar trebui optat intre silicon si latex, si ar trebui ca in primele luni sa folosim suzete/ tetine din silicon, si dupa ce apar dintisorii sa le folosim pe cele din latex, ca sunt mai moi.

Referitor la suzete, respectiv la forma lor, voi de care vreti sa cumparati si pentru ce varsta?

Uite aici niste informatii despre cum ne alegem suzeta.

In primele luni de viata, bebelusul descopera – gustand.
Suzeta este unul dintre accesoriile cele mai iubite de cel mic.

Din ce sunt facute?
Latex: e un material natural, moale si elastic, dar imbatraneste repede. Se recomanda inlocuirea suzetei, dupa 4-6 saptamani de folosire sau atunci cand devine “lipicioasa”.
Silicon: material chimic netoxic. Are avantajul de a fi rezistent, fiind mai dur decat latexul. Se recomanda inlocuirea suzetei atunci cand apar urme de dintisori pe suprafata acesteia.

Suzetele au diferite forme, dar sunt “pe marimi” – in functie de varsta copilului.
-marimea 1 – pentru bebelusi intre 0-6 luni;
-marimea 2 – pentru bebelusi intre 6-18 luni;
-marimea 3 – pentru copii peste 18 luni.

Forma rotunda sau “cireasa” – este printre cele preferate de bebelus, deoacere este asemanatoare cu sanul mamei.
Forma anatomica – special studiata pentru a se adapta guritei bebelusului.
Forma ortodontica sau “picatura” – reversibila (pentru noapte, deoarece poate fi folosita in orice pozitie), fara inel de prindere.

Oricum, avand in vedere ca sunt atatea variante si argumente pro si contra, mie imi este destul de greu de aleg ceva folosindu-mi doar bunul simt si logica. Fetelor care aveti puiuti mai mari, voi cum ati procedat si cum ne sfatuiti sa facem pe noi, cele incepatoare

Hai ca deja m-am intins prea mult!
Zi usoara tuturor!
Va pe toate

Iulia 26+

Mergi la inceput

VonHelen ai mesaj privat
Iulia, eu as mai dormi dar nu pot...ma trezesc la 6 si nu mai am stare sa stau in pat...o sa regret dupa nastere ca n-am profitat acum cat se poate dar nu pot si gata...

25+Thomas

Mergi la inceput

Oceanborn iti multumesc foarte frumos !!!

fetelor nici eu nu pot dormi..azi dimineata m-am trezit la 6:30. eu de obicei dormeam pe burta...acum nu pot sa mai dorm nici pe o parte macar ca nu-i place lui bebe si ciocaneste. uneori cred ca nici nu-l simt cand e somnul profund, dar cand e treaza mami isi corecteaza imediat pozitia sa nu-l supere cumva pe bebe!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Nici eu nu dorm bine din acelasi motiv...eu dormeam pe burta si amortesc groaznic pe o parte, bebe se agita...sincer cred ca asta face in orice pozitie am sta, doar ca pe o parte il simtim, la fiecare schimbare de pozitie imi vine pipi, imi amorteste un picior...superb intr-un cuvant. In plus aseara m-am si enervat din cauza unei discutii cu sora...asta m-a agitat si maitare, apoi la 7:30 a sunat ceasul sa plec la munca...
Mira23+

Mergi la inceput

Dragi mamici m-am uitat si eu pe poze!!!
sunteti superbe toate si aveti burtici mari..fata de mine...
abia astept sa-mi creasca burtoiul..nu mai am rabdare!
si vreau sa-mi iasa si buricul in afara sa se vada asa ca o biluta prin orice bluzita sau rokitza!!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Si mie miram mi se pare f ciudat aceasta chestie. sunt de acord cu tine....

fff

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 22+
AMR 18 saptamani

Mergi la inceput