Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)
Raspunsuri - Pagina 14
manumanu spune:
Mirtha, asa e, asta ne-ar mai lipsi sa ne controlam toate miscarile si in somn... nu-i de-ajuns ca tresar la fiecare intepatura, la fiecare pas, citesc toate etichetele inaite sa bag ceva in gura ...
Wndyctygirl, chiar ieri ma gandeam la alina_alexandra, ca n-a mai dat nici un semn pe forum sau n-am cautat eu la subiectul la care trebuie, reciteam lista gravidutelor si mamicilor prin FIV de anul asta si mi-am adus aminte de nasterea ei... chiar voiam sa stiu ce fac bebeii, ce sunt etc etc. Ma bucur ca sunt bine cu totii!!! Eu n-am apucat s-o "cunosc" la gravidute prin FIV, ca am inceput sa scriu cand ea deja era spre sfarsitul "participarii" la acel subiect, dar citisem dinainte ce a scris la capitolele mai vechi.
manu
22+
+ 
wndyctygirl spune:
am vazut pozeeeeeeeeeee.....ce frumoase sunteti, numai io arat gravida nene, restul catindati la Miss Univers...mi-a facut barbata-miu o poza cu teleonul acum 2 saptamani cand am fost acasa si m-am repezit sa o postez ca sa vedeti ce inseamna gravidenie...si picioare umflate...retin la apa neneeee......
Oceanbron ce gravidutza frumoasa esti...
Cherieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...wooooooooooooow...cat sex-appeal....si Alexa la fel...ce sa fac sa va cooptez in haremul meu??????
Aloooooooooo..cum fac cu PM-ul pana la urma????
Mirtha asa e, draga mea, tre sa devin putin mai egoista, merci pentru sfaturi...and everything...dar sa stii, cel mai uosr ma linistesc invelindu-ma in credintza, si chiar nu sunt genul habotnic!
27+ cu 
wndyctygirl spune:
Vreau sa cumpar asta, cica e foarte recomandat...ce ziceti?
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3125398
si asta pentru iarna...
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2266848&cp=2255957&isTopSellingItem=true
si nu stiu ce biberoane sa inshfac...
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2968120
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3126678
sau din sticla
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2720157
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2967872
ce ma sfatuiti??? Mie imi plac alea de la adiri ...ce forma misto...si sunt moi, moi, am pus mana pe ele....seamana cu titzi la atingere...
27+ cu 
wndyctygirl spune:
manumanu gemenii si Alina sunt bine, multumim...cresc si sunt frumosi si cuminti, Alina este insa epuizata , se straduieste sa ma pregateasca pe mine psihic de lauzie...pfuaaaaahhhhhhh..ca si cum poti sa fii vreodata cu adevarat pregatita pentru asa ceva...
Bei zanelor, cam slaba miscarea prin zona in ultimele zile....alte odisee scriu capitole intregi...mobilizez-vous, s'il vous plait!
27+ cu 
BraveGirl spune:
Deea- eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Doar vroiam sa-ti spun ca eu o sa merg in farmacii si o sa iau ce mi se pare mie mai bun. La noi nu am vazut asa ceva. Cred ca o sa iau de la avent si gata. Eu vreau sa alaptez, asa ca nu am de gand sa iau prea multe biberoane la inceput.
==========
Corina
24+ 
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Diana- stiu ce inseamna renovari, constructii. Noi nici acum nu am terminat cu mobilatul casei, desi stam in ea din august 2007. Iti trebuie o rabdare de fier, pt ca toti promit marea cu sarea si te tot duc cu zaharelul.
==========
Corina
24+ 
My baby
Albumul meu
Mirtha spune:
Dea , nu stiu cit este de functional scaunelul dar daca fetele care au bebei spun ca e util...Poate.Cert este ca nu as pune copilul in el de la 3 luni. Prietena mea folosea ceva similar dar cind fetita mai crescuse - dupa 8 luni pare-mi-se si exclusiv pentru a o imbaia. Am cumparat ceva similar portbebe-ului postat de tine. Decvi vot pentru daca iarna este racorosa pe acolo si intentionezi sa il scoti din casa pe timp de iarna.
Biberoane am optat pt. Avent - 2 . Cum spunea BraveGirl intentionez sa alaptez si nu am luat decit 2. Sa fie acolo pentru urgente si pentru orice eventualitate. Eu as fi achizitionat de sticla dar Avent-ul nu are din sticla.Cind bebe creste si trebuie sa bea singur cred ca mai bune sunt cele usoare , de plastic.
Am pus poze in cutia comuna. http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha
30+
Eva
Otiliav spune:
Dea, am vazut poza si iti dau dreptate. Retii apa, se vede clar chiar daca nu este o poza de cea mai buna calitate. Cat este de cald la voi? Cu rinichii cum stai?
Te intreb pentru ca si eu in tara, in zilele caniculare aveam niste picioare umflate rau, uite aici. Cum am venit aici la 15-20 de grade cum m-am desumflat si tare bine este, nu transpir, nu retin apa.
Iar la prima sarcina, tot asa am retinut apa si in plus am ajuns sa am probleme cu rinichii, hidronefroza.
La cumparaturi nu ma pricep, dar daca iei un carut cu landou care regleaza circulatia aerului in functie de sezon si asigura comfort termic pentru bb nu este cam acelasi lucru. Plus ca la unele seturi 3 in 1, sunt si niste huse pentru picioare si alte accesorii. Cat de frig se face iarna la voi? Iesi cu bb sub 0 grade? Ca eu aici nu am de ce sa iau, nu prea sunt temperatui sub 0 grade iar daca sunt nu ma voi gasi tocmai atunci cu chef de plimbare pe afara, pot merge intr-un centru comercial.
Mirtha, vazusi burta mea de aici, si mai este si facuta dimineata
, la 23 de saptamani. Pai tu stai super bine draga mea la 30 de saptamani, Eva e mare, burtica este numai bine nu te cocoseaza. Si nu stiu unde te vezi asa dolofana ca zau ca nu sunt cu mult in urma ta.
Diana, am vazut 2 poze faine, tare finuta burtica ta, strat de grasime zero. Daca te mai cearta doctorita inseamna ca are pitici pe creier. De ce plangi, fii bucuroasa ca se simte bine Ianca. Fata mea si aseara cand am luat-o de la colega mea de servici a plans cam multisor ca nu vrea acasa. Colega are un baietel cu care a crescut ea 2 luni impreuna si un bb de 5 luni, iar ea dupa 11 ore de stat cu bb nu se saturase.
Eu zic ca ar trebui sa fim fericite ca avem fete independente, ca se acomodeaza repede si bine in alta casa. Gandeste-te ce greu ar fi cu un copil timid, care nu sta decat cu mama si in casa parintilor. Daca mama merge la spital e o adevarata problema cine sa stea cu copilul si cum sa-i faca pe plac.
Monicabo, cu tine nu ma mai joc, asa slaba si nici nu a trecut mult timp de cand ai nascut.
Rose68, bine ai venit, sarcina si nastere usoara, sa fie fetita sanatoasa si cuminte! Scrie repede 10-12 mesaje ca sa te citim imediat cum postezi. Pentru lista ne mai trebuiesc date.
Eu ma laud ca am luat carucior sport si scaun de masina, dar nu pentru mine, este al Anei
, cadou ca a fost intelegatoare si a mers cu mine la servici de cateva ori (chiar si azi) iar la servici a stat cuminte si a colorat.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre
VonHelen spune:
Buna dimineata! pup toate burticile!
eu vin cu vesti bune de la ecografia de ieri..chiar daca am burtica mica, bebe a crescut. are acum 850 grame..nu este un grasan, dar este in grafic.
cat despre treaba cu scurgerile... nici vorba de lichid amniotic este doar micoza mea de sarcina, recidivata. deocamdata nu necesita tratament pentru ca va recidiva din nou; a zis dr ca in functie de cultura din col, pe care o sa mi-o fac peste 4 saptamani, vedem daca e nevoie de tratament sau nu. mi s-au mai risipit din griji in orice caz...colul meu este " mare si tare" momentan..acum asteptam sa mai treaca timpul, sa creasca burtoiul...sotul meu spune ca abia asteapta sa devin pufoasa
.
astazi am schimbat si noi semnatura! uraaa! a mai trecut o saptamana!!!!
26+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
oceanborn spune:
Buna dimineata fetelor!Poftiti la cafea
!
Mersi celor care ati raspuns in legatura cu condusul...deci nu am doar eu temerile respective.
Si noi suntem cu casa pe dos...cei care pun gresia vin din concediu doar saptamana viitoare asa ca stam cu stivele de gresie si faianta in casa si asteptam. de zugravit am zugravit si in mare s-a facut cam tot ce trebuia, mobila e pusa strategic sa fie mutata usor in momentul in care incep lucrarile,cateva corpuri de bucatarie inca sunt in cutie asa ca peste vreo 2 saptamani o sa ma pot aseza si eu linistita sa imi vad de maruntisurile de care ma voi ocupa eu personal, maruntisuri de ceramica , tablouri etc.. Pe mine doar simplu fapt ca am avut casa intoarsa m-a terminat si fizic si psihic ..n-am lucrat mai nimic dar seara picam franta..
In legatura cu picioarele umflate si caldura, Otilia si eu zic la fel. Cum sare termometru de 30 gr cum mi se umfla gleznele.cu toate ca aici unde ne-am mutat inca nu avem aer conditionat, e foarte bine, in living bate soarele de pe la 6 la 8 dimineata(apropo, vad rasaritul de pe balcon, ma laud si eu
). de cand ne-am mutat n-am mai avut probleme cu gleznele.
Am vazut si eu poze.foarte faine!!!! O odisee plina ochi de gravidute una mai faina ca cealalta si niste burtici, sa le mananci...iar ultime puse pe wbshts...Mirtha, frumoasa rochia si tu la fel ca si ea, o sg problema am..n-am vazut shuncile alea muuuuulte despre care ne tot povesteai... si Dea, o mare dulce si tu!!! eu urasc sa fac poze, ma stramb, n-am rabdare sa stau , nu-s fotogenica dar na...mai trebuiesc facute si de astea ...AA si Diana, poza facuta alb negru e foarte reusita, ai iesit f bine..Monicabo, tu pari o pustoaica de 18 ani,silueta...ce mai ...Cherie, pink panther cu niste buze super!!
nu va mentionez pe toate ,dar cum am zis una mai dulce decat cealalta..
Iar cele care aveti copii, sunt superbi , sa va traiasca!!!!
Saptamana trecuta fiind la cumparaturi, n-am reusit sa ne abtinem sa nu intram intr-un magazin de bebei si cum a aparut colectia de toamna iarna ni s-a lipit de mana o salopeta(sau cum i-o zice) de scos bebele din spital.in rest noi am lasat-o mai moale cu achizitiile in per asta pt ca am avut alte chestii de cumparat. dar cum terminam cu casa ne apucam din nou de vanatoare de produse pt bebe cu toate ca strictul necesar il avem deja. culmea pt mine inca nu am luat nimic(pt spital) doar un set de chilotei de unica folosinta. imi vine randul...
O zi frumoasa va doresc tuturor!!!!
25+
Thomas