Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)
Raspunsuri - Pagina 16
miram spune:
ca sa nu ne mai amintim ca dormim prost si avem dureri de sale ca babele sa revenim la cumparaturi 
Eu nu am luat nimic, cred ca suntem nebuni inca nici nu stiu unde voi naste, al meu sot vrea la Euroclinic ca i se pare lui mai comod pt el
dar eu nu sunt prea convinsa...In plus nu am aranjat casa= camera. Ma gandeam la Ikea ca au patuturi...? Stie cineva cum sunt?
Masa de infasat poate fi folosita si pt pus cadita/ ligheanul de baita?
Nu radeti...de mine nu ma pricep, iar mama nu isi mai aminteste de acum 30 de ani
Mira
23+
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miram Nici eu nu dorm bine din acelasi motiv...eu dormeam pe burta si amortesc groaznic pe o parte, bebe se agita...sincer cred ca asta face in orice pozitie am sta, doar ca pe o parte il simtim, la fiecare schimbare de pozitie imi vine pipi, imi amorteste un picior...superb intr-un cuvant. Mira 23+![]() |
Subscriu! Si eu ma simt identic!
Azi noapte era ora 2.00 si eu nu dormeam. Il apucase si pe bebe activitatea de se facea burta ca un modelino. Amortesc, ma doare spatele, imi vine sa merg la pipi, ma trezesc de trei ori pe noapte pt. asta...., nu pot sa respir ca lumea. Asta e fetelor, nu ma plang. Sa dea Domnul sa fie totul bine pana la capat ca nu imi pare rau.
29+
mnarcisa spune:
miram - si eu vreau sa ajung la ikea sa vad ce au pe acolo.
Am intrat pe site si am vazut 3 modele in catalog, dar stiu de la o colega ca acolo au mult mai multe si merita facuta o excursie.
Pe masa de infasat teoretic poti pune cadita de baie, ma tot uitam la diverse modele si la unele este specificat ca de poate. La George nu am avut masa de infazat, dar puneam cadita pe 2 scaune chiar langa pat si ne balaceam asa.
Ia sa vedem cum zic ca au procedat fetele care au copii mai micuti.
Narcis George bobocel in asteptarea surioarei
Narcisa
25+
Mara Ioana 
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
simona_1402 spune:
Salutare burtici!
Subscriem si noi la clubul celor care nu au dormit in noaptea asta! Dupa ce ca ieri am avut o dupa amiaza grea, m-au apucat iarasi contractiile si durerile, m-am trezit la un moment dat in suturi, din nou in partea de jos, din nou f dureroase. Asta in conditiile in care luasem seara un fenobarbital si se presupunea ca si neastamparatul ar fi trebuit sa fie drogat. Cine a facut studiile alea cum ca bebeii dorm in burtica 75% din timp a cam gresit rau de tot, cel putin in cazul meu. Drept urmare ma duc dupamasa la control, sa vedem daca e totul in regula.
Vestea buna - am schimbat semnatura!!! Oooof, greu mai trec saptamanile astea!
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
26+ 
Mirtha spune:
Buna dimineata burticoase !
Otilia multumesc pentru scoring. Cit priveste burticioiul pai tu esti la avansati eu la incepatori ! Am inteles ca este normal la urmatoarele sarcini sa fie mai mare si mai devreme vizibila.Oricum parerile sunt impartite : bunica sotului zice ca e mare - a fost moasa , mama zice ca e numai bine pt. luna 7 si tot asa. Important este cum ai spus : sa creasca Eva ca dupa ne descurcam noi cu datul jos. La servici la tine nu exista un soi de gradinita pt. copiii angajatilor ? Am obnbservat ca prin tarile vestice se practica genul acesta de gradinta.
Dea nu ma pricep prea tare dar tind sa ii dau dreptate Otiliei , nu e grasime cit e pufosenie. Daca te privesc per ansamblu ai exact aspectul pufos al persoanei care retine apa. Incearca sa atragi atentia medicului la urmatorul control.
Oceanborn sa sti ca sunt muulltee shunci(in special pe picioare si pe brate) dar imbracamintea este aleasa strategic. Tip camuflaj. Ce imi plac pozele voastre in care se vede marea. Mi-e un dor de apa , valuri , scoici , miros de alge si piza calda luata la ingramadeala de undeva dintr-un colt al plajei !!!
VonHelen ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la control iar scurgerea s-a dovedit a fi generata exclusiv de micoza. Ma tenteaza si pe mine un plecat la mare prin septembrie , mai ales ca soata a batut un apropos cu escala in Bucuresti. Pe 03.09. avem eco la Medlife si propunerea suna sa raminem in noaptea respectiva in Buc. iar a doau zi dis de dimineata sa ajungem pe litoral. Stiu eu , parca nu as risca o aventura asa extravaganta la 32 de saptamani. Ramine de vazut.
Cherie te-am vazut in rochia roz. Arati bestial. Pina si vislasul casca ochii la tine , pe pod.
Azi dimineata mi-am luat analizele iar pe la ora 18 am programare la gineca. Mi-au iesit aproape toate bune mai putin hemoleucograma - nr. leucocite , eritrocite si neutrofil.
Comentariul laboratorului : discreta hipocromie - am inteles ca este un indicator al anemiei prin lipsa fierului. Problema este ca sideremia a iesit foarte bine . Vom vedea. Oricum sunt convinsa ca nu e grav. Probabil imi va prescrie fier , pe care probabil nu-l voi lua.
Mirtha
30+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
VonHelen spune:
Miram suntem cam in aceeasi situatie!!! nici noi nu am luat nimic pt bebe; abia dupa 10 sept vrem sa facem izolatia la dormitoare, sa varuim si eventual sa renovam si baia (daca o sa mai fie timp).
nu ma panichez..stiu ca este timp.
acum ne orientam pentru mobilier in camera bebe-ului. as vrea ceva de adolescent, cu un pat de o persoana in care sa ne putem odihni si noi cand e cazul si pe care el sa-l foloseasca dupa 2 ani. si achizitionam separat un patut de bebelus.
nu stiu ce sa fac oare sa cumpar mobilierul dinainte? daca il comandam imediat dupa ce vine bb ajunge in 2 saptamani. nush ce sa fac, suntem cam superstitiosi!!!
26+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
elilov3 spune:
neata fetele
scriu fugutza fugutza..am nepotica pe la mine sirena nu alta...are niste plamani de ne stie tot cartierul ![]()
bag acuma niste pozici sa vedeti printesa 
noi facem bine au trecut si durerile si depresile insa saptamana sta sunt toate dedicata nepotelei 
va pupacesc si cand vin o sa recuperez promit ![]()
27+
Dimitrie
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Eu am dormit ieri la pranz veo 2 ore, tot am avut dureri de mijloc si contractii (nedureroase), chiar daca am luat Utrogestan si N0-Spa...
Azi noapte am amortit si eu dormind pe parti si m-am putut controla sa nu dorm pe spate.Cat despre facut pipi...cam de 2-3 ori pe noapte, depinde la ce ora ma culc.
De maine cred ca voi intra in medical, vreau sa stau cuminte pana vine dr. meu ca nu cumva sa ma simt mai rau si sa ajung pe mana cine stie cui...
Oare de ce continua durerea de mijloc si contractiile daca fac tratament?
Ramo
23+ 
Puiutul meu scump
elilov3 spune:
aici linkul la pozicile nepotelei
http://community.webshots.com/album/565542873KcCvmz
27+
Dimitrie
monicus spune:
Da... adevarat ce spui BraveGirl....
Cand ai de a face cu constructii te astepti la orice..., in acest domeniu nu lucreaza oameni seriosi, ma refer la lucratori.
Toti spun ca se incadreaza in termenul dat de tine, dar ei... te iau drept prost.. ca da,, voi termina... si pe cand ei... nu iau in serios nimic....![]()
http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta
22+
AMR 18 saptamani