FIV de toamna 6

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor,

Cloe FELICITARI, SARCINA USOARA, ma bucur pt.tine, doamne doi bebei ce fericire pe voi, sa va ajute D-zeu.

Anca eu inca n-am luat legatura cu Niculescu, voi merge la el dupaa ce vin din concediu, dupa 8 septembrie.

Gabito bine ai venit, sa stii ca si sotul meu cam stramba din nas cu FIV-ul acum in toamna,el vrea sa incercam sa-l lasam pt.la primavara dar l-am convins ca eu una nu mai am rabdare si i-am promis ca va fi ultima oara cand incerc.

Denisa cati s-au fecundat, si de ce doar 2 embrioni iti pun. Mie la primul FIV mi-au pus 4 si la al doilea 3.

Ralu tot incerc de la ora 8 sa ma conecvtez pe msn si nu pot, nici cu Pia nici cu Ina, cred ca au pus astia restrictie aici, nu stiu o sa ma interesez, dar tare rau imi pare ca nu pot bea cafeluta cu tine stand la taclale.

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Buna, fetelor!!!

Gabi, bine ai venit din concediu - noi ne-am mai conversat pe alt subiect ref. ovocite - batrane sau nu, tii minte?? Acum m-am cantonat total aici, ptr ca sunt programata ptr FIV/la dl.dr.Niculescu/Giulesti-oct. si ma concentrez pe singurul lucru important :
Gabi, ca si Cloe, voi sunteti speranta noastra, ne aratati ca ESTE POSIBIL si ca nu trebuie sa renuntam.
Gabi, tu nu ai reusit din primul FIV, asa-i, ci din al doilea -cu Simonica?? Ciudat, ptr ca la primul este sperma proaspata sau trebuie sa doneze de fiecare data ??? Uite, nu m-am mai gandit si la asta - cat de neplacut va fi ptr el....
Doamne, cum se procedeaza oare la Giulesti - il trimite singur intr-o camera cu un borcanel ??? Si daca se inhiba???...Fetelor, nu radeti de mine.. mi-e mila si de el, saracutul...

DENISAAAA - AI 16?????!! Incredibil - super-bine, sa vezi ca vei avea o groaza de embrionasi. Iti tin pumnii in continuare!!!!!

Pia, eu voi incepe cu telefoanele la cabinetul dlui dr. Niculescu cam din 27.08 asa si te tin la curent.

Va pup, o zi minunata tuturor,
Anca

Mergi la inceput

Anca la Giulesti in ziua punctiei sotul va merge singurel cu un borcanel intr-un cabinet, trebuie sa nu se inhibe, lasa ca stiu ei ce au de facut, vezi ca trebuie sa aiba doar 2-4 zile de pauza nu mai mult.
Chiar te rog sa ma ti la curent, dar eu o sa fiu plecata in aceasta perioda ma intoc in 8 septembrie, daca pana atunci ei legatura cu dr. si stabilesti tratamentul te-as ruga sa-mi dai un nr.de telefon daca vrei bineinteles, sunt tare curioasa ce injectii iti da tie. Ai reusit sa te interesezi de ele de unde le putem procura mai ieftin? Eu cred ca am s-o sun dupa 1 sept. pe dr.Cocei sa vb.cu ea despre injectii.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Pia,poate nu ai inteles,eu fac FIV in Germania si aici asa e legea.Iti pune 2embrioni prima data,apoi a doua oara iti pun 3maximum.Conteaza si varsta pentru prima data,daca eu aveam 35 de ani imi punea 3.I-am rugat ieri sa imi puna 3 si nu au vrut,au tinut cont si ca anul trecut am avut extra.
Deocamdata nu stiu cati embrionasi s-au facut,dar abia astept!

Mergi la inceput

Am inteles Denisa, asta este legea acolo, intrebam si eu :)
Iti doresc din tot sufletul sa se fecundeze cat mai multi, astept vesti bune de la tine. Maine va avea loc ET? Sper ca atunci cand vin din concediu pe 8 sept. sa gasesc vestea cea buna aici, sa-mi spui ca ai reusit, o sa ma gandesc la tine si-ti tin pumnii.
Pupici

Mergi la inceput

Inca nu stiu daca maine fac ET.ei ieri asa au zis,dar a zis ca imi vor spune la telefon,numai ca nu mai suna o data....!!!

Mergi la inceput

Offff Denisa, lasa ca o sa sune si telefonul nu fi stresata ai sa vezi ce veste buna iti vor da, ca s-au fecundat toti si maine va fi ET, sa stai linistita dupa ET si sa nu te agiti prea mult, in primele 3 zile sa stai cat mai mult la pat, asa ne zic noua aici, poate in Germania sunt alte reguli, eu am stat 2 saptamani fara niciun fel de efort si tot degeaba, poate este mai bina ca dupa 3 zile sa-ti continui viata ca si inainte de ET, usor de zis greu de facut.

Mergi la inceput

Gata fetelor,a sunat si am:11 EMBRIONASI!!!Maine fac ET.la 11fara un sfert(ora germaniei).Am niste emotii de mor,si mi-e frica tare,de uterul meu, sa nu ii respinga.Am uitat sa va zic am uter hipoplazic(mic)si endometru este mic deocamdata.Mai am si Rh negativ(sotul pozitiv) si ma gandesc daca poate aparea anticorpi in primele doua saptamani,ca apoi ii pun eu sa imi faca analiza.

Mergi la inceput

Bravo Denisa, ai vazut ca totul a iesit bine, mama 11 embrioni ce bine de tine, poti face la copiiii hihih, maine iti tin pumnii la 11, hai te rog nu fi stresata, nu te mai gandi la prostioare, o sa fie totul bine, sa fi cat mai relaxata maine te rog.
Bravo felicitari sigur peste 2 saptamani ne dai vcestea cea buna.
Pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Ce bine, Denisa!!! si eu am avut tot 11 - se pare ca e numar cu noroc.
Succes la ET!! Sa stai in pat cel putin 2-3 zile! Mie asa mi s-a spus aici si am respectat. De fapt si dupa-aceea nu am facut nici un efort: la servici pe scaun iar acasa in pat.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!

Pia, si mie aici n-au vrut sa-mi puna mai mult de 2 embrioni (nici eu nu as fi vrut, drept sa-ti spun). Si uite ca s-au prins amandoi, dragii de ei!! Depinde si de calitatea embrionilor, si de ce probleme ai. Pia, iti doresc concediu placut!

Cloe

Mergi la inceput