FIV de toamna 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Denisa,daca ies 16 embrioni e super.Eu am avut 11 embrioni din care doar unul a fost sa fie .Acum incerc din nou pt ca sotul meu nu vrea 2 ci trei.Nu conteaz\ prin ce trecem,important este sa iasa.Dupa al doilea FIv am jurat ca nu voi mai face FIv niciodata si uite ca acum ma pregatesc.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Buna, Gabi! Desi nu am vorbit niciodata, te-am citit aici si am aflat mai tot ce ai scris. E reconfortant sa stim ca exista persoane care au reusit prin fiv si tu esti una dintre ele. Daca ai citit ce s-a scris in lipsa ta, poate ai vazut ca au venit noi aspirante pe subiectul asta. Eu sunt una dintre ele.
Cred ca nu e rau ca mai asteptati pana in primavara. Chiar si intre sarcini obtinute pe cale naturala e bine sa fie cam 2-3 ani pauza. Dar in cazul fiv, cred ca efortul organismului e mult mai mare si cred ca e bine ca iti dai un ragaz pt a fi in echilibru perfect.
Am si eu o intrebare. La cat timp dupa embriotransfer, in cazul reusitei, poti sa-ti reiei activitatea obisnuita, serviciu etc. De fapt as vrea sa stiu cum ai procedat tu, fiindca cele mai valoroase sfaturi vin de la cele care au trecut prin asta. Eu sunt stresata ca am doar 14 zile de concediu si as vrea sa mi le iau cu o zi-doua inainte de punctie, deci foarte mult nu voi putea sta acasa dupa aia.
14 zile lucratoare, deci aproape 3 sapt, dar nu stiu daca sefii mei vor fi de acord sa mi le iau pe toate odata, avand in vedere ca nu are cine sa-mi tina locul, iar in toamna va fi o perioada aglomerata.
Multumesc si sper sa ne auzim cat mai des pe aici.
Pa pa!

Mergi la inceput

Cloe, cred ca de fapt si pe tine te intreb acelasi lucru ca si pe Gabi. Cat ar fi bine sa stau acasa dupa et? Tu cum ai procedat?
Multumesc mult, toate cele bune!

Mergi la inceput

Salut Anemona!

Eu la ambele FIV-uri am stat acsa pana am aflat rezultatele...deci 14 zile plus la primul o saptamanaa cat a fost punctie +ET.Am inteles ca dr recomanda doar 3 zile dupa ET si apoi poti intra in activitate normala.Eu sper sa pot sta 3 zile in pat dupa FIV.Cu Simona mea nu cred ca reusesc decat plecand de acasa.Si asa o voi lasa cu mama mea o saptamana...deci voi veni acasa si sper sa stea ca mama mea.Macar 3 zile sa stau in pat dupa.Eu am avut si concedii medicale o gramada.De odihna am avut 21 de zile lucratoare.Acum avem firma noastra si macar acest stres numai il am.De la 4 luni dupa cerclaj a trebuit sa stau acasa.Numai aveam voie sa ridic greutati si trebuia sa stau cat mai mult intinsa si nu in fund pt ca se intarea burta.Am avut CM si salariul de dupa a fost afectat de ele dar bb era cel mai important.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Offf, Gabi, eu lucrez la o firma privata unde sunt singura si nu are cine sa-mi tina locul, nu va tine nici cu CM, pt ca asta inseamna sa se inchida punctul unde lucrez. E destul de tragic cu pb asta. Iar daca imi pierd serviciul va fi destul de nasol dpdv financiar. Chiar nu stiu ce ma voi face. Dar, cum spui si tu, e cel mai important.
Cele bune si pupici pt Simonica

Mergi la inceput

Anemona,tu unde faci FIV?Am citit 3 subiecte de FIv dar nu am reusit sa retin chiar tot.In octombrie?
Am citit ca cel mai bine este la 3 luni dupa prima nastere sa ramai insarcinata iarasi.Cu alte cuvinte...cum vin rusii hopa-topa la FIV.Glumeam!In 9 luni dupa nastere abia de iti revii.Eu si acum ma vad altfel.Mai grasa si mai batrana cu 3 ani.SAunt obseadta de burta mea.Sper sa mai slabesc putin.

MEDSANA_prof Ancar^ la mine.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Gabi, stai linistita cu burtica, macar sa fie asta singura pb ca eu abia astept sa am o burtica oricat de mare. BB sa fie!
Eu sunt tot la Medsana, la dr Protopopescu. Sper sa fie acum in toamna, asa am vorbit si daca nu intervine nimic neprevazut, atunci o sa incep in septembrie tratamentul.
Te pup!
Anemona

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa-ti recomand.La mine era un inlocuitor care culmea cand eu eram in a doua sapt de concediu dupa ET si-a dat demisia si a adus o alta fata inlocul ei.Ma mai chema cand nu gasea ceva in calculator.Dupa aflarea rezultatului am mai mers vreo luna si apoi am intrat iar in concediu pt ca a urmat cerclajul si atunci am intrerupt serviciul.Eu sunt inca in concediu de cresterea copilului dar din oct trec la firma noastra.Nu merge extraordinar dar e a noastra.Pana in martie poate ca strangem toti banii pt FIV.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Va multumesc,mult fetelor ca mi-ati fost alaturi!Ma miram totusi sa nu se maturizeze foliculi,mai ales ca anul trecut am avut extrauterina,deci s-a maturizat singur foliculul.
Gabi,vroiam sa te intreb cate ovule ai avut de s-au facut numai 11 embrioni?Ai facut ICSI?
La mine nu e nevoie de ICSI,dar ma gandesc de ce nu s-ar fecunda toti?Care pot fi motivele,daca sperma e super si spermatozoizii sunt foarte vioi?Acum incep alte ganduri........tot timpul o sa am ceva sa va intrebsper sa nu va suparati totusi pe mine,asa mai scap si eu putin de stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Eu nu inteleg o chestie la nemtii astia! Iti transfera doi embrioni, restul ti-i congeleaza doi ani. Pai daca ai 16 embrioni de ex. si doamne fereste nu iese din prima, in aia doi ani n-ai timp sa incerci cu toti 16 (adica de opt ori...) Si atunci ce se intampla cu embrionii nefolositi? Poate ca dupa doi ani de congelare gratuita poti plati pt. ei?!

Denisa, si azi o sa ne tii in suspance...

Da, gabi, sigur ca te-ai gandit bine pt. martie (mai tii minte ca imi transferasei si mie fixul tau cu martie?)

Mergi la inceput