FIV de toamna 6

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

'Neata, fetelor,

Doamne, ce-o fi cu Denisa acum???... Imediat dupa punctie, cand te trezesti, dr. iti spune oare cati ovuli ti-a scos??? Ref.dr.Niculescu cred ca numai Pia m-ar putea lumina, sa-mi spuna cum a fost la ea.

Si ecografic la CAT timp dupa ET se vede daca esti sau nu insarcinata??? Spun ecografic, ptr ca din sange stiu ca se poate constata mai devreme, dar ecografic parca abia dupa 3 saptamani, nu?Stii tu Raluca??

Anemona nu te necaji, chit ca prea frumos n-a fost deloc din partea prietenei tale, mai ales ca te invita an de an, dar lasa - la anul o sa ai bb-ul tau propriu si personal - sac..

Va pup, fetelor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Da, Anca, imediat dupa punctie mi-a zis cati foliculi au fost si cate ovocite au extras. A doua zi seara m-a sunat sa-mi spuna cati embrioni au rezultat. Cat despre eco... n-am ajuns inca in faza aia, dar cred ca pe la patru sapt. dupa ET. Cloe stie. Ca tot voiam s-o intreb in cate saptamani e acum, exact.
Pia cred ca deja a intrat in concediu, de nu mai da ea chiar nici un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor,gata nu am murit inca.Nu stiu nici acum cati foliculi am avut,dar nici nu mai conteaza.Am 16 ovule extrase.Maine ma suna sa imi spuna cati s-au facut embrioni si vineri urmeaza ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Am reusit sa citesc FIV 4,5 si 6.Doamne,in 3 saptamaini ati scris apropape 30 de pagini!
Bine ati venit pt fetele noi!Eu sunt cea mai veche cred!Eu am fost si pe forumul vechi.Am deja o fetita FIv de un an si 10 luni.Ne-am intors de la mare bine si bronzate.Sunt f.o0bosoita si va doresc si voua din tot sufletul sa fiti obosite ca mine.Am venit de la mare acum o saptamana dar abiaa azi am reusit sa recuperez toate FIv-urile si sa-mi mai treaca oboseala.
Eu vreau sa fac FIV in oct dar as fi vrut sa vorbesc cu ancar intai.Ce spui raluca?sa ma inscriu direct la FIV la secretariat?
Cat am a vut alge(verzaturile)imi era greata de apa apoi a fost bine.Pe mine nu m-a afectat marea prea mult pt ca Simonica nu a vrut sa intre in apa deloc si eu trebuia sa o pazesc.
Cand ma gandesc la FIV incep sa tremur deja!Am o reusita dar tot ca la examen ma simt!Cred ca ma voi programa si eu!Cine imi spune si mie nr de telefon de la Medsana?
CLOE,FELICITARI SI SARCINA USOARA!!!!!
Doamne,ce fericire ca la anul in iunie-iulie sa am un bb!

Va pup,

Gabi.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Denisa, ne-ai tinut cu sufletul la gura dar a meritat!!! Felicitari, sa dea domnul sa se fecundeze toti, sa ai 16 embrionasi dragalasi,iar dintre ei cel putin unul sa se prinda acum!

Gabiiii, bine-ai revenit. Vezi ca ti-am dat aseara mail. Uita-te pe www.medsana.ro dar programari stii ca se fac doar lunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna ziua fetelor, n-am intrat inca in concediu de pe 25.08.intru, doar acum mi-a instalat netul si fuguta am dat pe forum. N-am timp acum sa citesc cele 30 de pag. dar maine dimineata o sa am timp berechet. Va pup si maine voi fi printe voi.

Ralu m-am "zburlit" toata la astia de la info si au venit fuguta, deci maine sper sa bem cafeluta impreuna daca ai timp, spre sa mearga msn aici, habar n-am, o sa vad eu maine.
Denisa iti tin pumnii sa se fecundeze toti.

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Denisa, ma bucur atat de tare pt. tine, ! 16 e f.f. bine!!! Acum la treaba cu ei!

Gabi, bine te-ai intors.
Karula, eu sunt in 7 saptamani si 4 zile .

Anca, mie mi-a facut aici prima analiza de sange la 11 zile dupa ET, iar prima ecografie la 3 sapt. jumate dupa ET. Chiar daca fiecare clinica are alte obiceuri, in principiu astea sunt datele de referinta la modul general. Poate va zice si Gabi cand i-a facut ei.

Va pup!

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Bravo, bravo, bravo!!!
16 ovocite inseamna ceva extraordinar. Bebelusii tai sunt pe drum, Denisa! Pastreaza-ti calmul si vei reusi, okay? Nu te lasa dominata de emotii. Esti pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Bravo Denisa! 16 este excelent. Ai sa vezi ca o sa si fecundeze destui, si in curind ne dai si tu vestea buna!!
Iti tinem pumnii in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Numai tin minte exact ziua.Erau 2 saptamani deci ziua 12 sau 14.Eu nu am facut test Barza.Am mers la Bucuresti,mi-a luat sange si mi-a facut testul.Intra in pretul FIV.Eu am facut ambele FIv-uri la Medsana cu prof Ancar.
A fost un stres ingrozitor.Ma simteam deja rau.Aveam greturi dar nu stiam sigur.Putea fi de la hormoni.In acea zi am avut niste dureri de cap groaznice din cauza stresului.Seara ne-a sunat Ancar si ne-a dat vestea cea mare.Tot atunci mi-a dat si tratamentul mai departe.Am inceput sa plangem de bucurie.Sotul meu a plecat la 10 noaptea sa caute tratamentul.Chiar farmacista i-a spus:lasati domnule ca nu pierde sarcina in aceasta noapte.Mie mi-a iesit Bhcg 100.Era clar ca e sarcina simpla.Avusesem 5 embrioni introdusi si inca speram sa fie gemenei.
Asa a fost atunci acum 3 ani la al doilea FIv al meu cu embrioni congelati...acum...

...am discutat azi cu sotul meu si situatia noastra financiara nu ne permite sa facem FIV in octombrie si sotul meu crede ca luna Martie este norocoasa pt noi.Deci cu alte cuvinte nu voi face Fiv acum ci in Martie.Sunt aici alaturi de voi sa va dau sfaturi daca le doriti.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput