FIV de toamna 6

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Hai sa ma bag si eu sa plusez: Gabi a avut 11 embrioni si a reusit, Cloe are 11 embrioni si a reusit, Denisa are 11 embrioni si... va reusi!

Maine poate nu reusim sa vorbim Denisa decat pe seara, dar de gandit o sa ma gandesc tare mult si cu drag la tine! Sa fie intr-un ceas bun.

Unde e fata aia stresata de saptamana trecuta, Denisa parca o chema, si cica "rata" punctia, apoi nu stiu ce nu se fecunda... Aaa, da e ocupata... are de facut un ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Denisa, curaj! Iti tin pumnii! Daca vrei, da-mi nr. tau sa te sun maine si sa transmit noutati pe forum.De fapt tu pleci acasa dupa procedura asa-i? Asteptam noutati! Succes!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Draga Denisa, vezi bine ce sustinere ai aici si ce galerie am facut toate fetele pentru tine. Asa ca nici sa nu te gandesti sa dai gresi ca nu-ti permitem asa ceva!!! :)))
Suntem cu ochii pe tine, sa nu ne dezamagesti!
Bafta si mult curaj!
Cu tot dragul, Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Va multumesc,din suflet fetelor,ati fost nemaipomenite.M-ati ajutat foarte mult,sper acum sa iasa bine si sa nu mai intervina ceva.Va pup si o sa va tin la curent,daca nu pot eu o sa-l pun pe sotul meu sa va scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Am incercat sa intru pe site la pranz si nu am reusit.

Denisa si eu am avut 16 ovocite si 11 embrioni prin ICSI pt ca sotul meu are oligoastenospermie.Eu nu am nimic.

Anca,sigur ca imi amintesc de tine.La mine am reusit a doua oara cu embrioni congelati.La al doilea ET numai trebuie sa faca nimic sotul.Eu dupa primul FIV am avut dureri ingrozitoare si banuiesc ca aceasta a fost cauza nereusitei.
E destul de nasol de sot la recoltare si f.stresant.La noi a trecut.Acum asteptam primavara!
Denisa iti tin pumnii stransi.Ziua de maine numai este asa de nasoala ca cea de punctie.Pune embrionasii acolo la caldurica si apoi o sa te simti minunat.Parca deja simti ca ceva bate acolo in burtica.
Cine a mai facut FIV...tot asa rau v-a fost dupa punctie?

Va pupic si sa sarbatorim victoria!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

quote:
Originally posted by denisa73

Gata fetelor,a sunat si am:11 EMBRIONASI!!!Maine fac ET.la 11fara un sfert(ora germaniei).Am niste emotii de mor,si mi-e frica tare,de uterul meu, sa nu ii respinga.Am uitat sa va zic am uter hipoplazic(mic)si endometru este mic deocamdata.Mai am si Rh negativ(sotul pozitiv) si ma gandesc daca poate aparea anticorpi in primele doua saptamani,ca apoi ii pun eu sa imi faca analiza.

Denisa,daca uterul e mic nu-i problema.problema este ca sa nu fie respinsi.La mine s-a intamplat primadata.Eu aveam dureri mari dupa punctie.Pt uter mic dupa ce se prinde sarcina o sa-ti dea gravibinom.

Te pup,

Asteptam vestea buna!Sa stai cumintica in pat macar 3 zile!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Gabi,dar eu am inca dureri mari dupa punctie!!!!!Si am avut dureri mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anca, din cate am inteles eu, sotul trebuie sa doneze de fiecare data cand se pune problema sa obtii noi embrioni, in cazul in care nu mai ai alti embrioni la congelator. Nu se va folosi sperma congelata daca sotul este acolo. Se apeleaza la sperma congelata doar daca se foloseste sperma de la donator sau in alte cazuri mai speciale (de ex cand sotul a congelat-o inaintea unui tratament, vezi Celine Dion).
Iar in ce priveste stresul sotilor, eu zic ca e totusi mult mai mic ca al nostru, asa ca as vrea sa fiu in locul lor.
Pe mine m-a amuzat cand am citit intr-o brosura cum ca daca sotii au probleme la donare, li se va acorda suport psihologic si se va discuta problema astfel incat sa se depaseasca momentul cu bine. In schimb despre noi nu se spunea nimic, ca am avea nevoie de ajutor :))) Inteleg eu cum e treaba si cu stresul lor, dar ei sa faca bine sa se relaxeze, ca nu e chiar asa greu.
Fetelor, nu vreau sa fiu rea, dar uneori sunt invidioasa cum de lor intotdeauna le e mai usor. Singura noastra recompensa este ca numai noi putem fi mame si ei nu. Sac!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Gabi,
si pe mine dupa punctie m-au durut ovarele destul de tare. Dar sa stii ca e normal, mie mi s-a spus inainte ca voi avea dureri si mi-au zis ca pot sa iau Tylenol. Gabi, ma mir ca nu te-au avertizat si pe tine. Mie mi-au prescris si niste antibiotice pt. prevenirea unei infectii. Imagineaza-ti ca practic la punctie iti inteapa ovarele de le zapaceste si deci e normal sa te doara pe urma, sunt traumatizate si deci trebuie un pic de timp pt. vindecare. Pe mine in primele 3 zile m-au durut destul de tare, dar am avut dureri cam o saptamana intreaga fiindca am avut estrogenul destul de mare la punctie si au zis ca o sa incerce sa curete cat mai multe din ceva celulele de pe ovare (explicatie cam babeasca, dar asa mi-au spus), ca sa nu mai continue alea sa produca estrogen, ca altfel as fi facut hiperstimulare si as fi ajuns in spital, fara sa se poate face ET. (daca bine tin minte, tu, Karula, ai facut hiperstimulare?).

Asta nu inseamna ca toate veti avea aceeasi experienta, deci nu va speriati, dar daca va simtiti mai rau dupa punctie, nu e iesit din comun. Chestia e sa aveti grija, in functie de intensitatea durerii, sa decideti voi daca e nevoie sa sunati medicul. Mie mi-au zis sa sun numai daca nu-mi trece cu Tylenol.

Va pup si numai bine. Denisa, inca o data - sa fie intr-un ceas bun maine!!!

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

GABOANTO!!!! Speriasi fata!
Stati linistite ca Denisa e bine, vorbesc chiar acum cu ea pe msn si cu micile dureri NORMALE, e totusi OK si maine va fi si mai bine!

Organismele reactioneaza diferit, eu am avut GHINION! Dar si ghinionul asta se sparge la un moment dat.

Mergi la inceput